- Konu Sahibi politician
Ben öyle bi durumda olsam çıldırırdım ben size bibşey anlatayım benim de sevgilimden biri hoşlanıyomus kız google dan falan eklemiş sevgilimi,sevgilimin de mail adresleri falan hep bende kayıtlı ben gördüm kızı ama aynı memleketten olunc heralde ilkokul arkadası falan dedim neyse kız sevgilime mesaj atmıs ben bunu tesadüfen gördüm sevgilim de kimsiniz sizi tanımıyorum demiş kız da senden hoslanıyorum falan filan deyince sevgilim de cevap atmamıs kız ısrarla mesaj atınca da benim sevgilim var istanbulda falan diye anlatmıs beni..ben bunu öprendim ne mi yaptım? Bağırıp çağırmalar sen beni aldattınlar nasıl cevap atarsınlar senden yüz bulmasa atamazdılar falan filan...sevgilim aşkım ben bi şeg yapmadım da falan filan diye dibimde dolandı durdu şimdi memleketine gidince o kızı görecek dşye ödüm kopuyor sevgilim tanımaz gerci de kız gelirse yanıan diye
(
En doğrusu sizin gibi davranmak sizi gercekten takdir ettim...
Ben bazen saatlerce bunları düşünüp kafayı yiyorum zamanıma hayatıma yazık dimi?

En doğrusu sizin gibi davranmak sizi gercekten takdir ettim...
Ben bazen saatlerce bunları düşünüp kafayı yiyorum zamanıma hayatıma yazık dimi?