Eskilerden...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Merhaba ..
Yorum istemiyorum açıkçası 2-3 yıl sonra gel dediler ama gelip yazayım dedim sonunda umarım yine konuyu kapattırmam polemiğe girmek istemiyorum kötü yorum olumsuz yorum olacaksa lütfen hiç yazmayın ..
Bi ara çok konu açıyordum artık bir derdim yok şükür açmıyorum.
Kısacası konuya girecek olursak bazen yorumlar yanlış olabiliyor hayatta eleştiriler ağır olsa da yanlış olabiliyor .
3 yıl 2 ay flört , 2 ay nişanlılık dönemim oldu 3 aydırda evliyim . Sitede konularımda kendimi ve eşimi doğru cümlelerle anlatamadığımdan vs.. çok kötü yorumlar almştm zamannda ama şükür ki ve ben emindim ki tersi çıkacğına . Şükür ki eşimle çok mutluyum . Eşim çok iyi . Çok çalışkan . Moralim bozuk olduğu zamanlarda beni mutlu etmek için elinden geleni yapar . Evde rica ettiğim zaman beni hiç kırmaz ve istediğim herşeyi yapar .
Bana hiç yalan söylemez . Bize iyi bakıyor şükür ki . Herşey çok yolunda ve hayat onunla çok güzel .. Umarım bir derdim var bölümündeki tüm derdi olan herkesin dertleri biran önce çözülür ve herkes mutlu olur umarım tüm evliler mutlu olur ve evlilikleri daim olur tüm sevgililer sözlüler nişanlılarında herşey gönlünce olur ..
İyi forumlar diliyorum herkese ..

Merhaba ..
Yorum istemiyorum açıkçası 2-3 yıl sonra gel dediler ama gelip yazayım dedim sonunda umarım yine konuyu kapattırmam polemiğe girmek istemiyorum kötü yorum olumsuz yorum olacaksa lütfen hiç yazmayın ..
Kısacası konuya girecek olursak bazen yorumlar yanlış olabiliyor hayatta eleştiriler ağır olsa da yanlış olabiliyor .
3 yıl 2 ay flört , 2 ay nişanlılık dönemim oldu 3 aydırda evliyim . Sitede konularımda kendimi ve eşimi doğru cümlelerle anlatamadığımdan vs.. çok kötü yorumlar almştm zamannda ama şükür ki ve ben emindim ki tersi çıkacğına . Şükür ki eşimle çok mutluyum . Eşim çok iyi . Çok çalışkan . Moralim bozuk olduğu zamanlarda beni mutlu etmek için elinden geleni yapar . Evde rica ettiğim zaman beni hiç kırmaz ve istediğim herşeyi yapar . İçkisi yok sigarası yok kumarı yok . Çapkınlığı yok . Bana her konuda yardımcı olur .
Bana hiç yalan söylemez . Bize iyi bakıyor şükür ki . Herşey çok yolunda ve hayat onunla çok güzel .. Umarım bir derdim var bölümündeki tüm derdi olan herkesin dertleri biran önce çözülür ve herkes mutlu olur umarım tüm evliler mutlu olur ve evlilikleri daim olur tüm sevgililer sözlüler nişanlılarında herşey gönlünce olur ..

Merhaba ..
3 yıl 2 ay flört , 2 ay nişanlılık dönemim oldu 3 aydırda evliyim . Sitede konularımda kendimi ve eşimi doğru cümlelerle anlatamadığımdan vs.. çok kötü yorumlar almştm zamannda ama şükür ki ve ben emindim ki tersi çıkacğına . Şükür ki eşimle çok mutluyum . Eşim çok iyi . Çok çalışkan . Moralim bozuk olduğu zamanlarda beni mutlu etmek için elinden geleni yapar . Evde rica ettiğim zaman beni hiç kırmaz ve istediğim herşeyi yapar .İçkisi yok kumarı yok sigarası yok . Bana her konuda yardımcı olur .

yorum istemiyorsan konu açmamalısın ...

şu isteği de kim yaptı anlamadım

Yok sadece merak edenler olmuştu durumu yaz demişlerdi o yüzden konu açtm . Yorum olarak da evet istemiyorum sadece konu açtım hiç polemik yaşamak istmediğim için yorum istemiyorujm

Üzgünüm ama konu açıp yorum istemiyorum demek gibi bir şansınız yok. Çünkü konu açmanın amacı diğer insanların fikirlerini almak. İstersen konunu kapattır. Yorum almazsın böylece.

