Çok sagol kuzum . Çok az kaldı sabırla ilerliyoruz. rabbim insallah biz de sağlıkla bebeklerimize kavusuruz . Allah yardımcımız olsun canım dediğin gibi sonu çok güzel olacak insallah .sabir :))iyi olmaniza sevindim canım sizde kocaman olmuşsunuz maşallah biraz zor günler geçiriyorum ama allahin izniyle sonu güzel olucak herşeyi hazırlamak lazım son haftalar da ne olacağı hiç belli olmuyor o yüzden yapabiliyorken yap
Eveeeet, gerçekten öyle mi böyle mi derken zaman geçmiş sizler doğurdunuz maşallah ne güzel, ne heyecanlı . Bizim de az kaldi tam tarih belli degil bakalim buyuk ihtimal sezeryan olacagim ben de . Bebek kilosu 2 hafta önden gidiyor benim ki de biraz iri olacak . :)Oo seninki de kocaman olmus çok az kalmış kavusmana
Ay ablacım nasılım bilmiyorum sabah karnımın ağrısıyla uyandım sonradan geçti ne oluyor bilmiyorum pozitifim ama olmadı gibi de geliyor anlamadım gittiayliss canım nasılsın nasıl gidiyor
Kaçıncı günün bugün? Test yaptım miAy ablacım nasılım bilmiyorum sabah karnımın ağrısıyla uyandım sonradan geçti ne oluyor bilmiyorum pozitifim ama olmadı gibi de geliyor anlamadım gitti
6.günüm yok yapmadımKaçıncı günün bugün? Test yaptım mi
moralini yüksek tut canım iyi düşünelim iyi olsun ağrılar olabilir kendini fazla dinleme 10 gün d3n önce de test yapma ben 10 uncu gün yapmıştım herşeyin hayırlısıAy ablacım nasılım bilmiyorum sabah karnımın ağrısıyla uyandım sonradan geçti ne oluyor bilmiyorum pozitifim ama olmadı gibi de geliyor anlamadım gitti
Yapma yapma. Yanı dayanabiliyorsan. Bana benzeme6.günüm yok yapmadım
Yapmamak için direnicem
Evet kendimi dinlersem işin içinden çıkamıyorummoralini yüksek tut canım iyi düşünelim iyi olsun ağrılar olabilir kendini fazla dinleme 10 gün d3n önce de test yapma ben 10 uncu gün yapmıştım herşeyin hayırlısı
bakalım 10.gün hedefi koyayım kendime bir sonrasına bakarımYapma yapma. Yanı dayanabiliyorsan. Bana benzeme
Ablacım idrar testi yaptım dayanamadım
Test mi yaptınnnAblacım idrar testi yaptım dayanamadım
Ay evetTest mi yaptınnnçok sevindim gördün mü bak Allahım sana çok şükür kaçıncı günün bugün normal test demi acayip belirgin çıkmış çok mutlu oldum hadi gözümüz aydın
Tabi ki kanda da göreceksin tabi ki sağlıklı, 8. Gününde normal testte bu kadar belirgin çıkmış. Benimki de böyleydi. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bu yolda emek harcayan herkese nasip etsinAy evet8. Günüm çok şükür , hala ağlamaklıyım umarım kanda da güzel görürüm sağlıklıdır çok sağolun Allah razı olsun
Amiiiin Allah’ımmTabi ki kanda da göreceksin tabi ki sağlıklı, 8. Gününde normal testte bu kadar belirgin çıkmış. Benimki de böyleydi. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bu yolda emek harcayan herkese nasip etsininşallah ben şimdiden cinsiyet tahmini yapıyorum erkek
canım ya dikkatli bakmamisim maşallah çok net çıkmış gözün aydın hayırlısıyla kanda da devamı gelsin allah gönlünün muradıni versin burada en minik kuzucuk seninki günün en güzel haberiAblacım idrar testi yaptım dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?