Eskilere Dönüş

joey

just breathe
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.530
3
116
İstanbul
belki aranızda hatırlayanlar vardır nişanlımla sorunlarım vardı ve ayrılmıştık. tam bir yıl sonra çok tesadüfi bir şekilde beni aylarca arkadaşının karısıyla aldattığını öğrenmiştim. gerçi bunu duymak beni acıtmadı ama nasıl rezil bir insan olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

ondan ayrıldıktan sonra hiç kimseyi sevemem gibi geliyordu. başka birine baksam sanki onu aldatıyormuşum gibi geliyordu. tabii o zaman bu olayları bilmiyordum. neyse... sonra biriyle tanıştım. 1 ay arkadaşlık ettikten sonra ilişkiye başladık. hayatımda hiç bu kadar çok şeyi paylaştığım, zevklerimizin uyduğu, keyif aldığım biri olmamıştı. saatlerce telefonda aşk meşk konularının yanından bile geçmeden konuşabiliyorduk. ama sadece 1 ay sürdü. onun bazı sorunları vardı, ilişkiye yansıttı. ayrıldıktan 1 ay sonra pişman oldu aradı özür diledi. seni seviyorum ama bu sorunlarım var ve çözülmeyecek o yüzden birlikte olamayız dedi. arkadaş kaldık. ama arkadaş da olamadık sevgili de. bu böyle aylarca sürdü. en son yaptığı bir dengesizlik yüzünden bitirdim onu tamamen. ama uzun süren ilişkimin ardından ilk defa bir insana aşık olup sevmiştim.

şimdi ise ne zaman yeni biriyle görüşsem ve sonunu getiremesek, aklıma hemen o geliyor. keşke bitmeseydi diye. onu düşünüyorum. yaptıklarımızı konuştuklarımızı. sürekli değil ama arada aklıma geliyor.

sadece içimi dökmek istedim. çözümü yok biliyorum. muhtemelen hayatıma yeni biri girdiğinde onu unutacağım tamamen. belki de boşlukta olduğum için aklıma geliyordur bilemiyorum. böyle bir hal içindeyim...

Bence gerçekten aşkı yaşayabileceğin kişiyi beklemelisin. O geldiğinde hayatında da, aklında da kimseler olmayacak diye düşünüyorum ben.
Bazen bizler her ilişkiye başlarken 'İşte tam bu adam' diyoruz ve kör kütük aşık olduğumuzu düşünüyoruz. Ama belki başka bir ilişki de aşkın daha derin anlamlar içerdiğini görüyoruz. Hatta yürütemediğimiz de ve ayrıldığımız da aklımızda sadece o oluyor. Belki onunla olsam farklı mı olurdu, yoksa onu seçsem mutlu mu olacaktım gibi soru işaretleriyle karşılaşıyoruz.
Bana kalırsa sen hayatına yeni girecek prensini bekle. En doğru insanla ayrılmayacaksın zaten. Evlilik yoluna gideceksin. Kısacası sağlam temeller üzerine ilişkini kur ve keşke deme.
Sağlıcakla kalın...

insan hayatta birini çok sever aşık olur ama nasip değildir ayrılık olur kimseyi sevemem sanarsın yeniden bi bakmışsın aşık olmuşsun ayrıldıktan sonra arkadaş kalmanız hata diye düşünüyorum ve çözümü olmayan sorunları varmış bunları bilee bile arkadaş kalmanız bu yüzden hata arada aklınıza gelsede şunu unutmayın zaman gelecek o sizin için sadece hiç olacak aklınıza bile gelmeyecek allah neyi uygun ve hayırlı görüyorsa onu nasip etsin dilerim mutlaka karşına hayırlı insan çıkacaktır nasibin seni bulacaktır ve iyi ki dersin inşallah eski nişanlına gelince nasıl bi insan mış bu ya insan değil bence hayvam arkadaşın karısıyla ya yuhh ne günlere kaldık allah ısla etsin ne diyim

Canım ben sen nişan atma konunu çok iyi hatırlıyorum. senden sonra bende sözlendim ayrıldım o yüzden yakın hissediyorum heralde kendime. sende benim gibi acaba başka birini sevebilirmiyiz gibi düşünmüşsün ama ve yaşamışssın bende ayrıldıkdan sonra başkası için heycanlandım ama olmayınca bitti unutuyorsun ama yani doğru insan bulana kadar sabredicez:37::76:

hayırlısı olsun canım senin için de. Sanırım bu konuyu çok sıkkın olduğum bir zaman açtım. Şu an bahsettiğim kişiye karşı da birşey kalmadı içimde. evet hala özel, hala iyi ki çıkmış karşıma diyorum. ama kabullendim artık bu işin olmayacağını. geç oldu biraz ama :1:

Back
X