Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Çok geçmiş olsun canım , gozgore gore olmıycak duaya amın denmesi gercekten cok uzucu. E2 ye bakıyorlar mı artık iyi bari ozmnlar bakmıyorlardı bile . Cok onemlı cunku, ben de ınt de cok arastırmıstım hatta benım degerıme nıye bakılmadıkı fln die kafama takıodum hep . Şuan napmayı dusunuyorsun başkaşehir mi ?
Cok tsk eserim canm.Suan asla kimseye guvenemem :( 20binim cope gtti hayellerim umutlarim yikildi ilk denememdir daha suan anlatmadigin bircok sacma sey yasadim inanin.eskiden acibademdeki dr baskaydi suan baska.ama ozel olmasina ragmen 1saatu geciyordu randeviya girmeniz.ondada alel acele bilgi verilmeden cikiyeodum odadan.bircok kisi ayakkabina basip cikmis hepsini burada yazilanlardan ojudum sonradan.inanin degisik birsey yok zaten igne baslanir buyurse buyur yumurta ve toplanir.yumurta sayisi az olana fekan asla guvenilir biryer deiller .e2 cokuse gectigi halde sirf para icin opuya alinmak.ve sonuc 1tane bile yumurta olmayisi neler yasadigimi siz dusunun yetmezmis gbi ctesi opu oluyorum saliya kadar aranmiyorum arasamda ulasamiyorum sayisiz kere aradim 1kez ulastim sizi mutlaka araticaz dediler ama yine sonuc yok ve 3.gunun sonunda aranip sadece ozur dileyip yumurta zaten bize verildinde olgun deildi denmesi.221degerle ne bekleniyordu acaba .butun yerler biliyor o degerle ordan bis3y cikmicagini tam 3kati bir dusus cnku :(

Back