eskişehir de kadın doğum doktoru

DEVLET HASTANESINDE TEOMAN HALUK MINSINE GİDİYORUMM ADAM İYİ İYİ DERKEN Bİ ANDA CİNLENDİ. OYUZDEN DOSYALARIMI ALIP BASKA Bİ DOKTORA GİTMEYI DUSNUYRMM KOEPEK GBİ DEVLETTEKİ DOKTORLARDA SEKRRETERLERDE
 
Hamile değilim ama tedavi için Ümit Hastanesinde Perihan Hanıma gidiyorum. Hastası ile ilgili bir doktor ve anlayışlı. Telefonla da istediğim zaman görüşebiliyorum. Acıbademe göre fiyatları da gayet uygun.
 
fiyatlar nedir yani acıbademde ve ümitte?
Acıbadem de 2015 de 75 TL vermiştim kan tahlili 20 TL idi. Ümitte 75 TL tahlillerde de sıkıntı yok. Personel de iyi ben doktorumdan memnunum ve Acıbadem direk tüp bebek tedavisine yönlendiriyor. Rahim filmi falan istiyor. Benim pko varmış Acıbademdeki doktor sadece kist var reglda düşer kalmaz böyle dedi sürekli. Ümitte ilk muayene de doktor pko var dedi o yüzden yumurtaların gerekli büyüklüğe ulaşmıyor dedi. Hemen tedaviye başladı.
 
Hamile değilim ama tedavi için Ümit Hastanesinde Perihan Hanıma gidiyorum. Hastası ile ilgili bir doktor ve anlayışlı. Telefonla da istediğim zaman görüşebiliyorum. Acıbademe göre fiyatları da gayet uygun.
ümit hastanesinde tahlil sonuçları için aradığınzda sekreter mi doktor mu görüşüyor sizinle acıbadmde direk doktrla görüşüyorum ama sakarya da sekreterle??
 
Acıbadem de 2015 de 75 TL vermiştim kan tahlili 20 TL idi. Ümitte 75 TL tahlillerde de sıkıntı yok. Personel de iyi ben doktorumdan memnunum ve Acıbadem direk tüp bebek tedavisine yönlendiriyor. Rahim filmi falan istiyor. Benim pko varmış Acıbademdeki doktor sadece kist var reglda düşer kalmaz böyle dedi sürekli. Ümitte ilk muayene de doktor pko var dedi o yüzden yumurtaların gerekli büyüklüğe ulaşmıyor dedi. Hemen tedaviye başladı.[/Qacıbademe 20 gün önce gttim 79 tl muayene 20 tl tahlillere verdik doğum 3000 civarı imiş doktra sormuştuk bnde ümite gtmek istyrm ama doktra karr veremiyorumm
 
ümit hastanesinde tahlil sonuçları için aradığınzda sekreter mi doktor mu görüşüyor sizinle acıbadmde direk doktrla görüşüyorum ama sakarya da sekreterle??
sekreter ve doktor aynı odada sekretere doktorla gorusmek istedigimi söylüyorum ve muayenesi varsa bekleyip görüşüyorum. Acıbadem beni tüp bebeğe yönlendirdi pko olduğumu söylemedi o yüzden oraya bakış acım değişti
 
ben Perihan hanimdan çok memnunum en azından gidip bir gorusursenizs sizde anlarsınız ne demek istediğimi kadin surekli olumlu konuşuyor ki bu da benim için moral oluyor. Ayrıca yurtdışında eğitim almış biri
 
ben Perihan hanimdan çok memnunum en azından gidip bir gorusursenizs sizde anlarsınız ne demek istediğimi kadin surekli olumlu konuşuyor ki bu da benim için moral oluyor. Ayrıca yurtdışında eğitim almış biri
perihan hnm açık olan bayan değil mi? 2 komşum ona gidiyor dün konusu geçti giden 4-5 kişi var çok memnun yani, gidebilirm peki acıbademde sz kme gttinz ben özlem hnma gidiyorm o da çok pozitif çok ilgili ben beğenyrm ama fiyatları uçuk :( bana göre tabi
 
perihan hnm açık olan bayan değil mi? 2 komşum ona gidiyor dün konusu geçti giden 4-5 kişi var çok memnun yani, gidebilirm peki acıbademde sz kme gttinz ben özlem hnma gidiyorm o da çok pozitif çok ilgili ben beğenyrm ama fiyatları uçuk :KK43: bana göre tabi
Perihan hanım kapalı ve gözlüklü bayan. Hulusi beye gittim. Çünkü etrafımdakiler hep ona gitti. Bi arkadaş Özlem hanıma gitmiş biraz terslemiş o yüzden ona gitmek istemedim. Fiyatları evet uçuk. Ama bazen insan yeter ki olsun diyor ama ben hastaneden soğudum o yüzden gitmek istemiyorum.
 
