- 17 Aralık 2019
- 391
- 301
- 33
- Konu Sahibi MaTmAzEL95
-
Acıbadem Ramazan Bey iyi bir doktordur. Ama karakteri biraz değişikHamile değilim ama ilk hamileliğimde düştüğüm hataya düşmek istemiyorum eskişehirin eski iyi doktorlarından biri diye gittim pisman oldum o yüzden şuan hamilelik için çalışıyoruz hamilelik olursa hangi doktoru önerirsiniz onu merak ediyorum memnun kaldığınız doktor var mı diye
Benim operasyon da ümit hastanesinde oldu gece apar topar oraya gittik acildeki pratisyen hekim bile çok iyiydi dilek hanım ilgilendi o da çok tatlı operasyonumu da o yaptı. Şuan doktor arayisindayim. Murat bey hangi ümit hastanesindeAcıbadem Ramazan Bey iyi bir doktordur. Ama karakteri biraz değişikÜmit Hastanesinde Murat Bey'den de memnun kalan çok insan var. Yakinimdaki herkes şuan ona gidiyor
Bana dilek hanım denk geldi batıkentte çok tatlı bi doktor o da dediğim gibi operasyonlarımı o yaptı memnun kaldım ama daha iyisi memnuniyeti çok olan doktor varmı o sebepten açtım konuyu çünkü çok canım yandı bi daha yaşamak istemiyorumBatikent ümit hastanesi Yusuf Özturk kesinlikle alanında muhtesem ve arastirmacı bir doktor
Batıkent olmaliBenim operasyon da ümit hastanesinde oldu gece apar topar oraya gittik acildeki pratisyen hekim bile çok iyiydi dilek hanım ilgilendi o da çok tatlı operasyonumu da o yaptı. Şuan doktor arayisindayim. Murat bey hangi ümit hastanesinde
Benim kadar eskisehirde doktor gezmemissindir 9 dusuk yaptim ben ve kime gittiysem hep basımdan attı özelde oldu devlette gittiklerim yusuf beybile devlette tanistik ama hangi özele gittiysem acıbadem deki doktorlarda dahil buna hepsi azicik kotu bi durum gordujlerinde bizim yapabilecegimiz hirsey yok deyip beni gonderdiler Yusuf hoca cok ilgili cok alakalı bir doktor asla ben yapamam deyip göndermez hic bir hastasini yeri gelir saatlerce sizinle konusur tesellide eder moralinizide duzeltir ben yigınla para verdigim avıbadem doktorlarını bu rahatlikla arayip bilgi alamazdım hep bi atra tafra hepsinde 3 yılda cok doktor gezdim dene derim.. rabbim gonlundeki muradını versinBana dilek hanım denk geldi batıkentte çok tatlı bi doktor o da dediğim gibi operasyonlarımı o yaptı memnun kaldım ama daha iyisi memnuniyeti çok olan doktor varmı o sebepten açtım konuyu çünkü çok canım yandı bi daha yaşamak istemiyorum
Sağol canım sen murat beye mi gittinBatıkent olmali
Çok üzüldün canım geçmiş olsun. Önerini dikkate alicam mutlaka. Varmı şuan peki çocuğunBenim kadar eskisehirde doktor gezmemissindir 9 dusuk yaptim ben ve kime gittiysem hep basımdan attı özelde oldu devlette gittiklerim yusuf beybile devlette tanistik ama hangi özele gittiysem acıbadem deki doktorlarda dahil buna hepsi azicik kotu bi durum gordujlerinde bizim yapabilecegimiz hirsey yok deyip beni gonderdiler Yusuf hoca cok ilgili cok alakalı bir doktor asla ben yapamam deyip göndermez hic bir hastasini yeri gelir saatlerce sizinle konusur tesellide eder moralinizide duzeltir ben yigınla para verdigim avıbadem doktorlarını bu rahatlikla arayip bilgi alamazdım hep bi atra tafra hepsinde 3 yılda cok doktor gezdim dene derim.. rabbim gonlundeki muradını versin
Benim durumum biraz karısık biz rahimdeki problemi cozemiyoruz bi cok doktor inceliyor su anda takipteyim daha ama cozuldugu anda surekli ankaraya perinatolojideki prof a gitmek yerine eskisehirde yusuf bey e gidicem takibi ikisi karsilikli yapicak allah nasip ederse benim durumu cozerlerse yayın yapicaklar kitaplarda... bilinmeyen bi neden var.. dua et banada insallah cozulurÇok üzüldün canım geçmiş olsun. Önerini dikkate alicam mutlaka. Varmı şuan peki çocuğun
Ederim tabiki canım benim Allah tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsinBenim durumum biraz karısık biz rahimdeki problemi cozemiyoruz bi cok doktor inceliyor su anda takipteyim daha ama cozuldugu anda surekli ankaraya perinatolojideki prof a gitmek yerine eskisehirde yusuf bey e gidicem takibi ikisi karsilikli yapicak allah nasip ederse benim durumu cozerlerse yayın yapicaklar kitaplarda... bilinmeyen bi neden var.. dua et banada insallah cozulur
Kısa süren bir hamileliğim olmuştu o zaman gitmistimSağol canım sen murat beye mi gittin
Insaallah Allah gönlüne göre tez zamanda verir sana da canimKısa süren bir hamileliğim olmuştu o zaman gitmistim
İnsallaaaahhhhhhhhh. Pazartesi transferim var inşallah tutar. Umarım size de nasip eder niyetine girmissinizInsaallah Allah gönlüne göre tez zamanda verir sana da canim
Ayy hadi hayırlısı olsun canim inşaallah tutar da sağlıkla kucağına da alirsinİnsallaaaahhhhhhhhh. Pazartesi transferim var inşallah tutar. Umarım size de nasip eder niyetine girmissiniz
Yaşadıklarını unut hergun yeni bir tecrübe ediniyoruz su hayatta. Başına gelen kötü şeyler için evlat kokusunu ertelemeAyy hadi hayırlısı olsun canim inşaallah tutar da sağlıkla kucağına da alirsinEvet bu ay niyetlendik bizde bakalım neler olcak bi yandan da korkuyorum tabi yaşadıklarımı aklıma gelince ama bi yandan da hevesliyim
Ahh ahh bunu demeseydin iyiydiYaşadıklarını unut hergun yeni bir tecrübe ediniyoruz su hayatta. Başına gelen kötü şeyler için evlat kokusunu erteleme
Bu yolda zor sınavlar veriyoruz çok üzüldüm emin olAhh ahh bunu demeseydin iyiydiben 4 aylıkken doğum yaptım peşinden kürtaja girdim bebeğimi gördüm doğduktan sonra ama kucağıma alamadım kokusunu duyamadim sadece doğurdum o çok yaralıyor hep aklıma geliyor. O sebepten atlatmak kolay olmadı bu ay tekrar denemek istedik başladık bi yandan çok istiyorum bi yandan da korkuyorum dediğim gibi. Isteyen herkese de nasip olsun inşaallah Hayırlısıyla kucağımiza almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?