- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi sevilay1984
artık bır anne adayısın lütfen bebeğinin yanında boyle cumleler kurma...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani suan çok memnunun şu konuda tanımadan önce adını çok duyardım onla bunla ama suan evlenmek çok istedi evlendik dışarı felen çıkmaz evden ise işten evde Facebooku felen heosi bende yani o suan biseuler yapmiyor ama gecmisini dersen temiz degilÇifte standart, pozitif ayrımcılık vs. deniyor bu duruma. Erkeğin her şeye hakkı vardır, kadın yapamaz. Saçmalık da olsa, eşin gibi erkekler bunun üzerinden baskı yapmaya, yargılamaya pek meraklıdırlar.
Çocuk anne..Şiddet görmüyorum ama bağırıp çağırır sinirlendiginde o öyle yaptiginda karnimdaki bebegim bile tekmeliyor etkileniyor ama kendi geçmişi berbat iken niye bu kadar kıskanıyor veya bukadar abartıyor yani bence seviyor ne olursa olsun asla aglatmaz aglayacagimi hissettiğinde hemen sarılır sebeklik yapıp koşar bakala birşeyler alır bende çok çok seviyorum ama sorun insanlar ..
Ya hayır normalde sakin diyorum ben kemalim yapmaz demiyorumki hahah ben öyle sus pus kadınlardan degilim ben bagirdigimsa kizdigimda o susar o bagirdiginda ben yine susmam sorun şu çok sinirli birden bu yaneEl kadar çocuğu es diye alıp evlenen üstelik hamile bırakan kocanı da, seni kaçtın diye ona veren aileni de fofenk fofenk yapsınlar. Ne biçim ilişkiler, nasıl bir hayat bu.
Şiddet görüyorsun farkında değilsin. Buna psikolojik şiddet denir. Ve istisnasız ardından fiziksel şiddet gelir eninde sonunda.
Haklısın ama mesela şöyle biz annemlerdeyiz ansızın geliyor??? Böyle birsey haklısınız psikoljik şiddet yapıyor ama hani ne bilim normal tartisabildigim biri ama söz konusu erkek olduğunda cildiriyorSevgisinden duvarları yumruklayan bir koca bütün genç kızların hayallerini süsler tabii, siz de haklısınız
Eşinizin böğürtüsünden yavrunuz huzursuzlanıp karnınızda tekmeler atıyor... Siz bakkala gidip sevdiğim şeyleri alıyor diye teselli buluyorsunuz. Ne demek karnı burnunda bir kadını bu şekilde korkutup hırpalamak? Küçücük yaşınızda aşkı ve hayatı çözmüş olduğunuza inanıyorsunuz belki, diyecek bir sözüm yok artık buna, ben de boşa nefesimi tüketmeyeyim, ama en azından siz de kendinizi biraz korumaya bakın lütfen. Olan olmuş hadi bu yaşta evlenmiş bir de üstüne hamile kalmışsınız, hatta bunun çok muhteşem bir hayat olduğunu da düşünüyor olabilirsiniz, ne diyelim, hayat sizin... Ama en azından araya büyüklerinizi falan sokun da, eşiniz bu "psikolojik" şiddeti sürdürmesin daha fazla, tabi aklı başında bir büyüğünüz varsa artık..
Ayrıca o x ile neden görüşmek zorundaymışsınız? Ne münasebet?! Hiç de öyle bir mecburiyetiniz yok. O geldiği zaman ailenizin evine gitmeyin. Sizin kocanızla yaşadığınız eve çıkıp gelecek hali yok ya..! Kapatın kapınızı, kulağınızı, akrabalarınıza da söyleyin, ondan bize haber getirmeyin diye, olsun bitsin.
Niye hoşuma gitsin biri esim bebegimin babası askim diğeri kendini bilmezin teki...Normalde iki erkegin kapismasi senin yasindakilerin hosuna giderdi ama hayret
Ayrica fofenk fofenk ne ya nasil bir cevrede yasiyorsun oyle.
Zaten babam duyarsa koymaz eeve aynen yaa:/Sizde babanıza annenize söyleyin almasın evine damatlarından değerli mi bende olsam soğurdum yanı basit bir olay değil.
Yok koyabilirim nedenprofıl resmını koymussun ya
9 aylık hamıleyken nasıl gorunuyorsun merak ettım bı resım koysana gorelım ıstersen ozelden de gonderebılırsın
paylastıgın ıcın sakıncası yok sanırım
OkadarmiKocan bi temiz dövsün şunu da hepiniz rahatlayin. Bisicik olmaz. Sen aradan cekil. Ayrıca eskiden flortun olan biriyle nasil ayni ortamda bulunursun? Kocan olsam seni bosardim. Boyle sacmaliklar mi ugrascam diyip.
Ya iste normalde cok sakin her konudan tartisabilirim ama soz konusu erkek oldugunda kafayi siyiriyor suclusuda benim ben anlatiyorum herşeyi bana sabahlar kadar yazdiginada herkes uyudugunda evimi önünden gectiginide bana seni yanima alacam kendisi memur asistanım olursun karı koca oluruz fleen diye konustugunudaKocanın x dem FELEN nerden haberi oluyor niye diyorsun
Yavrum sen ne içtin? Semadan bakıyorsun yeminle meseleye.Ya hayır normalde sakin diyorum ben kemalim yapmaz demiyorumki hahah ben öyle sus pus kadınlardan degilim ben bagirdigimsa kizdigimda o susar o bagirdiginda ben yine susmam sorun şu çok sinirli birden bu yane
Ya iste normalde cok sakin her konudan tartisabilirim ama soz konusu erkek oldugunda kafayi siyiriyor suclusuda benim ben anlatiyorum herşeyi bana sabahlar kadar yazdiginada herkes uyudugunda evimi önünden gectiginide bana seni yanima alacam kendisi memur asistanım olursun karı koca oluruz fleen diye konustugunuda
Kocalar böyle katil oluyor çocuğum sen niye engellemiyorsun bunuYa iste normalde cok sakin her konudan tartisabilirim ama soz konusu erkek oldugunda kafayi siyiriyor suclusuda benim ben anlatiyorum herşeyi bana sabahlar kadar yazdiginada herkes uyudugunda evimi önünden gectiginide bana seni yanima alacam kendisi memur asistanım olursun karı koca oluruz fleen diye konustugunuda
+1 :)Gözlerim kanıyor, "felen" nedir? Felan bile yeterince iticiyken...
Fofenk fofenk için yorum yapamıyorum, lugatıma yeni bir terim kattınız. (gece gece yatağımda kahkaha attığım doğrudur)
İncelerim gülüm.Mune bu konu gercek mi ya?
Yavrum sen ne içtin? Semadan bakıyorsun yeminle meseleye.
Kızlar hamilelik kafa mı yapıyor? Tecrübeliler, beni bilgilendirin.
Mesele oldukça ciddi sen daha haha hihi modundasın kızım.
Offf ki ne off.![]()
Ben regl iken hafif sıyırıyorum. Ama kafa çok gitmiyor yani, geçen gün normalde takmayacağım bir şeye oturup 2 saat ağladım.Yazilanlara bakarak sahsen bende hamilelikte kafayi yemeyi planliyordum ama hic bir sey degismedi. Herhalde hamilelik sarhos olmak gibi, icinde ne varsa o cikiyor. Benim icim bos oldugu icin![]()