Eskişehir de tüp bebek

Selam yeni üye oldum Eskişehirde tüp bebek yaptırdın mı ?
Evet. Malesef benim görüşüm olumsuz şöyle ki: Öncelikle ben geç evlendim 37 yaş. acıbademde kadındoğuma gittik (2018)ve detaylı analiz sonucu ben ve eşimde sorun olup olmadığını araştırdık. Hem ogü tıp hem de acıbadem tüp bebek merkezinin sperm sonuçlarına göre ikimiz de normal yolla çocuk sahibi olabilir görünüyorduk ama bir sene geçmesine rağmen olmadı. Biz de acıbadem esk tüp bebeğe başvurduk. Sözde fiyatları uygundu ama çok çileli ve çok masraflı bir süreç oldu (eskde yaşamama rağmen)ve malesef sonuç olumsuz.
İkincisini istanbulda denemeye karar verdiğimizde aslında bize detaylı sperm analizi yapılmadığını, zaten yapılması gereken şeyler için ekstra paralar alındığını ve IMSI diye daha gelişmiş bir teknolojinin bulunmadığını vs vs vs gibi bir çok şey öğrendik. İstanbul daha zor olur sanmıştım ama kuyasladığımda İstanbul süreci o kadar rahat geçti ki keşke hiç vakit ve moral kaybetmeseymişiz dedim. Çalışıyorsanız sorun olabilir iş yerinizle anlaşarak başlayın derim.
Acıbademde (esk) olumlu sonuç alanlar da var ama sperm analizini en baştan düzgün bir hastaneye detaylı olarak yaptırmanızı eskişehirdeki 2 tüp bebek merkezine de fazla itibar etmemenizi tavsiye ederim. Burda yarım dozajla sağlıklı bir embriyom oldu, orda hiçbiri uygun bulunamamıştı. Yarın inşallah transfer bekliyorum. Tabiki hiçbirşeyin garantisi yok ama ben eskişehirden memnun kalmadım. Fiyat olarak istanbulla aynı oluyor hatta progesteron testini hastane masraf alıyor diye doktorumuz bizi devlet hastanesine yolladı ve sıra bekledik o gün alınması gerektiği için çok stres olduk , istanbulda yol parası belki zor olabilir o da bir aylık masraf.

Back
X