Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sagol ya tesekkur ederım lazerlemı zayıfladı yoksa kulagına takılan ıgnelerlemı
canım bu dediğin yer güvenilirmi birde ücreti ne kadar eskişehirde akupunktur yaptıran vvarmı lütfenn cevapp :*
Merhaba ben de doğuş bahadir a randevu aldım fakat hiç yorum yok yardım bekliyorumCengiz Topel Caddesinde İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun yanındaki binanın 4. katında Dr.Doğuş Bahadır'ın kliniği var. Moğolistanlı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi mezunu. Kendi milletinden insanlar çalışıyor yanında. Annemi götürdüm ben. Yaklaşık 3 ayda 11 kilo verdi. Ancak tabi diyette yapıyordu. Şimdilik almadı eski kilolarını ama aynı diyeti yapmaya devam ediyor.
Bilmiyorum gittiniz mi dogus bahadira ama ben iki seans gittim ölümcül bir diyet veriyo onunla zaten zayıflarsın ve bana ignelein disinda cörek otu taktı ve hicbşr bilgi vermedi devam etmedm haşim beye gidicemMerhaba ben de doğuş bahadir a randevu aldım fakat hiç yorum yok yardım bekliyorum