Eskim

Tutarsizlik yok biri 1 yasinda biri 6 aylik ikiz benekten hic bir fark lari yok aksine daha zor . Ben kendi sevgimden bahsetmedim zaten esimin sevgisinden bahsettim onada soyledm bukdr kufur ediyosun S***** G** (Defol) diyosun geber diyosun bni nie kiskaniyorsun die bnim zaten sevgimden bahsedilirse oo hoo o ilk baslarda bn corplarini bile giydirirdm.simdiyse yuzune bile bakmiyorum 1 tanak yemek bile vermem ama herseyin suclusu bnim gene bu yuzden sizden bilgi.istedim yargilayin demedm. Eevt cocukalrimi cok seviyorm. Boyle bi adamdan olsun istemezdm ama iyi olmus diyorm . Cocuklarimi dusunyorum bu yuzden hala sabrediyirm belki birakir belki duzelir belki kafasina bisy dank eder dir zatn bu skeilde ayni evin icinde duramiyorz cunku kavga wderken artik bnde agzima geleni sayiyorm.
Konu sahibi ilk cumlenizi yuksek sesle okuyun
Sonra da hatali yazdiysaniz duzeltin

Bn herseyi sonradan ogrendm oldu bikere hamile kaldm aldiramazdm ya cocukalri daha zaten zorlada yaklassa kalmam hamile onlemimi aldm

Cocuklarim daha bebek suan bosanamiyoruz oda bende cocukalr icin katlaniyoruz. O istedigi an istedigi zamn gec saatlere kadar takiliyor bn ise 2 tane ikiz bebegimle kosturuyorm. Onu seviyorm oda seviyor biliyorm ama artik cigrindan ciktik agzindan cikani kulagi duymuyor. Beynim yoruldu 2 yildan beri onunla ugrasmaktan.
Cocuklariniz icin katlanmayin cocuklariniz icin birakin ya da tedavi olsun.
Madde kulanan birine ne can ne mal guvenilmez.madde kulanamadigi zaman beyni bormal calismaz sizede bebeklerede zarar verebilir
Derhal tedavi olsun yoksa ayrilin

Yoo isini cok gzuel severek.yapiyor cok ygun bi isi var bilmiyorm artik bn de anlam vermiyorm oni icince kafam restleniyor kafam rahatliyor demisti bana yoksa calisamoyorm cok sinirli oluyorm herkeze bagriyorm demisti siizn gibi bnde anlamiyorm isini birakip asla angati seylerle ugrasmaz hersey aksam is bitti ozamn gezer tozar
Esinin aleyhinde olan her yoruma esini savunarak cevap veriyorsun farkinda misin? Isterse seni saraylarda yasatsin madde kullanmasi zaten cocuklarin ve kendin icin en iyisini yapmani gerektirmiyor mu? Yapman gerekenin ne oldugunu da artik biliyorsundur heralde

madde bağımlısı bi insandan bahsediyosunuz. dışarda yolda görseniz başıma bi iş gelir deyip kaçarsınız. ama siz çocuklarınızı aynı çatı altında büyütmeyi göze almışsınız gibi...

Adam uyuşturucu kullaniyor, psikolojik siddet uyguluyor aralari tam bir yas olan ve ikiz gibi büyüyen bebelerin var, adam isini severek yapiyor maddiyat iyi, birbirinizi seviyorsunuz
Eee sorun ne?
Bu sitede böyle sorunlu adamlar icin konu acan kadinlara cevabım:
Ya oturun konusun ortak bir yol bulun, yapamıyorsaniz adamin her yaptığı olumsuzluga katlan, sus, otur, sikayet etme
Ya da ayrıl ve kurtul
Hem ayrılmam, hem orta yol bulamıyoruz hem sikayet eeee çözüm nerede?

Back
X