ve devlet hastanesindeki sekreterler çok kötü hava bin beşyüz kapıyı bişey sorarken suratıma kapattı :KK43: eşim haytta getrmem bi daha buraya dedi
kesinlikle özel özel gbi hiseetitiryolar sakarya ya ve acıbademe e gttim ilgi alaka 10 numar ki hamile değilim :KK43: devlet hastanesnde boşuna kürtaj yaptılar boşuna iğneler yaptılar bebeğim muhtemelen kendiliğnden düşücekti çok acı çektm o hastanede tuba hnm ve eşi çok ilgili ama malesef sonu bnm içn çok kötüydü dış gebelk dediler 15 gün boyunca gttk geldk hastanede 2 kere yattım ve patoloji rap. bebeğin rahm içnde olduğunu yazmşlar bni yok yere dış gebelk diye cok üzdüler :KK43:((((
hangi doktordu bunu yapan?
 
Burda kimîn neye karar verdiği pek belli olmamış ama ben bundan sonra krar verecekler için biraz fikir vereyim. Acıbademin muayene ücreti 100 lira batıkent ümitte75 lira. Acıbademde doğum normal 3 bin 500 sezeryan4 bin. Ümitte normal bin800 sezeryan 2 in 500. Bu ikinci doğumum benim ikisinde de ümite gittim ilgi alaka süper hastane koşulları çok iyi. Tanser bwy doktorum hemşireside gayet ilgili. Diğer doktorları tanımıyorum ama memnun çok kişi var.
Acıbadem bence para tuzağı resmen hemde tanser bey gibi muhteşem bir doktor dururken acıbademdeki özlem hanıma gitmek üstelik fazla paraya mantıksızlık olur.
 
burayıda okuduktan sonra bende çok kararsız kaldım
ümit vişnelik bana yakın fakat anadolu hastanesini tercihettim ben murat boyluya gidiyorum doktordan yana hiç bir sıkıntım yok çok şükür fakat hastane bana özel hastane olduğunu hiç hissettirmiyor kararsızlıga düşüyorum resmen
 
Acıbadem hastanesinde hulusi beyde doğum yapmıştım ilk hamileliğimde harika bir doktor 4.85 ile beni normal doğum yaptırdı bşka bir doktor sezeryana almıştı çok soğukkanlı çok iyi bir doktor ve ben şimdi ikiinciye hamileyim ve acıbademde fiyatlar uçmuş muayne olmuş 150 doğum 6000 çok fazla eşim ısrarla hulusi beye gidelim diyor ama açıkcası fiyatlar böyle olunca yazık günah yani anadolu hastanesinde tansel beyin adını çok duydum,orda fiyatlar nasıl doktor nasıl bilgisi olan var mı?
 
Acıbadem hastanesinde hulusi beyde doğum yapmıştım ilk hamileliğimde harika bir doktor 4.85 ile beni normal doğum yaptırdı bşka bir doktor sezeryana almıştı çok soğukkanlı çok iyi bir doktor ve ben şimdi ikiinciye hamileyim ve acıbademde fiyatlar uçmuş muayne olmuş 150 doğum 6000 çok fazla eşim ısrarla hulusi beye gidelim diyor ama açıkcası fiyatlar böyle olunca yazık günah yani anadolu hastanesinde tansel beyin adını çok duydum,orda fiyatlar nasıl doktor nasıl bilgisi olan var mı?

Geçen sene mayıs ayında orda doğum yaptım 2500tl verdik normal doğum için doktorla ilgili bilgim yok murat boylu ya gidiyordum bende oda şuan vişnelik ümite geçmiş açıkcası ben hastaneyi pek sevmemiştim ama ebeler ve bebek hemşireleri ilgili alakalılardı hastane ve fiyattan ziyade doktorun daha önemli
Geçen sene şunat ayında normal doğum için 2000tl demişlerdi mayıs ayında fiyatı farklı verdiler değiştirme durumlarıda var yani fiyatları ki doğumuna daha var illaki bu fiyat değişecektir sağlıklı sıhatli hayırlı kolay doğumun olsun :anneadayı::KK15:
 
Bayan doktor isteyenlere Anadolu hastanesi Alev hanım derim çıtı pıtı tatlı dilli bir bayan arkadaş gibi konuşabilirsiniz.

Erkek doktor isteyenlere kesinlikle Batıkent Ümit hastanesi Talat hocayı tavsiye ederim kendisi ciddi görünümlü olsada işinin ehli mükemmel doktordur.
 
Öncelikle mutlaka devlet hastanesinde tecrübe edinmiş bir Kadın Doğum doktoruna gitmenizi öneriyorum. Bir çok doktor daha fazla vaka ile karşılaşmak ve kendini geliştirmek için bilinçli olarak devlet hastanesine geçiyorlar. Bu doğrultuda ben de üniversite hastanesinde çalışmış olan ve şimdi Acıbadem'de görev alan Alper Bey'e gitme kararı almıştım. Kendisi doğum sonrası bile destekte bulunup, yardımcı oluyor. Nazik ve çok bilgili bir doktor.
 
Back
X