Eskişehir büyük miyom ameliyatı için doktor tavsiyesi

Kaç yıl beklediniz. Benim arka duvarda 7 cm. Ameliyat zormu

Prof , Ahmet Basar Tekin öneririm.doktorlar cd . Durağın arkasında muayenehanesi var, bir gidip görüşün. Tip fakültesinde tüp bebek doktoru kendisi fakat hayli basarili.

Yunus emre tüp bebek merkezi teoman bey ve merdan ali bey önerebilirim. Bebek isteğinizin olduğunu mutlaka belirtin. Ofis histeroskopi yapıp büyük ihtimalle ameliyat günü verirler. Geçmiş olsun

Prof , Ahmet Basar Tekin öneririm.doktorlar cd . Durağın arkasında muayenehanesi var, bir gidip görüşün. Tip fakültesinde tüp bebek doktoru kendisi fakat hayli basarili.
Merhaba konu dışı ama sağ tüpümde hidrosalpinks şüphesi var bu sebeple Eskişehir’de yumurta rezervine zarar vermeyecek tecrübeli bir doktor arıyorum. Aynı zamanda hiç çocuğum yok bu konuda da tedavi amaçlı. Araştırma hastanesinde başar hoca ya da diğer hocalara randevu alabiliyor muyum? İlla özel muayenehanesine mi gitmek gerekiyor. Sistemi çözemedim. Araştırma hastanesi randevu bölümüne girdiğimde sadece kadın Doğum çıkıyor doktor adı bile yazmıyor. Oda 1 oda 2 diyor.

Şöyle yapın sabah 8 de tip fakültesinde üreme sağlığı bölümünün önünde olun eşinizle birlikte, bir de adetinizin 2. Günü olsun. Orda normal sıraya girip bankodaki görevlilere bebek istediğinizi ve derdinizi söyleyin. Sonrası gelir zaten. Ya da direkt Başar Hocanın doktorlar cd . Muayenehanesine gidip muayene olabilirsiniz, yine tedaviniz üreme sağlığında yapılacak. Bence direkt üreme sağlığına gitmeniz daha ekonomik olur. Üreme sağlığında randevu sistemi yok.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

sizin rahmi alan doktorun adı neydı özelden benımle paylaşabilir misiniz?

Mizyoumunuz kaç cm di ve yerlesşımı nerdeydı, bende doktor arastırıyorum şu anda, tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…