eskişehir acı badem hastanesinde tüp bebek tedavisi görenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi scs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

scs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
4
0
36
Eskişehir
eskişehir acı badem hastanesinde infertilite tüp bebek tedavisi görenlerden yorumlar bekliyorum.ben ilk tedavimi bahçeci klınıgınde oldum acı badem hastanesi tedavi görenler bana yardımcı olun lütfen önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
eskişehir acı badem hastanesinde infertiti tüp bebek tedavisi görenlerden yorumlar bekliyorum.ben ilk tedavimi bahçeci klınıgınde oldum acı badem hastanesi tedavi görenler bana yardımcı olun lütfen önerilerinizi bekliyorum

Oncelikle hayirli olsun arkadasim. Ben aslinda dogru kisi degilim ama hemseri sayiliriz diye yaziiim dedim.
Ben istanbulluyum esimin isi dolayisiyla 1yildir eskisehirde yasiyoruz.tup bebek tedavisi icin istanbul bahcelievler medical parki tercih ettim. 14 aralik test gunumdu ve kanda pozitifi gordum cok sukur , simdi ultrason icin beklemedeyim...annemde kaliyorum
eskisehirdede acibademde duzgun bir doktor arayisindayim
son soz olarak;
Allah emrettiyse heryerde olur arkadasim, bak istanbulun en iyi merkezine gitmissin tutmamis
umarim hersey gonlunce olur

Oncelikle hayirli olsun arkadasim. Ben aslinda dogru kisi degilim ama hemseri sayiliriz diye yaziiim dedim.
Ben istanbulluyum esimin isi dolayisiyla 1yildir eskisehirde yasiyoruz.tup bebek tedavisi icin istanbul bahcelievler medical parki tercih ettim. 14 aralik test gunumdu ve kanda pozitifi gordum cok sukur , simdi ultrason icin beklemedeyim...annemde kaliyorum
eskisehirdede acibademde duzgun bir doktor arayisindayim
son soz olarak;
Allah emrettiyse heryerde olur arkadasim, bak istanbulun en iyi merkezine gitmissin tutmamis
umarim hersey gonlunce olur

:nazar:canım teşekkür ederim.ben tedavim için istanbula gitmeyi düşünüyordum ama yol gözümde büyüdü ilk tedavimde eve dönüşte cok yoruldum şimdi acı badem de dr ahmet fatih ögüç e gitmeyi düşünüyorum.arkadasım 2 yıl önse fatih beye gitti şimdi kızı oldu.acı bademde fatih bey ve turgay şenere arkadaşlarımdan gidenler oldu senin için onlardan bilgi alırım.canım zor kısmı bitmiş bundan sonrasını dert etme herşey güzel olur inşallah bebegini güzel günlerde büyütürsün darısı benim başıma.

Back
X