Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben 2 3 kere geldim eskişehire her seferinde de papağan a gittim :) hatta en son eşimle geldim eşim çiğ böreği yedi ve aşkım sen ağzının tadını biliyosun dedi :)
tabiki onur işkembe gece eğlence dönüşü için....
üniversitedeyken özel pazar sabahlarının kahvaltıları yeri hep "acıktımdı." 4 yıldır gitmiyorum ama önümüzde aylarda gidip orada yine kahvaltı yapacağım:)
eskişehirli değilim ama gittiğimde genelde porsuk kenarında park diye bir yer var kahvaltı ve kumpir için oraya götürüldüm. şelale park vardı son gidişimde orası çok güzel bir yer. akşam hele ışıklar yanınca süperdi tüm eskişehir altında. eğlence için hayal ve 222 başka bir yer bilmiyorum :) arada oturup dinlenme için de çarşı içindeki kahve dünyası ve havelka güzel yerler.
maşallah eskli degilsiniz ama güzel yerlere gitmişsiniz şelale park güzeldir hele akşamları::)kentparkımız var,bilim kültür parkımız da var yine gelirseniz buraları da gezin öğrenci şehri olup eğlence hayatı olmaz mı?istanbullardan gelip esk begenmeniz hoşuma gitti.istanbulla gitmek isteyenler nerelere gitsin sizce.
bir daha ki sefere geldiğimde gezerim oraları da umarım :) istanbula her gelen önce bir taksime, beyoğluna gider zaten :) oralardan başka boğazda oturup bir şeyler yiyip içmeden gidilmez özellikle balık yenmeli. eminönünde de teknelerde yapılan nefis balık ekmeklerden yiyebilirsiniz. rumeli hisarına, pier lotiye çıkılıp çay içilmeli. ortaköyde kumpir yenmeli. anadolu yakasındaysanız modada dondurma yemeden olmaz. adaları da görmeden istanbuldan ayrılmamak lazım. heybeliadada faytona binmek gibisi yok :) ilk anda aklıma gelenler bunlar istanbul klasikleri ama gezilecek yerler saymakla bitmez tabi.
ne yalan söyleyim:) acıktıma gitmedim bende gideyim bi pazar.
ben öğrenciyken yapı kredinin yanındalardı adalarda, şimdi değişmişler. düşün o kadar seviyorum ki facebook grubundan bunları takip ediyorum:)
evet şimdi doktorlar caddesinde yeni yeri büyük eski yerine gittim ama yeni yerine gitmedim kahvaltısı nasıl?
kesin gidicem hele bi pazar günü olsun sözlümü takıcam koluma güzel bir kahvaltı sabahına merhabaHarika kahvaltıları var, kesinlikle gitmelisin...
Eşim Eskişehirli olduğu için Eskişehire gittiğimizde uğradığımız birkaç yer vardır buralara gitmezsek eşim Eskişehire gitmiş gibi olmaz:) Mesela aklıma gelen tatlıdil köftecisi var basit,şirin ama çok lezzetli köfteleri ve şırası var eşim çocukluğunda gidermiş oraya o zamandan bari aynıymış hiç değişmemiş. Venedik pastanesinden dondurma yenir. sonra Karakedi miydi adı hamayolunda bir bozacı var boza orada içilir. Bizimde bir çiğ börekçimiz var ama papağan değil gerçek tatarlar yapıyor yerini bilemeyeceğim cadde üstü bir yer ama. çerezcisi Kurtuluş çerezdir.aklıma gelenler bunlar:) Hamburgeri de Pinoda yeriz oğluşlarla