- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Kreş için bi çok seçenekler var, benim arkadaşlarımdan kreşe yollayıp çok memnun oldukları yerler var.. Kafam rahat olsun derseniz Batıkent civarlarında yerleşebilirsiniz, ama merkeze uzak. Merkezde bi yer isterseniz; bağlar, üni. caddesi, vişnelik, odunpazarı taraflarında evler kolaylıkla bulabilirsiniz.. Eskişehir'de yaşamak güzeldir :)
Insallah hayirlisi olir cnm. Çok teşekkür ederim cvbin için cnm. İş Fırsatları hakkında bilgin var mı ?? Tabiki en önemlisi kreş. Her semtte kreş var mı yoksa belirli yerlerde mi var?Ben 6 senedir Eskişehirdeyim aklına takılan her şey için mesaj atabilirsin.
Öncelikle her şerde bir hayır vardır size de hayırlı olsun kararınız.
Kiraları çok ucuz , yaşamı çok kolay bir şehir eskişehir, odunpazarında oturabilirsiniz çarşıya yakındır zaten her yere tramvay var .. Üniversite caddesinde ve bağlarda çoğunlukla öğrenci olduğu için biraz rahatsızlık verebilir malumunuz bende öğrenciyim 5-6 ya kadar uyumadığım oluyor :)
onun dışında vişnelik var , çok elit bir kesimin oturduğu semt ama pahalı diye biliyorum.
Batıkent , aracınız varsa yakın yoksa uzak bir yer.
Çamlıca var orası merkeze baya bi uzak ama yine tramvay mevcut.
Hakkınızda hayırlı olsun benim tavsiyem odunpazarı- gökmeydan taraflarına yerleşmeniz.
Pİşman olmazsınız ..
Eskişehir öğrenci şehri olduğu için çok pahalı bi şehir değil esnaf çoktur o yüzden rekabette çoktur bahçelievler, üniversite caddesi,eti caddesi burlar merkeze en yakın yerler kiralarda 500 liralardan başlar ama genelde öğrencinin yaşadığı yerler olduğu için gürültüsü patırtısı eksik olmaz Tepebaşı merkeze çok uzak değil tramvay minibüs otobüsle tek vesaitle ulaşım sağlanabilir en sakin yerleşim yerleri Batıkent,Vişnelik tarafları ama kiralar biraz daha fazla şehrin merkez kısmında hareketlilik sabaha kadar bitmez yaşayan bi şehir
Tepebaşı uzak mi merkeze ? Ne kadar mesafededir ?eskişehir mi??
benim memleketimdirr candir can..:)
anne baba tarafi eskişehirli.. ama ben bilecikteyim.
eskişehire evlenince gidemiyoz hep. çok özlüyorum o kadar hareketli ki..
akşamlari görse on nurmara...
eskişehirde çarşıya yakın bi yere seçim yapın derim..
tepebaşiya gelsek tramvayla çarşıya gidilir
çok uzak degildir.. tramvayda 10-15 dk yakin..Tepebaşı uzak mi merkeze ? Ne kadar mesafededir ?
Siz merkezi mi onerirsiniz? Yoksa daha sakin Semtleri mi ?
Henüz belli değil bir kaç yere başvurdum cvp bekliyorum. Bende ise yakın bir ev ve kreş dusunuyorum. Onerebileceginiz kreş falan var mı ?Yapacağınız iş ne
Zira iş saatlerine göre ev iş kreş yakın olursa sıkıntı olmaz
Işin semtini belirleyip ona göre ev ve ikisine göre de kreş aramak makul olur
Henüz belli değil bir kaç yere başvurdum cvp bekliyorum. Bende ise yakın bir ev ve kreş dusunuyorum. Onerebileceginiz kreş falan var mı ?
Suan için iş kurma ihtimalimiz yok malesef cnmBen iş kuracaksınız diye anlamıştım
Maalesef Eskişehir i bilmiyorum
Kreş hakkında pek bilgim yok ama , ne iş yapmayı düşünüyorsunuz ?Insallah hayirlisi olir cnm. Çok teşekkür ederim cvbin için cnm. İş Fırsatları hakkında bilgin var mı ?? Tabiki en önemlisi kreş. Her semtte kreş var mı yoksa belirli yerlerde mi var?
Kreş hakkında pek bilgim yok ama , ne iş yapmayı düşünüyorsunuz ?
Hakkınızda hayırlısı olsun , yine bir şeye ihtiyacınız olursa burdayım :)Bir kaç yere basvurdum. Ben turizm Fakültesi mezunuyum. On büro ve rezervasyon pozisyonlarina.
Çok teşekkür ederim ilginiz için :)Hakkınızda hayırlısı olsun , yine bir şeye ihtiyacınız olursa burdayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?