Eskimekten korkuyorum.

ben duygusal açıdan baktığım için bende sizin gibi düşünüyorum ama işte benim kadar duygusal olmayabilir nişanlım. imkansız biliyorum ama ilk günkü heyecan olsun istiyorum yıllar geçse de
Benim ki de çoook aşırı aşırı duygusal değil zaten gayet standart türk erkeği işteEn Büyük TÜRKİYE benim kadar belli etmez çoğu zaman. Ben daha cıvık severim yani :olamaz:

İlk gün ki heyecan için yaşayabileceğin başka heyecanları kaçırma derim :KK52:

Doğru sevgililikteki gibi olmuyor ama yine de hiç kalmıyor da değil .eşimle 10 yıllık evliyiz.beraber birşeyler yapmaktan yine de zevk alırım.birkac gün birbirimizi gormediysek çok özlüyoruz.mesela 17 günlük bir askerlik yapmisti döndüğünde ilk karsilasmamizi hiç unutmam öyle bir heyecandi ki sevgililikteki gibi.evlilikte cogu şey farklı ama tamamen bitiyor değil,hem bambaşka heyecanlar farklı bir hayat oluyor evlilikte de .zaten evlenmeyecek değilsin illaki evleneceksin de kafani takip buna uzulme

İyi günler kızlar :KK36:
4 aylık nişanlıyım kızlar ve evlenmekle ilgili çekincelerim var. 4 senedir beraberiz bunun iki senesi her gün görüşerek geçti kalan iki sene ayrı şehirlerde 1 sene askerlik ve ayda en fazla iki defa görüşmekle geçti. Hal böyle olunca arada sürekli bir özlem oluyor ve onunla görüşeceğim zamanları iple çekiyorum. Hatta görüşmeden iki gün öncesinde heyecandan uyuyamıyorum hiç bir şekilde. Ve maalesef farkındayım ki evlendiğimizde bu böyle olmayacak görüşmek bir şeyler yapmak, aynı yatağa girmek, beraber kahvaltı yapmak, yemek yapmak , gezmek vs vs sıradanlaşacak. Bu düşünceler benim evlilik fikrinden uzaklaşmama neden oluyor. Evet bende farkındayım kaçınılmaz son bu ama elimde değil. Sanki yıllarca sevgili kalsak şikayetçi olmayacakmışım gibi geliyor. Bir yandan da çok özlüyorum. Bu düşüncelerim ister istemez ona da yansıyor evlenmek istemiyor musun diyor ama derdimi anlatamıyorum. Bu ruh halinden nasıl uzaklaşabilirim?
Hayat özelemkten lay lay lom olmaktan sevgililikten ibaret değil.

Valla monotonluk kader değil. Gayet monotonlaşmayadabilirsiniz. Öyle çiftler görüyorum 50 yaşına gelmiş kaç yıldır evli hala birbirinin poposuna vurmalar kucak kucağa cilveleşmeler. Kafanı o düşüncelerden arındır hiç belli olmaz o işler.

Doğru sevgililikteki gibi olmuyor ama yine de hiç kalmıyor da değil .eşimle 10 yıllık evliyiz.beraber birşeyler yapmaktan yine de zevk alırım.birkac gün birbirimizi gormediysek çok özlüyoruz.mesela 17 günlük bir askerlik yapmisti döndüğünde ilk karsilasmamizi hiç unutmam öyle bir heyecandi ki sevgililikteki gibi.evlilikte cogu şey farklı ama tamamen bitiyor değil,hem bambaşka heyecanlar farklı bir hayat oluyor evlilikte de .zaten evlenmeyecek değilsin illaki evleneceksin de kafani takip buna uzulme
zaten ne yaparsam yapayım kaçınılmaz son aynı. en iyisi tadını çıkarmak

Benim ki de çoook aşırı aşırı duygusal değil zaten gayet standart türk erkeği işteEn Büyük TÜRKİYE benim kadar belli etmez çoğu zaman. Ben daha cıvık severim yani :olamaz:

İlk gün ki heyecan için yaşayabileceğin başka heyecanları kaçırma derim :KK52:
öyle yapacağım artık. odun modun seviyoz işte :KK53: canlı tutmaya bakacağım

Valla monotonluk kader değil. Gayet monotonlaşmayadabilirsiniz. Öyle çiftler görüyorum 50 yaşına gelmiş kaç yıldır evli hala birbirinin poposuna vurmalar kucak kucağa cilveleşmeler. Kafanı o düşüncelerden arındır hiç belli olmaz o işler.
bizde öyle oluruz inşallah. benimki ruhsuz sanki azıcık:bicak:

Back
X