fatomm Guru Kayıtlı Üye 28 Haziran 2012 177 -4 296 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatomm #1 arkadaşlar aranızda eskişehir de fal baktıran, şu iyiydi diyebileceğiniz birisi var mı????
lorienna Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2008 611 590 103 42 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatomm #2 Malesef yardımcı olamıyacağım, inşallah biri cevap verir ben de faydalanırım :) eskişehirden selamlar :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Malesef yardımcı olamıyacağım, inşallah biri cevap verir ben de faydalanırım :) eskişehirden selamlar :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Y Yasmin Novem Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2015 2 0 1 45 29 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fatomm #3 Tarot Bakımı facebook sayfası olan bir bayan var reeldede görüştüm tarotu süper sürekli gidiyorum gidiyoruz
Tarot Bakımı facebook sayfası olan bir bayan var reeldede görüştüm tarotu süper sürekli gidiyorum gidiyoruz
Temmuzes Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2010 41 4 286 Eskişehir 4 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi fatomm #4 ben bugüne kadarçok falcı gezdim. hatta her çevre sehirdeki veya her gittiğim yerdeki falcıları da denedim ama bana 1 kişinin dediği harfi harfine çıktı. ozelden mesaj atarsanız numarasını veririm. randevu ile alıyor.
ben bugüne kadarçok falcı gezdim. hatta her çevre sehirdeki veya her gittiğim yerdeki falcıları da denedim ama bana 1 kişinin dediği harfi harfine çıktı. ozelden mesaj atarsanız numarasını veririm. randevu ile alıyor.