• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskileri unutamamak

Kızlar merhaba,
Sabah sabah feci canım sıkkın neden?
Konularımı hatırlayanlar vardır fakat ben yine de bi hatırlatayım benim kıskançlıklarım sebebiyle gecen sene kpssye hazırlanan sevgilim ben kızarım diye,dersanece gittikleri ( hocalar falan da var) fasılı ban söylememişti ben de bunu sahte facebook hesabımdan görmüştüm sonrasında affettim sandım ama arada hortluyor..
Sabah da hortladı..O fasıl gecesi aklıma geliyor,az önce yine facebook hesabımı acıp fotolara baktım ağladım falan.Sevgilimle su an aynı sehirdeyiz ( önceden uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk) ve kurban bayramı tatiline memleketine gitcek ben de,fajat ben yine sıkıntıya girmeye başladım...
Affetmemeli miydim bilmiyorum...
KIZLAR YAPMAYIN BU KADAR SIKMAYIN ADAMLARI SEN BU KADAR BASKI YAPTIĞIN İÇİN ADAM SENDEN GİZLİYO SEN BİRAZ RAHAT BIRAKSAN BELKİ HİÇBİRŞEY GİZLİ KALMAYACAK, RAHAT OL BİRAZ BU NE GÜVENSİZLİK ANLAMADIM GİTTİ

Hayır bilmiyor...zaten ozaman fotolarını gördüm dediğimde asıl soru sen nerden gördün demişti ben de arkadasımdan falan demiştim..
O ZAMAN BU KONUYU DAHA FAZLA UZATMA SEN SUÇLU DURUMA DÜŞERSİN ŞU AŞAMADA SENDE YALAN SÖYLEDİN ONA DİMİ AMA :)

KIZLAR YAPMAYIN BU KADAR SIKMAYIN ADAMLARI SEN BU KADAR BASKI YAPTIĞIN İÇİN ADAM SENDEN GİZLİYO SEN BİRAZ RAHAT BIRAKSAN BELKİ HİÇBİRŞEY GİZLİ KALMAYACAK, RAHAT OL BİRAZ BU NE GÜVENSİZLİK ANLAMADIM GİTTİ
Haklısınız sıkmamak lazım,bu aralr rahatım gayet o da bana daha yakın mesela gecen sene çok sıktığım için uzaklaşıyodu benden

Disariya cikmasina eglenmeyr gitmesine izin vermeyip kiskanclik yapmissiniz o da gitmek istemis ki bu cok normal bana gore onun icinde yalan soylemis bi gariplik yokki sizi aldatmamis yoktan yalan soylememis ben olsam bende aynisini yapardim:63:. Neden izin vermiyosunuz biraz eglenmesine:KK17:
Bensiz eğlenmesini kıskanıyorum..
Mesela en yakın arkadaslarımla otururken gayet eğleniyosak birden durup arkadaslarıml böyleyse diğer kızlarla da böyledir diyip arıza cıkarıyorum herkesin gecesi mahvoluyor:(

affetmezdim.ama kıskançlığım normal boyutlarda olsaydı.
bundan sonra hem siz dizginleyin kendinizi hemde o çeki düzen versin kendine.bir daha asla affetmiyceğinizi söyleyin ama yalana da itmeyin.
Sürekli yalan söylüyormuşum gibi davranıyosun yeter artık yok yere suçladığın diyordu..Fasılı hatırlattığımda da işte bi kere eğlenmek istedim kpss stresi ve babamın ölümü beni çok yıpratmıştı diyor

Kızmasaydınız fasıla gitmesine, arkadaşlarıyla vakit geçirmesine size yalan söylemezdi muhtemelen. Adamları kısıtlayıp kısıtlayıp vay efendim bana yalan söyledi unutamıyorum diyorsunuz sonra. Siz haketmişsiniz o yalanı zaten. Hem kendi yalan söyleyen bir insan nasıl karşısındaki insanın yalan söylemesine kızabilir ki? Hangi yüzle?
Son söylediğinizde haklısınız ama kıskanıyorum işte kızlarla konuscak samimi olcak beni unutacak onları daha cok beğenecek falan filan derken istemiyorum:(

Dayanamıyorumki acıyorum hep konuyu...