Aaa niye ki evlenince almış olmadı mı hevesini? Bitmişsiniz siz bitmişsiniz. Çünkü seviştiniz.:KK51::KK51:

her evli sevişir .. ( normal olan o zaten ) her sevişen her evli bitti o zaman desene .. Siz hiç evlenmeyin o zaman bu kafadaysanız . Ayrıca hevesi anca abazalar yapar benm eşimde abaza olmadığından bekar olanlar düşünsün bunu artık abaza sevgili bulmamaya bakacaksın

Iyide ayazcim daha 3 aylik evlisin dur bakalim bi 3,5 sene gecsin. Su cok mutluyuz susun ayaklari yokmu beni bitiriyor saygi durusuna gecesim geliyor. Anlasma fln imzaladin sanirim hayatla bu kdr eminsin buraya gelip yorum istemiyorum yazip konu aciyorsun.
ailen ne durumda ablan burda konu acmisti? Oda senin kdr mutlumu?
Bu arada konuyu okuyan arkadaslar siz ailesinin ahini alip mutlu olan gordunuzmu, ben hic rastlamadim.

her evli sevişir .. ( normal olan o zaten ) her sevişen her evli bitti o zaman desene .. Siz hiç evlenmeyin o zaman bu kafadaysanız .

O zaman bir soru; evlenip sevişince heves geçmıyor da evlenmeden önce sevışınce neden geçiyor? Evlilerin yaşadıkları cinselliğin bekarlarınkinden farkı ne?

Bu düşünceler benim değil ki siz diğer konuda sevgilisiyle aynı evde yaşıyor diye kıza demediğinizi bırakmadınız.

Ben eski konularinizi hic okumadim bilmiyorum ama ne olursa olsun su an mutlu olmaniza cok sevindim
hayatta donem donem herkesin zor zamani olabilir burada dertlesmek icin variz

Iyide ayazcim daha 3 aylik evlisin dur bakalim bi 3,5 sene gecsin. Su cok mutluyuz susun ayaklari yokmu beni bitiriyor saygi durusuna gecesim geliyor. Anlasma fln imzaladin sanirim hayatla bu kdr eminsin buraya gelip yorum istemiyorum yazip konu aciyorsun.
ailen ne durumda ablan burda konu acmisti? Oda senin kdr mutlumu?
Bu arada konuyu okuyan arkadaslar siz ailesinin ahini alip mutlu olan gordunuzmu, ben hic rastlamadim.

Ayaz mı? Ay bu üye hani şu meşhur Ayaz mı? Sevgilisi hapse girmişti falan

eski konularinizi bilmiyorum.
ama tabiki her yorum dogru olamaz..yanlis da olabilir..sonucta olaylari sadece siz kendi bakis acinizdan anlatirsaniz kendi hatalarinizdan bahsetmezseniz yani objektif olmassaniz one göre aldiginiz cevaplar degisebilir..

O zaman bir soru; evlenip sevişince heves geçmıyor da evlenmeden önce sevışınce neden geçiyor? Evlilerin yaşadıkları cinselliğin bekarlarınkinden farkı ne?

Bu düşünceler benim değil ki siz diğer konuda sevgilisiyle aynı evde yaşıyor diye kıza demediğinizi bırakmadınız.

Heves kelimesini nerede kullandığımıza bağlı bu heves derken cnsel hevesi mi kast ediyoruz yoksa amann geçici heves derler ben ikinci bahsettiğim gibi kurdum orda cümleyi kızdan hoşlanır takılır hevesi geçer adam gider demekki sevmiyodur kızı hevesi geçene kdardır yani seviyosa zaten bi heves söz konusu olmaz .. evlilerin yaşadığı cinselliğin bekarlardan farkı ne ? sorusuna gelirsek bir sürü fark var dolu . 1.si Rabbim bekarların beraberliğini yasaklıyo dini olarak bekarken dini nikah yoksa günah dini nikah varsa evliysen günah değil snçta helalin . Ayrıca bizim ülkemizdde insanlar buna baya bi farklı gözle bakıyorlar ..
Ayrıca diğer konudada kızla benim aramda olan birşey yani . Onu korumak size mi kaldı şimdi anlamadım . Ayrıca demediiğini bırakmadın demişsin de ben düşüncemi söyledim orda istediğimi yazmakta da özgürüm . Bence aynı evde yaşamak doğru değil ne var olamaz mı bu şekilde düşünemez miyim . Neyse daha fazla uzatmayalım bu konuşmay .
Sizi nicktende bliyorujm beni sevmediğin için bir sürü olumsuz cümle bulup bulaşmak için çıkartıyorsun .

eski sevgilinle yeni esinle ilgili konu nerde ?
ben oyle bi konu bulamadim da, hep saçtan bastan bahseden konular var senin açtigin

bi tane sevgili konuus var onada yazan olmamis entersan bi sekjilde

X