Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz hangi doktora gittiniz, tedaviniz devam ediyormuBen ankaraya özel klinige gittim. Trenle 1,5saatte ulasim var.
başınız sağolsun ,Allah sabırlar versinHulusi bülent zeynelogluna gittim. Tedavim pozitif bitmişti ama bebegim cennette melek olmayi tercih etti. Biraz vakit gecsin yeniden tedaviye baslayacagim
Basiniz sagolsun sabır diliyorumHulusi bülent zeynelogluna gittim. Tedavim pozitif bitmişti ama bebegim cennette melek olmayi tercih etti. Biraz vakit gecsin yeniden tedaviye baslayacagim
Suan aşılamayı acibademde yaptiracagim sanirim, ama eger olmazsa tup bebek icin hala arastiriyorum.ben tecrübe ettim yunus emre devlet hastahanesinde, rapor ile mi yaptıracaksınız
Selamlar, ben Yunus Emre de 2 sene boyunca iki aşılama, 1 kimyasal ve 8. Hafta kayıpla sonuçlanan bir tedavi gördüm. İmkanınız varsa özelde direkt tüp bebeğe başlamanızı öneririm. Ben şu an Acıbadem’de tekrar başladım doktorlar ve ekip güven veriyor, tedavim iyi gidiyor ve her türlü önlem testini yapabiliyorum. Devlette mecbur deneme yanılma ile ilerliyorlar ve bedelleri çok ağır olabiliyor.Suan aşılamayı acibademde yaptiracagim sanirim, ama eger olmazsa tup bebek icin hala arastiriyorum.
Rapor cikiyor bana da, ama kararsizim hala. Sizin yunus emredeki tecrubeniz nasildi?
Çevremde yunus emrede tedavi görüp sonuç alan var ama ben malesef sonuç alamadım size tavsiyem rapor hakkınız var ise osmangazi tıpda değerlendirmenizSuan aşılamayı acibademde yaptiracagim sanirim, ama eger olmazsa tup bebek icin hala arastiriyorum.
Rapor cikiyor bana da, ama kararsizim hala. Sizin yunus emredeki tecrubeniz nasildi?
Ben de bu ay ümit hastanesinde aşılama yaptırdım ama olmadı ikincisini de birkaç ay sonra düşünüyorum. Tüp bebek raporu için iki aşılama şartı varmış o nedenle. Özel olmazsa Acıbadem’de aşılama için ücret ne kadar istediler ikinciyi de belki orada yaptırabilirimSuan aşılamayı acibademde yaptiracagim sanirim, ama eger olmazsa tup bebek icin hala arastiriyorum.
Ben de bu ay ümit hastanesinde aşılama yaptırdım ama olmadı ikincisini de birkaç ay sonra düşünüyorum. Tüp bebek raporu için iki aşılama şartı varmış o nedenle. Özel olmazsa Acıbadem’de aşılama için ücret ne kadar istediler ikinciyi de belki orada yaptırabilirim
umuyorum güzel sonuçlar alırsınız, acıbadem tüp bebek ücretleri ne civarda şuan, ben de eğer aşılama olmazsa orayı da değerlendirebilirim belki.Selamlar, ben Yunus Emre de 2 sene boyunca iki aşılama, 1 kimyasal ve 8. Hafta kayıpla sonuçlanan bir tedavi gördüm. İmkanınız varsa özelde direkt tüp bebeğe başlamanızı öneririm. Ben şu an Acıbadem’de tekrar başladım doktorlar ve ekip güven veriyor, tedavim iyi gidiyor ve her türlü önlem testini yapabiliyorum. Devlette mecbur deneme yanılma ile ilerliyorlar ve bedelleri çok ağır olabiliyor.