Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haklısın ama ilk kez ameliyat olucam ve gün yaklaştıkça korkularım ve paniğim artıyor.. Ya daha iyi bir doktor varsa, ya sonra pişman olursam diye vesvese yapıp duruyorum Çok teşekkür ederim desteğin için...
Haklısın ama ilk kez ameliyat olucam ve gün yaklaştıkça korkularım ve paniğim artıyor.. Ya daha iyi bir doktor varsa, ya sonra pişman olursam diye vesvese yapıp duruyorum Çok teşekkür ederim desteğin için...
gecmis olsun canim. Bende eskisehirde infertilite tedavisi goruyorum. Bence hic korkma benim kuzenim izmirde oldu ama gayet rahat gecmisti. Sende doktoruna guveniyorsan rahat ol.
Doktorumla yeni tanıştım, başka bir doktorun tavsiyesiyle, kötü bir izlenimim olmadı ama inşallah herşey güzel olur... Çok teşekkür ederim cnm ve Allah hepimizin yardımcısı olsun...
gecmis olsun canim. Bende eskisehirde infertilite tedavisi goruyorum. Bence hic korkma benim kuzenim izmirde oldu ama gayet rahat gecmisti. Sende doktoruna guveniyorsan rahat ol.
Ben osmangazi universitesinde Prof. Dr. Hikmet HASSA ya gidiyorum canim. Cok memnunum. Yaninda calisanlarida kendide cok iyi. Ben cok memnunum. Ona basladigimdan beri baska hic bir dra danisma geregi duymuyorum