Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet arkadaşlar yarım gün almak istiyoruz anneannem ve annem ben ızmirde yaşıyorum normalde burda bulamadık kimseyi belki sizlerden bileniniz vardır yardım...
Ben Eskişehirliyim. Ailem orada. Ben başka şehirdeyim. Annem ev hanımı kendi yapar hep temizliğini. O yüzden bilmiyorum. Ama Eskişehir'den birileri yazar şimdi merak etme.
Ben Eskişehirliyim. Ailem orada. Ben başka şehirdeyim. Annem ev hanımı kendi yapar hep temizliğini. O yüzden bilmiyorum. Ama Eskişehir'den birileri yazar şimdi merak etme.
allah bağışlasın canım bende 7 aylık hamıleyım bende yaptırcam ama ağustos gibi düşünüyorum eskişehirliyim bu arada istersen eskişehir nete bı bak orda bulabılırsın
allah bağışlasın canım bende 7 aylık hamıleyım bende yaptırcam ama ağustos gibi düşünüyorum eskişehirliyim bu arada istersen eskişehir nete bı bak orda bulabılırsın
Ah canım bende aynı senin gibi yaz sıcağında izmirde koca karnimla nefes alamiyordum eylülde doğdu meleklerim Rabbim kolaylık versin sağlıkla al kucağına yavrunu bilgi için sağol canım bakıyorum hemen