Eskişehir Acıbadem Hulusi Beye gidenler bakabilirmi arkadaşlar??

wish35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
110
2
116
İzmir
Merhabalar şehir değişikliği nedeniyle doktorumu ve hastanemi değiştirmek zorunda kaldım..Hulusi beyi düşünüyorum gidenler nasıl memnunmu?hem hastaneden hemde doktordan??

Merhabalar şehir değişikliği nedeniyle doktorumu ve hastanemi değiştirmek zorunda kaldım..Hulusi beyi düşünüyorum gidenler nasıl memnunmu?hem hastaneden hemde doktordan??

Hulusi Beyi bilmiyorum ama onvakta sabahattin bey var. çok mükemmel bir doktordur. seçeneklerinize eklemenizi öneririm :)

Hulusi Beyi bilmiyorum ama onvakta sabahattin bey var. çok mükemmel bir doktordur. seçeneklerinize eklemenizi öneririm :)

ilgin için teşekkür ederim..forumda okuduğum kadarıyla sabahattin beyede baya giden ve memnun kalan var..onuda bir araştırayım tekrar..

merhaba...ben hulusi beye gidiyorum canım..aslında dr.um prof.dr.turgay şener doktorlar caddesinde yeri.ben ilk iki bebeğimi kaybettim.turgay bey sorunlu gebeliklerde eskişehirde tek. aslına bakarsan ben her açıdan tek geçerim.ama turgay bey herhangi bi hastaneye bağlı değil.buyüzden tahliller için acıbademde hulusi beye yönlendiriyor. hulusi beye gelince turgay beyin öğrencisi genç pek güleryüzlü değil ama ilgili...başta ilk bebeğimden sonra turgay beye hulusi beyin pek güven vermediğini söylemiştim. yalnız ikinci bebeğimi kaybettiğimde acilen hulusiye gittim benimle öyle ilgilendi öyle rahatlattıki...çok itinalı ve özenli bi dr. yalnız benim istediğim ilgiyi belli bi süre sonra edindim kendisinde başta soğuk biri.şuan tekrar hamileyim turgay beyede gidiyorum hulusi beyede..ama hulusi beye artık sadece tahlil için değil onun fikirlerinide önemsediğim içinde gidiyorum...umarım yardımcı olabilmişimdir...

merhaba...ben hulusi beye gidiyorum canım..aslında dr.um prof.dr.turgay şener doktorlar caddesinde yeri.ben ilk iki bebeğimi kaybettim.turgay bey sorunlu gebeliklerde eskişehirde tek. aslına bakarsan ben her açıdan tek geçerim.ama turgay bey herhangi bi hastaneye bağlı değil.buyüzden tahliller için acıbademde hulusi beye yönlendiriyor. hulusi beye gelince turgay beyin öğrencisi genç pek güleryüzlü değil ama ilgili...başta ilk bebeğimden sonra turgay beye hulusi beyin pek güven vermediğini söylemiştim. yalnız ikinci bebeğimi kaybettiğimde acilen hulusiye gittim benimle öyle ilgilendi öyle rahatlattıki...çok itinalı ve özenli bi dr. yalnız benim istediğim ilgiyi belli bi süre sonra edindim kendisinde başta soğuk biri.şuan tekrar hamileyim turgay beyede gidiyorum hulusi beyede..ama hulusi beye artık sadece tahlil için değil onun fikirlerinide önemsediğim içinde gidiyorum...umarım yardımcı olabilmişimdir...

ayrıca başka giden yokmu diyede merak ettim doğrusu doğumumu nasipse orda yapmak istiyorumm...

canım cevabın için teşekkür ederim bende ilk defa bu hafta tanıştım hulusi beyle..gerçekten tam anlattığın gibi ilk başta soğuk geliyor mizacı ama konuştukça sorularıma cevap aldıkça tatmin oldum,acıbademde tanıdık bir hemşire arkadaşta buldum kendiside kızkardeşini hulusi beye yönlendirip doğumunu orda yaptırmış,bunlarıda duydukça daha da emin oldum,bir aksilik çıkmazsa artık doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum..

Ben Hulusi beye gidiyorum canım. Özlem hanıma gittim ama sorularıma cevap alamadım bir geçiştirme söz konusu oldu ara kanamalarım oluyor sık kanama bir ayda yani ama olur öyle şeyler gibi sözler duydum falan neyse sonra Fatih bey önceliğimdi ama kendisi çok yoğun randevu almak imkansız Hulusi bey evet başta sopuk tepkisiz gibi ama bence çok iyi bir doktor genç olması seni düşündürmesin bence başarılı. Ben bayan dr muayene olduğumda daha çok canım acıyor ama erkek dr muyanesinde hiç canım acımıyor ayrıca bilgilendirdi çıktğımda eşimde benimleydi ve konuştuk ben hemen rahim filmi istedim aşıma düşünüyordm ama sorunun yok dedi ilaç verdi kanama için acele etme film meşaketli falan dedi vazgeçirdi ilaç iki ayda olsa işe yaradı yine kanama oldu ama dr yapacağı birşey yok hiçbir görünen sorunum yok ama paracı biri olsa direk nasılsa istedim filme gönderirdi, aşılama yapardı baya da konuştu bizimle bana güven verdi acıbadem de iyi bir hastane o yüzden orada diretiyorum. Sen de eminim gittikçe memnun kalacaksın.

bende hulusi bey e gidiyorum.dediğiniz gibi başta çok soğuk geliyo insana.ilk gidişimde bana cep no sunu verdi.bazı doktorlar bunu kolay kolay yapmıyor.ve bi akşam aniden bi kanamam oldu.kendisini aradığımda saat 20.00 idi.vede bilecikte oturuyorum.gelmek istersek hastanede bekleyeceğini söyledi.gayet soğukkanlıydı gittiğimizdede.bi iğne vurucaz dedi normalde çok pahalı ama yatış göstericem sizi dedi ve biz 200 tl olan iğneyi yatış muayene ve iğne ücreti toplam 65 tl gibi bi ücret ödedik.tabiki hulusi beyin sayesinde.diyebilirdi bu iğne pahalı bi iğne alın vurayım diye.yani çok soğuk gibi duruyo ama iyi bi doktor.başta değiştirsemmi diye düşünüyordum ama onun hakkında kötü bi yorum da duymadım hiç.sadece bazen gerçekten çok soğukkanlı olabiliyor ...

Hamileliğim boyunca Hulusi Bey'e gittim. Çok ilgili ne zaman arasam o an telefonunu açamasa bile geri döner, mail atarım cevap verir. Soğukkanlı ve işinde uzman olduğu belli. Bebek ters olduğu için mecburen sezaryan doğum yaptım, doğum da başarılıydı.

Back
X