Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir - ogü de yaptıran arkadaşlar

mimader

mimader
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
55
0
86
Eskişehir
Ben Hikmet Hassa nın hastasıyım. Transferim yapıldı. Sonucumu bekliyorum şu an. Burada tecrübesi olan var mı?

Ben Hikmet Hassa nın hastasıyım. Transferim yapıldı. Sonucumu bekliyorum şu an. Burada tecrübesi olan var mı?

merhaba canım hikmet hassadan memnun kaldınmı sana tüp bebege gecmeden once ne tür tedaviler uyguladı muayenesı cok pahalı dıyolar msela yumurta takıbı yaparken her seferınde para alıyormu bana bılgı verıırsen cok mutlu olurum

İlk uygulamamda gebelik oluşmadı. Hikmet bey iyi bir hoca. Gerçi hocayı sadece muyenehanesinde görebiliyorsunuz. Sizi üreme sağlığı merkezine sevk ettikten sonra oradaki ekip ilgileniyo sizinle. Her gittiğinizde bekliyorsunuz. Tedavi süresince sürekli ultrason ve kan tetkikleri yapılıyor. İlgileniyorlar sağolsunlar, çok çalışıyorlar. Ama birazda şans işi. olmadımı olmuyor işte. Buradan gebeliği oluşan yada oluşmayan çok kişiyle katşılaştım. Ben şimdi 2. uygulamaya başladım aynı merkezde. Allahımın da izniyle busefer olacak. Allah herkezin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

meraba canım ben ilk tüp bebek denememi hikmet hocayla yaptım ve ilk denemede üçüz tuttu bence başarı oranı yüksek bir hastane ekip hiçbir şeyi şansa bırakmıyor en ufak bir pürüz olunca tedaviyi erteliyor sonucun en iyi olması için sağlıklı bebekler diliyorum....

merhaba arkadaşlar eskişehir oamangazi de tüp bebek yaptıran var mı?ben orda başlamayı düşünüyorum ama kararsızım.lütfen orada tedavi olunlar tecrübelerini paylaşsın.

slm sonuc bellıoldumu bende hıkmet hassa gıtmeyı dusunuyorum süreç nasıl ilerliyor bıraz bılgı verırmısın

Son düzenleme:
selam, ESOGÜ' de tüp bebek yaptıran ve bilgisi olan arkadaşlar var mı? Biz bu sürece yeni başlamaya karar verdik. 38 yaşındayız eşimle. Nerde başlayacağımıza karar veremedik ama ESOGÜ ve Ankarada Başkent Üniversitesi Prof. Hulusi Zeyneloğlu hocada yoğunlaştık. Eskişehirde oturuyoruz ve ESOGÜ' ye gitmek daha mantıklı geliyor ama ekip ve başarı oranı ne oranda hiç bilgimiz yok. Tabi bu nasip meselesi ama arştırmadan başlamak da istemedik. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen buradan paylaşabilir mi? Çok stresli bir süreçmiş. Daha karar verme aşaması bile. ESOGÜ tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşırsanız çok mutlu olucam.

selam, ESOGÜ' de tüp bebek yaptıran ve bilgisi olan arkadaşlar var mı? Biz bu sürece yeni başlamaya karar verdik. 38 yaşındayız eşimle. Nerde başlayacağımıza karar veremedik ama ESOGÜ ve Ankarada Başkent Üniversitesi Prof. Hulusi Zeyneloğlu hocada yoğunlaştık. Eskişehirde oturuyoruz ve ESOGÜ' ye gitmek daha mantıklı geliyor ama ekip ve başarı oranı ne oranda hiç bilgimiz yok. Tabi bu nasip meselesi ama arştırmadan başlamak da istemedik. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen buradan paylaşabilir mi? Çok stresli bir süreçmiş. Daha karar verme aşaması bile. ESOGÜ tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşırsanız çok mutlu olucam.
merhaba mimader, ne yaptınız basladınız mı tedaviye yada nerede basladınız biz bugun esoguye gittik ama devam edip etmeme konusuda kararsızız cünkü pek bilgi alamadık. siz başladiysanız bilgi verebilir misniz

Back
X