• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskileri unutamamak

:KK57: Aferim, helal olsun sevgiline, şu soru bana sorulsa yüzüne bakmam bir daha.
Sağlıksız beyin yapın yok, aynı şekilde düşünmeye devam ettikçe daha da kuvvetlendiriyorsun düşünce şeklini, başka yollar da aç ki düşüncelerin o yeni yerlerden aksın zamanla. Eski sevgilisi cenazeye gelse ne olurdu ki, iyi ki gelmiş önemsemiş hayatında yer almış birinin acısını. Bunu sana yavşakça övünerek hala peşimi bırakmıyorlar yae diye anlatan bir sevgilin olsa babanın cenazesinde aklına gelen bu muydu diyerek siler atardın zaten.[/QUOTE

Gelmediler dedi ama gelselerdi de söylemezdi zaten hem tanıyacagını da zannetmiyorum gelseler bile sevgilim sildi mi siliyor cunku:(
Umarım değişirim düşüncelerime hükmederim bundan sonra

Canım kiskanclik ve baskı kız olsun erkek olsun bunaltır ve insanı ne yazık ki yalana sürükler .
Bilemiyorum her ilişkinin ciddiyete giderken böyle adımları vardır saniyorum . Umarım gönlüne göre olur .
Evet bunaltır kesinlikle
Cok tesekkür ederimm
İnşallah sizin de gönlünüze göre olur her sey,cok mutlu olursunuz..

Gelmediler dedi ama gelselerdi de söylemezdi zaten hem tanıyacagını da zannetmiyorum gelseler bile sevgilim sildi mi siliyor cunku:KK43:
Umarım değişirim düşüncelerime hükmederim bundan sonra

Önemseyip cevap vermiş, sildi mi siliyor durumuna inandığın gibi inansana gelmediklerine,
gelseler ve umrunda olsa onu da söylerdi. Söylemezdi diye düşünüyorsan gerçekten birilerini sildiğine nasıl inanıyorsun madem, ona da inanma. Ama tabi arkasından iş çevirebildiğine göre, onun da çevirebileceği ihtimali hep var değil mi?

Bir de yani gecinden versin senin başına aynı şey gelse, ölüme mi üzülceksin onun cenazede kim vardı sorularına cevap vermeye mi uğraşacaksın? İnsanın o an başka bir şeyi düşünmesi bile küfür gibi gelir. Bak sana kötü senaryoyu ben söyleyeyim, eğer gerçekten gelselerdi ve ilgisi olsaydı birine, o an acısını paylaşan o olduğu için senin sorundan sonra arkasına bile bakmadan ona giderdi. Acımda yanımda olan bana daha iyi gelir diye.

Ya hiç bir söylediğine inanma, ayrıl. Ya da kesin doğrularıyla yargıla bir şey yapıp yapmadığına. Her dediğine inan falan demiyorum zaten. O zaman saf saf o asla ama asla öyle bir şey yapmaz modunda gezerdin zaten.

Evet bunaltır kesinlikle
Cok tesekkür ederimm
İnşallah sizin de gönlünüze göre olur her sey,cok mutlu olursunuz..
Benim için çok geç tatlım.
Yönlendirmiş olmak istemem ama ben olsaydım .
Erkek arkadaşımla daha samimi bi ilişki kurmaya çabalardım .
Bir şeyler için yargılamayıp yanında olurdum .
Belki böyle yapmş olsaydım şu an bu durumda olmazdım, kim bilir ? .
Umarım sen başarırsın
Verilecek emek bile vaktinde güzel , anlamlı.
Vakti geçince ancak acı..

Önemseyip cevap vermiş, sildi mi siliyor durumuna inandığın gibi inansana gelmediklerine,
gelseler ve umrunda olsa onu da söylerdi. Söylemezdi diye düşünüyorsan gerçekten birilerini sildiğine nasıl inanıyorsun madem, ona da inanma. Ama tabi arkasından iş çevirebildiğine göre, onun da çevirebileceği ihtimali hep var değil mi?

