• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskileri unutamamak

Şimdiyr kadar bir sürü kez actım bu konuyu o da her defasında 3 senede bir kere gittim,seni üzecek kendimi de utandırcak bi şey yapmadım,söylesem yine aynı sey olacaktı diyor..
bnce sizin genel bi güvenszlignz var yani bu fasıldan öncede varmışki sahte bir hesaba ihtiyaç duymussnz yani tek sorun fasıl degl diye düşünyrm

Evet mahvederdim haklısınız...
ve o fasıla giderken size söylememesi hoş değil. bahanesi ne olursa olsun.
ama affedebilmiş ilişkine devam etmeye başlamışın.
gecmişe dönük bakar.yaşarsan. önünü görmezsinki.
hem ne gerek var. o dönemde yeterince tartışmışın. huzurlu mutlu günlerini o günle heba etme

Kızlar merhaba,
Sabah sabah feci canım sıkkın neden?
Konularımı hatırlayanlar vardır fakat ben yine de bi hatırlatayım benim kıskançlıklarım sebebiyle gecen sene kpssye hazırlanan sevgilim ben kızarım diye,dersanece gittikleri ( hocalar falan da var) fasılı ban söylememişti ben de bunu sahte facebook hesabımdan görmüştüm sonrasında affettim sandım ama arada hortluyor..
Sabah da hortladı..O fasıl gecesi aklıma geliyor,az önce yine facebook hesabımı acıp fotolara baktım ağladım falan.Sevgilimle su an aynı sehirdeyiz ( önceden uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk) ve kurban bayramı tatiline memleketine gitcek ben de,fajat ben yine sıkıntıya girmeye başladım...
Affetmemeli miydim bilmiyorum...

politician bu konudada sendenim ben :KK70:Ama face konusunda ayrıldık bence sana yapılmasını istemedigin seyi sevgiline yapma. Niyeyse bende pek unutamam olanları ama affettiysen yapcak bişey yok unutmaya calışcaksn kendime not : sende unut :KK42::KK42:

bence onun fasıla gitmesi senin sahte facebook hesabının olmasından daha kötü değil..

o,sen aşırı kıskançlık yaptığın ve ona güvenmediğin için fasıl olayını gizlemiştir peki senin neden sahte bir hesabın var?
Eski sevgililerini takip etmek için açmıştım...

ve o fasıla giderken size söylememesi hoş değil. bahanesi ne olursa olsun.
ama affedebilmiş ilişkine devam etmeye başlamışın.
gecmişe dönük bakar.yaşarsan. önünü görmezsinki.
hem ne gerek var. o dönemde yeterince tartışmışın. huzurlu mutlu günlerini o günle heba etme
Ya yine aynısı olursa diyorum...ben öyle ortamları sevmiyorum zaten 3 yılda bir kez gittim diyor...

Ya yine aynısı olursa diyorum...ben öyle ortamları sevmiyorum zaten 3 yılda bir kez gittim diyor...
gitmemesi için sürekli aynı konuyu pilav gibi pişirip koymanda hoş degilki.
bence kendini dizginle. giderse biter buna odaklan. oda bunun bilincindeyse gitmez zaten.

şaka gibi böyle hayat mı geçer nereye gitti nasıl gitti eski sevgilisi napıyo
bence ya biran önce karşındakine ve kendine guvenmeyi öğren yada adama duşuk volt elektrik baglat dokunanı yanaşanı çarpsın

Kızmasaydınız fasıla gitmesine, arkadaşlarıyla vakit geçirmesine size yalan söylemezdi muhtemelen. Adamları kısıtlayıp kısıtlayıp vay efendim bana yalan söyledi unutamıyorum diyorsunuz sonra. Siz haketmişsiniz o yalanı zaten. Hem kendi yalan söyleyen bir insan nasıl karşısındaki insanın yalan söylemesine kızabilir ki? Hangi yüzle?

affetmezdim.ama kıskançlığım normal boyutlarda olsaydı.
bundan sonra hem siz dizginleyin kendinizi hemde o çeki düzen versin kendine.bir daha asla affetmiyceğinizi söyleyin ama yalana da itmeyin.

Disariya cikmasina eglenmeyr gitmesine izin vermeyip kiskanclik yapmissiniz o da gitmek istemis ki bu cok normal bana gore onun icinde yalan soylemis bi gariplik yokki sizi aldatmamis yoktan yalan soylememis ben olsam bende aynisini yapardim:63:. Neden izin vermiyosunuz biraz eglenmesine:KK17:

Back
X