Eskişehir Doktor Tavsiyesi

Merhabalar vede hayırlı akşamlar... bende üç buçuk haftalık hamileyim... fakat bugün leke şeklinde kanama oldu ve doktora gittik düşük tehlikesi var kanama artarsa gel dedi gitti başka bişeycik demedi...6 aylık evliyim ve ilk hamileliğim:KK66:... kanama durdrmak için hap verdi progesteran mı öyle bişeydi... endişeliyim fakat sağlıklı olmayan kromozomlardan dolayı vücut sistematik olarak dışarı atıyomuş öyle bi durum varsa da hayırlısı olsun diyorum artık... dualarınızı bekliyorum... Rabbim sizi de sağlıkla mutlulukla bebeklerinize kavuştursun inşaallah...
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, ama artık çok yaygın kanamalı gebelik, inşallah yavrun tutunur sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir :)

Zehra Kırcı canım benimde düşük tehlikem vardı bende progestan kullandım hatta birde iğne verdi çok şükür geçti inşallah seninde geçer gider sana tutunur bebisin Eskişehirdemi oturuyorsun hangi doktora gidiyorsun canım?

Zehra Kı canım benimde düşük tehlikem vardı bende progestan kullandım hatta birde iğne verdi çok şükür geçti inşallah seninde geçer gider sana tutunur bebisin Eskişehirdemi oturuyorsun hangi doktora gidiyorsun canım?
Evet eskişehirde oturuyorum dilek ulusoya randevu aldım ilk defa gidicem... siz ne kadarlık hamilesiniz

Şimdi doktordan geldim aynı hapı kullan dedi bide iğne verdi 3 tane... rahimde kanama görünmüyo dedi. .. hayırlısı olur inşaallah...

Geçmiş olsun canım inşallah birsey olmaz biraz dikkat et uzanmà yat sürekli ben hiç birşey yapmadim 12 hafta bitene kadar şimdi 27 haftalik olduk bir kızım olacak inşallah bende ümit Hastahanesine gidiyorum Talat Remzi Demirkol canım

İnşaallah... doktorumda anlayışlı birisidir inşaallah... tedirgin oluyorum bu konuda birazcık :) aslında baya fazla ...
Hakkınızda ne hayırlıysa o olsun :) Kuzenim 9 ay kanama geçirdi nedenini de bulamadılar, rahimde kanama yoksa vajinal olabilir, belki yara vs vardır, rahimde olmaması güzel bir gelişme :)

Bu sayfayi baya gec gordum :)

Acibadem de hulusi beye arada gidiyorum oglumu gormeye ilgili bir doktor ama kiloya karsi dusman. Azarlar bozulmayin. Hos ben 30 haftada 6.5 kilo aldim.

Umit hastanesinde abdurrahman bey yillardir simir testi yada yillik konttollerimi yaptirdigim dr.dur ama gebelik icin gitmedim hic.

Gebeligin basindan beri devlethastanesinde Ali Alhan a gidiyorum. Evet devlet hastanesinin hasta portfoyu cok genis. Her turden insan var. Bu da oraya bakisi etkiliyor.

Ben son randevuyu aliyorum hep. Esimle beraber gidiyoruz esimde giriyor ultrason izlemeye. Rahat sakin bilgili bir uzman.
Devlet hastanesinin imkanlari ozel hastanede yok. Tercihimi etkileyen bir nokta bu. Ancak ozellikle acibadem in otel konforu arada aklimi celmiyor degil.

Yalniz devlethastanelerinin tamaminda ki uygulama su. Kendi doktorunuzun mesaisi disinda bir saatte giderseniz doguma, nobetci uzman dr yaptiriyor normal dogumunuzu. Mesaisinde ise dr.unuz giriyor.

Sezeryanda zaten yatisinizla beraber kendi dr. Uz ilgileniyor.

Hepimizin yavrularini saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin Allah

Sağolun çok teşekkür ederim... güzel günler bizimle olsun inşaallah... son randevuyu almak iyi fikirmiş... ben ikinci girdim muayeneye. .. başka hastalarda olduğu için sırada ayrıntılı konuşulmadı...kanama falan olmazsa eğer iki hafta sonra gel kalp atışlarını dinletelim dedi :)

Hayırlı akşamlar... malesef boş gebelik sonucu bugün kürtaj oldum. .. genel anesteziyle olsun istedim... atlattım çok şükür ağrım var biraz ve yatıyorum... Rabbim hayırlı eylesin ve güzel, afiyetli nasipler bizi bulsun inşaallah... cevaplarınız vede ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim... sağ salim hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşaallah. .. Darısı tüm isteyenlerin başına :)

Zehra Kırcı çok geçmiş olsun canım üzülme inşallah en yakın zamanda yine bebek haberi verirsin burdan allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :):KK9:

berrassinşaa 40814635 .!.:
Zehra Kırcı çok geçmiş olsun canım üzülme inşallah en yakın zamanda yine bebek haberi verirsin burdan allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :):KK9:
Çok sağolun... inşaallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhabalar cümleten...
yine yazayım dedim... sekiz haftalık hamileyim inşaallah lakin doktora gitmedim henüz... hangi doktora gitsem bilemedim tavsiyelerinizi bekliyorum :-)

mrb kızlar bende eskişehirdeyimm.. devlet hastanesinde dilek ulusoy a gidiyorum çok memnunum..hamile kaldığımı öğrendiğim anda tesadüfen onunla başladım..hem genç ve güleryüzlü..hemde ilgili bi doktor.şu anda 21 haftalık hamileyimm.. hamileliğimi onunla tamamlamak istiyorum allah nasip ederse....
Dilek ulusoyla mı doğum yaptınız? Allah oğlunuzu analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

eskişehirde teoman haluk minsin e gitmeyin , benim tedavim esnasında 2 kere kimyasal gebelik geçirdim , randevulu olduğum halde her defa en az 1 saat bekletildim , hiç güler yüz görmedim , kendi psikolojisi hastasınınkinden daha önemli ,

Abdurrahman Akçay'a rahim filmi için gitmiştim. "Biliyorum geç!" diye emir kipiyle konuşunca çok şaşırmıştım cok bozuldum. Ben siz diye hitap ederken ilk kez gördüğü birine senli benli konuşması çok garip... Devlet hastanesinde bile böyle muamele yok. Bunun dışında hiç konuşmuyor, bilgi vermiyor sorarsan belki cevaplar yada kafa sallar.İkinci kez gittiğimde daha kibardı anlamadım.Sonuç olarak tavsiye etmem.

Back
X