Bensiz eğlenmesini kıskanıyorum..
Mesela en yakın arkadaslarımla otururken gayet eğleniyosak birden durup arkadaslarıml böyleyse diğer kızlarla da böyledir diyip arıza cıkarıyorum herkesin gecesi mahvoluyor:KK43:

Sürekli yalan söylüyormuşum gibi davranıyosun yeter artık yok yere suçladığın diyordu..Fasılı hatırlattığımda da işte bi kere eğlenmek istedim kpss stresi ve babamın ölümü beni çok yıpratmıştı diyor

Sizin bu kadar sorunlu olmanıza sebep ne? Ilk defa mı sevgiliniz oldu? Daha önce başka biri tarafından aldatıldınız mı?
Sevgilinizle sadece bunları konuşur hale gelmişseniz bence devam etmenizin pek bir anlamı yok. Eski sevgilileri takip etmek için sahte hesap açmak nedir ya, demirden korkan trene binmez, eski sevgili olduğunu sormasaydınız veya öğrenince ayrılsaydınız. İkiniz de rahat ederdiniz en azından.

Sizin bu kadar sorunlu olmanıza sebep ne? Ilk defa mı sevgiliniz oldu? Daha önce başka biri tarafından aldatıldınız mı?
Sevgilinizle sadece bunları konuşur hale gelmişseniz bence devam etmenizin pek bir anlamı yok. Eski sevgilileri takip etmek için sahte hesap açmak nedir ya, demirden korkan trene binmez, eski sevgili olduğunu sormasaydınız veya öğrenince ayrılsaydınız. İkiniz de rahat ederdiniz en azından.
Evet daha önce aldatıldım.çocukluktan beri süregelen bi ilişkim vardı diyeyim o kişi tarafından aldatıldım..
Ve ilk ilişkim de diyebiliriz..
Sevgilime zorla ben anlattırdım hem de galiba 100.000 defa,aslında onun beni kıskanması daha anlaşılabilir olurdu..
Bazen onu da düşünüyorum keşke en başta ayrılsaydım diye ama aşık oldum...

Haksızlık payın var gizli facebook nedir yahu, resmen güven sarsmak ki onun güvenini sarstığı için kızıyorsun pek bir ironik. Eğer nerden gördün dediğinde gizli facebook açtım, senin hareketlerinden şüphelendim bile desen haklı olabilirsin ama apaçık yalan söylemişsin.

Haksızlık payın var gizli facebook nedir yahu, resmen güven sarsmak ki onun güvenini sarstığı için kızıyorsun pek bir ironik. Eğer nerden gördün dediğinde gizli facebook açtım, senin hareketlerinden şüphelendim bile desen haklı olabilirsin ama apaçık yalan söylemişsin.
Muhtemelen o yalanıma inanmadı ama üstünde durmadı...
Aslında beni bukadar şüphelendirecek bi şey de yapmıyor ama beynimde kıskançlık uru var gibi...

Muhtemelen o yalanıma inanmadı ama üstünde durmadı...
Aslında beni bukadar şüphelendirecek bi şey de yapmıyor ama beynimde kıskançlık uru var gibi...
Kendi kendine işkence ediyorsun besbelli takılma bence böyle şeylere hatta bırak gitsin, ne olmuş yani fasıla gittiyse kendin söylüyorsun dershanedekilerle diye. Çok sıkmışsın demek ki gizlediğine göre bence tavır alma bu uzadıkça uzar ve sıkılır sonunda. Bir daha bir yere gideceğinde haber vermesini, çok uç şeyler olmadığı takdirde gitmesine karışmayacağı adına söz verirsen her şey sende de onda da düzelecektir.

Back
X