- 20 Aralık 2024
- 5
- 1
- 1
- 42
- Konu Sahibi gurbetkusu33
-
Teşekkür ederim sağlıcakla evladiniza kavuşun inşallahİYİ GÜNLER ESKİŞEHİR YUNUSEMRE DEVLET HASTANESİ TÜP BEBEK BÖLÜMÜNDE İKİNCİ TÜP BEBEK DENEMEMİ YAPTIM.TAVSİYE ÜZERİNE MANİSA DAN GELİYORUM.YAŞIM 41 ÜCRETLİ HASTAYIM.ŞUANA KADAR İLAÇLARA 85 000 Tl HARCADIM.DOKTORUM TEOMAN HALUK MİNSİN .BU ZORLU SÜREÇTE MADDİ MANEVİ RABBİM HERKEZİN YARDIMCISI OLSUN.SORDUĞUM HER SORUNUN CEVABINI ALABİLDİĞİM GEREKLİ AÇIKLAMALARI SABIR İLE YAPAN İŞİNİN EHLİ BİR DOKTORUMUZ VE YOĞUN ÇALIŞIYOR.HEMŞİRELERİNDEN TUTUN EMBRİYOLOĞUNA KADAR HEPSİ GÜLER YÜZLÜ.KAFANIZA NE TAKILIYORSA ÇEKİNMEDEN SORUN .DOKTORA SORAMAZSANIZ HEMŞİRESİNE SORUN EMİN OLUN CEVAPSIZ KALMAZ SORULARINIZ .
Merhaba test yaptınız mı nasipse bende 3 ocakta transfer olucamMerhaba, ben eskişehir acıbadem hastanesinde tüp bebek yaptırdım.yaklaşık 2 hafta önce transfer oldum. Farklı merkezler ama yine de yardımcı olabileceğim bisey olursa sorabilirsiniz
Çok teşekkür ediyorum sizler de sağlıcakla kavuşun evladınıza inşallah hayırlısıyla aklıma takılan konular olduğunda sizlere yazacağım tekrardanMerhaba, ben eskişehir acıbadem hastanesinde tüp bebek yaptırdım.yaklaşık 2 hafta önce transfer oldum. Farklı merkezler ama yine de yardımcı olabileceğim bisey olursa sorabilirsiniz
Merhaba hayır hiçbir işlem yapmadımMerhaba test yaptınız mı nasipse bende 3 ocakta transfer olucam
Merhaba çok şükür pozitif oldu ocağın ilk haftası kese ve kalp atışı için gideceğim. İnşallah onlarda her şey yolundadırMerhaba test yaptınız mı nasipse bende 3 ocakta transfer olucam
İnşallah sağlıcakla kucağınıza alınMerhaba çok şükür pozitif oldu ocağın ilk haftası kese ve kalp atışı için gideceğim. İnşallah onlarda her şey yolundadırsizde müjdeli haberler alırsınız umarım
Özel değilse birde sürece niçin başlamıştınızMerhaba çok şükür pozitif oldu ocağın ilk haftası kese ve kalp atışı için gideceğim. İnşallah onlarda her şey yolundadırsizde müjdeli haberler alırsınız umarım
Benim 6 cm çikolata kistim var. Doktorlar herhangibir tedavi ya da ameliyat önermedi ve bebek deneyin dediler. Benimde ailemde erken menopoz geçmişi olunca ertelemek istemedik o şekilde başladık süreceÖzel değilse birde sürece niçin başlamıştınız
Teşekkürler cevabınız için inşallah güzel sonuçlarınız olur inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız dualarınıza talibiz 3 Ocak transfer günüm nasipseBenim 6 cm çikolata kistim var. Doktorlar herhangibir tedavi ya da ameliyat önermedi ve bebek deneyin dediler. Benimde ailemde erken menopoz geçmişi olunca ertelemek istemedik o şekilde başladık sürece
Amiin inşallahTeşekkürler cevabınız için inşallah güzel sonuçlarınız olur inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız dualarınıza talibiz 3 Ocak transfer günüm nasipse
İlk denemeniz miydi buarada embriyo glue ve serum sizde aldınız mıAmiin inşallahumarım sizde bir an once pozitif sonuc alır sonrasında kucağınıza saglikla alırsınız yavrunuzu
Devlet hastanesinde bu fiyat nasıl oluyor ya!? Özel hastaneler çok iyi prof hocalar şuan 70 den başlıyor. Bu fiyata özele gitseydin herşeyde rahat ederdin ve daha başarılı güvenilir.Merhaba hayırlı günler hayırlı cumalar
Eskişehir'e gelin geldim o yüzden fazla buraları bilemiyorum gurbetteyim anlayacağınız
Yaşım 41 olduğu için tüp bebek önerisinde bulundu doktor Yunus Emre devlet Hastanesi'nde Merdan bey'e gittim
Öncelikle vitaminler verdim eşimle beraber kullanacağım daha sonra epey bir liste var elimizde hani şu anda ortalama bir fiyat 100.000 lira civarında çıkıyor
Sizlerin bana önereceği bilginiz olan bir konuda yardımınızı bekliyorum hepinizi sağlıcakla kalın şimdiden teşekkür ediyorum
Evet ilk denememizdi. Embriyo glue yaptırdık. bi ilaçtan bahsettiler ücretini embriyo gluedan ayrı ödedik ilaç emriyonun yapışması için dediler ama söylediğiniz serumla aynı şey mi tam hatırlayamadımİlk denemeniz miydi buarada embriyo glue ve serum sizde aldınız mı
merhabalar transfer sonrası hiç belirtiniz falan oldu mu nicel beye mi gidiyorsunuz acabaEvet ilk denememizdi. Embriyo glue yaptırdık. bi ilaçtan bahsettiler ücretini embriyo gluedan ayrı ödedik ilaç emriyonun yapışması için dediler ama söylediğiniz serumla aynı şey mi tam hatırlayamadım
Merhaba evet nicel beye gidiyoruz. Başlangıçta hiç belirtim olmadı 9. Günden sonra kasık ağrım oldu sadecemerhabalar transfer sonrası hiç belirtiniz falan oldu mu nicel beye mi gidiyorsunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?