Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet sadece adı var bence de.. Ben buraya evlenip geldim. 4 seneye yakındır burdayım eşim hiç gitmemiştir oraya hep Kırım Çibörekçisine gideriz. Bir kere merak edip gittim onda da eşim yemedi ben yedim ve Kırım'da bir porsiyon yiyip sütne de ilave alan bn, orada bir porsiyonu bile bitiremedim hem kalındu hemde aşırı tuzluydu ki ben tuzlu severim herşeyi. Bir daha asla gitmedim. Çarşı içinde olduğu için tabi daha çok tercih ediliyor. Kırım biraz terste kalıyor ama giden bir daha oradan vazgeçemez ve papağan ile aralarındaki farkı net şekilde anlar..
pino:hamburgerini hiçbirşeye değişmem.
park kumpir:kumpir ve fast food (hamburger hariç) için tercihimdir.
çiğbörekçimin adını unuttum.yılda 2 sefer eskişehire gidince unutuluyor haliyle.off çok özledim.
offf yaaa okuyunca eskısehıre gıdesım geldı bende esk lıyım ama evlendım 7 sene oldu ayrılalı ben ayrıldıktan sonra dahada gelıstı guzellestı sımdı okuyunca ne kadar uzak kaldıgımı anladım soyledıgınız yerlerın cogunu bılmıyorum oralıyız ama yabancı olduk hatırladıgım yerler ıstasyonun orda koftecı alı vardı esnaf sarayının arkasın da kucuk nefıs kahvaltıları olan bır dukkan venedıgın pastasını cok severdım kurtulus kuruyemıs klasıgımız vardı ...burnumda tutuyor oralar...
herkese merhaba:)
ailece yemek yenilebilecek güzel lezzetli temiz ferah güleryüzlü bir mekan tavsiye eder misiniz?özel bir gün için
en son hasanpolatkandaki yeni açılan şömine kebaba gitmiştik ama ne yazıkki servis çok yavaştı
herkese merhaba:)
ailece yemek yenilebilecek güzel lezzetli temiz ferah güleryüzlü bir mekan tavsiye eder misiniz?özel bir gün için
en son hasanpolatkandaki yeni açılan şömine kebaba gitmiştik ama ne yazıkki servis çok yavaştı
çookkk uzun süre olmuş yazmayalı :) eskişehirimizin yeni lezzet durağı ciğerci ahmet urfadaymış gibi hissediyorsunuz kendinizi ikramları garsonların giydikleri kıyafetler mekanın dekorları herşey urfa yöresine özgü :) biz eşimle çok beğendik ve canımız ne zaman tavuk şiş yada ciğer istese gidiyoruz harran tavuk şişi denemelisiniz hee bu arada canlı müzik eşliğinde...türkü ağırlıklı söyleyen kişinin sesi çok güzel ee daha ne olsun 2 kişilik menüye 30 tl ödüyoruz gayette uygun :)