Eskişehir'de Ortodontist Önerisi Olanlar

maroon5

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
145
15
İce braket diş teli taktırmayı düşünüyorum ve uygun fiyatlı iyi yapan doktor arıyorum Eskişehir'den önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Hiç mi Eskişehir'de olup diş teli taktıran yok?
Merhaba marooon ben varım benim tedavim 7 ay önce başladı doktorum Bülent Özdoğan ilgili, güler yüzlü bir doktor görüşüp fikir almanı tavsiye ederim. Bir de Devrim İşçi hakkında iyi yorumlar duydum çevremden fakat ben görüşmeye gitmemiştim. Sana tavsiyem çok doktorla görüşüp fikir alman sonuçta karar senin.. Çok geçmiş olsun soruların olursa seve seve yardımcı olurum ☺️

Teşekkürler cevabın için Cansss peki taktırdığın diş teli metal miydi porselen mi ve fiyat hakkında bilgilendirirsen sevinirim :)

Teşekkürler cevabın için Cansss peki taktırdığın diş teli metal miydi porselen mi ve fiyat hakkında bilgilendirirsen sevinirim :)
Ne demek :) benim tellerim metal.porselen braketlerde sararma olabiliyormuş zamanla o yüzden onu tercih etmedim. Fiyat konusunda doktor ağız yapısına göre bir fiyat çıkarıyor. Özelden yazarım :))

Dr.Aslı Kaya. Ankara Universitesi Dis Hekimligi Fakultesi mezunu, ortodonti ihtisasi da oradan.

X