Bir de yani gecinden versin senin başına aynı şey gelse, ölüme mi üzülceksin onun cenazede kim vardı sorularına cevap vermeye mi uğraşacaksın? İnsanın o an başka bir şeyi düşünmesi bile küfür gibi gelir. Bak sana kötü senaryoyu ben söyleyeyim, eğer gerçekten gelselerdi ve ilgisi olsaydı birine, o an acısını paylaşan o olduğu için senin sorundan sonra arkasına bile bakmadan ona giderdi. Acımda yanımda olan bana daha iyi gelir diye.

Ya hiç bir söylediğine inanma, ayrıl. Ya da kesin doğrularıyla yargıla bir şey yapıp yapmadığına. Her dediğine inan falan demiyorum zaten. O zaman saf saf o asla ama asla öyle bir şey yapmaz modunda gezerdin zaten.
Aslında sizin de vurguladıgınız gibi ben iş çeviriyorsam o da bi işler çeviriyordur diye dusunuyorum galiba...
Kişi kendinden bilirmiş ya işi...
Kendine guvenmeyen insan başkasına nasıl guvensin?
Haklısınız.Ya bu guvensizlikle yasamamk için ayrılmalı ya da önce kendim dürüst olmalıyım...
Çok tesekkür ederim

Aslında sizin de vurguladıgınız gibi ben iş çeviriyorsam o da bi işler çeviriyordur diye dusunuyorum galiba...
Kişi kendinden bilirmiş ya işi...
Kendine guvenmeyen insan başkasına nasıl guvensin?
Haklısınız.Ya bu guvensizlikle yasamamk için ayrılmalı ya da önce kendim dürüst olmalıyım...
Çok tesekkür ederim

Rica ederim :) Sadece sevinç gözyaşısıyla dolu bir ilişki diliyorum. :rolleyes:

Benim için çok geç tatlım.
Yönlendirmiş olmak istemem ama ben olsaydım .
Erkek arkadaşımla daha samimi bi ilişki kurmaya çabalardım .
Bir şeyler için yargılamayıp yanında olurdum .
Belki böyle yapmş olsaydım şu an bu durumda olmazdım, kim bilir ? .
Umarım sen başarırsın
Verilecek emek bile vaktinde güzel , anlamlı.
Vakti geçince ancak acı..
Gözlerimi doldurdunuz...
Çok samimi bi itiraf oldu bu
Hayatta hiçbi şey için geç değildir belki,olmaz mı?
Aynı hataları yapmayacagınız bir şans gelir kapınıza belki...
Emin olun okadar istiyorum ki sevgilimle doya doya yaşayayım her şeyi,takıntılar kuruntular olmadan çünkü ben sorun çıkarmadıgım srece zaten her şey cok guzel...
Yazdıklarınız içime işledi tesekkür ederim :(

Unut dicem belliki kisiligin el vermiyor aklina geldikce bu konuya takilmanin bi faydasi olmayacagini dusun derim. Karsi cinsi ne kadar cok kisitlarsan o kadar cok yalan soyluyor bu net...

Gözlerimi doldurdunuz...
Çok samimi bi itiraf oldu bu
Hayatta hiçbi şey için geç değildir belki,olmaz mı?
Aynı hataları yapmayacagınız bir şans gelir kapınıza belki...
Emin olun okadar istiyorum ki sevgilimle doya doya yaşayayım her şeyi,takıntılar kuruntular olmadan çünkü ben sorun çıkarmadıgım srece zaten her şey cok guzel...
Yazdıklarınız içime işledi tesekkür ederim :KK43:
Öyle bir şans gelse bile ben bu kadar sevip , aşık olabilicek miyim ?
Bence hayır olmayacak .
Bazı şeyleri şimdi görüyorum.
Boş yere çıkardığım kavgaları mesela .
Günlerce beklediğini bilip de aramadığım zamanları .
Birlikteyken az vaktimiz kaldı demişti, ben o az vakitte erteleyebileceğim çok da önemli olmayan işlerle uğraşmıştım. Bunun için bana gücendiğinde yanından kalkıp gittim.
Anlayışsızlığa bak :)
Bu durumda bile arkamdan gelip gitme diyebilen kişiydi ve kaybettim
Yani tamam başka olaylar araya girdi ama ilişkiyi ben istemeyerek de olsa yıpratmıştım.
Daha cesur ol canım.
Kızlı ortama bırak girsin , arkadaşlarıyla gezsin.
Hayatını paylaşmak istediği insan sen olduktan sonra bunların bi önemi yok .

