Eskişehir Acıbadem Hastenesi Nicel Taşdemire tüp bebek yaptıranlar

İlk transferin de kalitesi nasıldı ben iki olumsuz sonuç alınca embriyolarımı başka bir hasteneye taşıdım şimdi üçüncü transfer yapıldı taşıdığım hastene de sonuç bekliyorum cuma günü inşallah hayırlısı olsun hakkımızda ben de kaliteye çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum buradaki hastenede ki embriyolog çok ilgili özelikle hepsini tek tek anlattı hatta resimlerini verdi ve biz mikroskop da gördüğümüz le yorumluyoruz en kaliteli dediğimiz dna hasarı olabiliyor yada en kötü dediğimiz en iyi çıkabiliyor çok takılma dedi ama tek dediği k1 aşamasını ben olsam dondurma ve transfer düşünmezdim dedi

nereye taşıdınız acaba? acıbademde de sanki personel olarak sirkülasyon çok yüksek. K1 i de hiç duymamıştım. bende kaç kere sordum öyle söylediler orta kalite deyip geçiyolar

nereye taşıdınız acaba? acıbademde de sanki personel olarak sirkülasyon çok yüksek. K1 i de hiç duymamıştım. bende kaç kere sordum öyle söylediler orta kalite deyip geçiyolar
Afyon Park Hayat hastenesine taşıdık bende çok fazla hasta yoğunluğu olduğu için yeteri kadar ilgi olmadığını düşündüm. Bir de iki negatif sonuç alınca açıkcası başka bir yer denemek istedim maddi manevi daha az yorulmak için. Negatif pozitif olması allahtan tabiki bunu biliyorum ama negatif sonuç aldıktan sonra ki ilgisizlik aranmamak istediğimde de doktora ulaşamamak beni biraz daha moral olarak bozulmama sebep oldu şimdi 3. Transferim oldu hastene yeni tüp bebek yapmaya başladı ama doktor hemşire o kadar ilgili ki ilacınızı kesin şimdi şuna geçin diye aramıyorum sonuç bekleyene kadar kaç kez iyi miisniz nasıl geçiyor diye arandım. Negatif sonuç alsam da en azından elinden geleni yaptıklarını biliyorum transfer sürecinde embriyolog la da her an irtibat kurabildim. Benim açıkcası istediğim biraz ilgiydi herksin beklentisi farklıdır tabi bu hastane konularında

kesinlikle çok haklısınız. bende aynı şeyi düşünüyorum. ilgisizlik kesinlikle en büyük eksiklikleri. kürtaj olmak zorunda kaldım ne arayan oldu ne soran. ama ben eskişehirde olunca nedense başka şehre gitmek gözümde çok büyüyo.

Ben eskişehire afyondan gidip geldim evet yoruyor ama olumsuz sonuç almak daha da emeklerin boşa gidiyor gibi afyondan memnun kaldım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…