Eskişehir'de yaşayanlar bir bakın hele :))

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.939
50.840
798
35
Günaydın kk :)

Kısacası kendimden bahsedeyim. Ege bölgesinde küçük bir şehirde yasiyoruz. Evliyim 2 yaşında bir oğlum var. Esim esnafti, durumumuz da iyiydi fakat işler yolunda gitmedi ve İflas ettik.

Gel gelelim derdime. Esim yaşadığımız yerden uzaklaşmak istiyor. İş fırsatını çok olduğunu düşündüğümüz Eskişehir e taşınmak istiyor. Yeni bir hayat kuralım ve bu çevreden uzaklasalim istiyoruz. Orda birlikte çalışıp, çocuğu da krese vermeyi dusunuyoruz.

Dün gidip gezdik biraz Eskişehir'de. Gayet güzel bir yer gibi geldi. En azından bızım yaşadığımız yerden bin kat daha iyi.

Eskişehir de yasayanlar. Biraz bilgi verir misiniz? Hangi Semtler de yaşam daha rahat olur, çocuk için kreş önerileriniz vs vs. . Beni biraz bilgilendirir misiniz ?

Kreş için bi çok seçenekler var, benim arkadaşlarımdan kreşe yollayıp çok memnun oldukları yerler var.. Kafam rahat olsun derseniz Batıkent civarlarında yerleşebilirsiniz, ama merkeze uzak. Merkezde bi yer isterseniz; bağlar, üni. caddesi, vişnelik, odunpazarı taraflarında evler kolaylıkla bulabilirsiniz.. Eskişehir'de yaşamak güzeldir :)

Teşekkür ederim cevap icin. Bende çok beğendim çok güzel hareketli bir sehir.
Bu söylediğiniz yerler merkez mi ??
Peki Tepebaşı mah. Merkeze uzak mi ?

Ben 6 senedir Eskişehirdeyim aklına takılan her şey için mesaj atabilirsin.
Öncelikle her şerde bir hayır vardır size de hayırlı olsun kararınız.
Kiraları çok ucuz , yaşamı çok kolay bir şehir eskişehir, odunpazarında oturabilirsiniz çarşıya yakındır zaten her yere tramvay var .. Üniversite caddesinde ve bağlarda çoğunlukla öğrenci olduğu için biraz rahatsızlık verebilir malumunuz bende öğrenciyim 5-6 ya kadar uyumadığım oluyor :)
onun dışında vişnelik var , çok elit bir kesimin oturduğu semt ama pahalı diye biliyorum.
Batıkent , aracınız varsa yakın yoksa uzak bir yer.
Çamlıca var orası merkeze baya bi uzak ama yine tramvay mevcut.
Hakkınızda hayırlı olsun benim tavsiyem odunpazarı- gökmeydan taraflarına yerleşmeniz.
Pİşman olmazsınız ..

Insallah hayirlisi olir cnm. Çok teşekkür ederim cvbin için cnm. İş Fırsatları hakkında bilgin var mı ?? Tabiki en önemlisi kreş. Her semtte kreş var mı yoksa belirli yerlerde mi var?

Eskişehir öğrenci şehri olduğu için çok pahalı bi şehir değil esnaf çoktur o yüzden rekabette çoktur bahçelievler, üniversite caddesi,eti caddesi burlar merkeze en yakın yerler kiralarda 500 liralardan başlar ama genelde öğrencinin yaşadığı yerler olduğu için gürültüsü patırtısı eksik olmaz Tepebaşı merkeze çok uzak değil tramvay minibüs otobüsle tek vesaitle ulaşım sağlanabilir en sakin yerleşim yerleri Batıkent,Vişnelik tarafları ama kiralar biraz daha fazla şehrin merkez kısmında hareketlilik sabaha kadar bitmez yaşayan bi şehir

Bende tepebasini düşünmüştüm fakat merkeze uzak diye duydum. Merkeze ne kadar mesafede ?
En önemlisi de kreş tabiki. Kreş fiyatları ve yerleri nasıl ?

eskişehir mi??
benim memleketimdirr candir can..:)
anne baba tarafi eskişehirli.. ama ben bilecikteyim.
eskişehire evlenince gidemiyoz hep. çok özlüyorum o kadar hareketli ki..
akşamlari görse on nurmara...
eskişehirde çarşıya yakın bi yere seçim yapın derim..
tepebaşiya gelsek tramvayla çarşıya gidilir

Tepebaşı uzak mi merkeze ? Ne kadar mesafededir ?
Siz merkezi mi onerirsiniz? Yoksa daha sakin Semtleri mi ?

Yapacağınız iş ne

Zira iş saatlerine göre ev iş kreş yakın olursa sıkıntı olmaz

Işin semtini belirleyip ona göre ev ve ikisine göre de kreş aramak makul olur

Yapacağınız iş ne

Zira iş saatlerine göre ev iş kreş yakın olursa sıkıntı olmaz

Işin semtini belirleyip ona göre ev ve ikisine göre de kreş aramak makul olur
Henüz belli değil bir kaç yere başvurdum cvp bekliyorum. Bende ise yakın bir ev ve kreş dusunuyorum. Onerebileceginiz kreş falan var mı ?

Insallah hayirlisi olir cnm. Çok teşekkür ederim cvbin için cnm. İş Fırsatları hakkında bilgin var mı ?? Tabiki en önemlisi kreş. Her semtte kreş var mı yoksa belirli yerlerde mi var?
Kreş hakkında pek bilgim yok ama , ne iş yapmayı düşünüyorsunuz ?

Odunpazarı tarafından ev bakın. Sizin için iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…