Kızlar merhaba,
Sabah sabah feci canım sıkkın neden?
Konularımı hatırlayanlar vardır fakat ben yine de bi hatırlatayım benim kıskançlıklarım sebebiyle gecen sene kpssye hazırlanan sevgilim ben kızarım diye,dersanece gittikleri ( hocalar falan da var) fasılı ban söylememişti ben de bunu sahte facebook hesabımdan görmüştüm sonrasında affettim sandım ama arada hortluyor..
Sabah da hortladı..O fasıl gecesi aklıma geliyor,az önce yine facebook hesabımı acıp fotolara baktım ağladım falan.Sevgilimle su an aynı sehirdeyiz ( önceden uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk) ve kurban bayramı tatiline memleketine gitcek ben de,fajat ben yine sıkıntıya girmeye başladım...
Affetmemeli miydim bilmiyorum...

kendine itiraf etmekten korktuğun şeyi söyleyimmi sana: sen ona güvenmiyosun..bu iş böyle gitmez..

Öyle bir şans gelse bile ben bu kadar sevip , aşık olabilicek miyim ?
Bence hayır olmayacak .
Bazı şeyleri şimdi görüyorum.
Boş yere çıkardığım kavgaları mesela .
Günlerce beklediğini bilip de aramadığım zamanları .
Birlikteyken az vaktimiz kaldı demişti, ben o az vakitte erteleyebileceğim çok da önemli olmayan işlerle uğraşmıştım. Bunun için bana gücendiğinde yanından kalkıp gittim.
Anlayışsızlığa bak :)
Bu durumda bile arkamdan gelip gitme diyebilen kişiydi ve kaybettim
Yani tamam başka olaylar araya girdi ama ilişkiyi ben istemeyerek de olsa yıpratmıştım.
Daha cesur ol canım.
Kızlı ortama bırak girsin , arkadaşlarıyla gezsin.
Hayatını paylaşmak istediği insan sen olduktan sonra bunların bi önemi yok .
:((çok üzüldüm..umarım ben de bi gün baska birine böyle yazılar yazmam...acınızı anlayabiliyorum..
Ben de neler yaptım şimdiye kadar bi bilseniz hepsinde de o çabaladı...ben kılımı kıpırdatmadım...
Sakladığım okadar fazla sey var ki ondan işte hep oyuzden korkum ya o da saklıyorsa diye...
Sevgimi göstermekte cok cimriyim de öfkemi gösterirken süpermen oluyorum..
Ben de sizin gibiyim...Bi pişmanlık yaşamak istemem dediğiniz gihi cesur olmak laxım galiba:(

Bütün yorumlarınızı şaşkınlıkla okudum. Neden bu kadar özgüven eksikliği yaşıyorsunuz anlamıyorum bu adamın etrafında mutlaka kadınlar olacak buna engel olamazsınız. Sevgiliniz bu kadar kısıtlamaya rağmen hala yanınızda ise sizi gerçekten seviyor buna emin olun yoksa çoktan tekmeyi basıp giderdi.
Onunda gezmek eğlenmek arkadaşlarıyla vakit geçirmek hakkı sizin olduğu kadar.
Kendimden örnek veriyim 1 buçuk aylık evliyim eşime geçmişi hiç sormadım hiç merak etmedim anlatmak istediği zamanda kendisi anlattı ama ne ismini ne tipini bilirim umrumda da değil.
Ve eşim 5000 adamın bulunduğu fabrika da çalışıyor ve 20-30 tane de bayan var bunlardan biri eşimden hoşlanmış zamanında ve hala ayni yerde calismaya devam ediyorlar ama ne diyebilirim bütün vaktimi eşimi düşünerek geciremem ki. Her an beni aldatirsa diye yaşayamam hayatımı mahvetmiş olurum :) sana tavsiye rahat ol adamı bunaltma zararı sana olur.
Yalan konusuna gelince eşit durumdasiniz kendinizi haklı görüp sevgilinizi suclamayin siz daha suçlu vaziyettesiniz hafiye gibi adamı gizli gizli takip etmek hiç hoş değil

Back
X