eskişehirdeki ikiz hamileler ve ikiz doğum yapanlar

balxixmnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
2.806
18
116
45
Diğer
kızlar merhabalar 32+0 hafta ikizlerime hamileyim onvak hastanesine gidiyorum. fakat drum ikiz olduğu için erken doğum olursa tıp fakültesine sevkederim diye söyledi 2 tane küvöz varmış onvakta. bende tıpa gitmek istemiyorum açıkcası. siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz. dğum yapan arkadaşlarda hangi hastanede kaçıncı haftalarında doğum yaptınız acaba. son ayda ne yapacağımı şaşırdım baştan söylese zaten drumu bulurdum şimdi her drda kabul etmez herhalde

Ben varım ben :))

ikizlerim 1,5 yaşında teyzesi

allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin ..allah yardımcın olsun canım..
Bu arada bende onvakta yaptım doğumumu..

inanmıyorum, eskişehirli misin sennn :) benim doktorum başar tekin. Zaten esk.de elle tutulur 3 hastane var yenidoğan yoğunbakımı iyi olan. Devlet hastanesi, tıp fak. Ve acıbadem. Ben devlette doğum evinde doğum yapmaya karar vermiştim yaklaşık 1 ay oluyor. Randevu aldım, gittim, dedim ordaki dr da tanısın beni. Rahim boyu 15 mm ölçtü, bana her an doğuracakmışım muamelesi yaptılar, aylardır yaşamadığım stresi yaşadım sayelerinde, dr apartopar yatış verdi ama ben yatmadım:) aynı gün kendi dr.uma da gittim 23 mm ölçtü ve devlet hastanesini listemden çıkardım. Benim dr.um ya tıp ya da acıbadem olur diyor. Ikisini de öneriyor. Ama ben de tıptan nefret ediyorum. Muhtemelen acıbadem olacak. Sgk lıyım, sezeryan ücreti 1500 tl.

canım evet başar bey çok iyi bir dr. eşimde görüştü kendisiyle ve acıbademde yaprım doğumu demiş. acıbademde ise ayrıyeten ücret alıyor sanırım başar bey. yarın ümit hastanedesine gideceğiz tanıdığımız bir dr var bakalım ne diyecek ona göre ayarlıyacağız.

tabi tabi, ücret farklı oluyor hem de çokkk, ama bize ben girmek zorunda değilim, doktor önerebilirim dedi. Sanırım öyle olacak, bakalım, tıp da olabilir, belirsiziz şu an

Merhaba,
Benimde ikizlerim 25 aylık . Ben Ümit hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Tanser Şenses'di. Çok memnum kaldım.
36+3 de ikizlerim dünyaya geldi. Küvözde hiç durmadılar.

Allah hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.

tabi tabi, ücret farklı oluyor hem de çokkk, ama bize ben girmek zorunda değilim, doktor önerebilirim dedi. Sanırım öyle olacak, bakalım, tıp da olabilir, belirsiziz şu an

canım tıpa gitmeni tavsiye etmem geçen sene 4 gün yattım acil hemde mahvoldum ilk gün refakatçi almadılar bir hemşire gelipte bakmadı. yeğenim orada doğdu doğumda enfeksiyon kaptı senelerce uğraştık felan daha neler neler.

teşekkür ederim cnm bende bugün gideceğim tanser beye bakalım ne diyecek inş kabul eder. zamanında doğacakalrını bilsem drum iyi memnunum aslında ama işte onvakta küvözün 2 tane olması bozdu işi. ne olur ne olmaz işi şansa bırakmak istemiyorm.

kızlar sanırım hepiniz eskişehirdesiniz ..aman ne güzel ne güzel :)) herkes ikizmi bekliyor yoksa

ben doğumumu onvakta yaptım ve çok memnun kaldım..devlet hastanesini ve tıp fakültesini önermiyorum..
önce ümit hastanesine gidiyordum oranın kendi doktoru dedi bence doğumunu burda yapma yeni doğan iyi değil diye..o yüzden hiç düşünmeden ümit hastanesinden vazgeçtim..
onvak hastanesini çok övüyorlardı ve araştırmalarım sonucu muayenelerime onvakta devam ettim ve orda doğum yaptım..herşeyden kesinlikle memnun kaldım..

öncelikle hemşireler çok alakalı ve bilgiliydi..minicik doğmuştu bebişlerim okadar güzel tutuyorlar öyle güzel konuşuyorlarki bebişlerle..

çok memnun kaldım ben söyliyim..

canım bende onvak hastanesine gidiyordum yeni doğan iyi değil tıpa sevkederim dedi doktorumuz. bizde tıp istemedik. şimdi ümit hastanesinden geldik orasının güzel akrabada var orada artık doktorumuzu değiştirdik hastanemiz değişti sıra kuzuşlarımızın doğumuna geldi. hayırlısını versin mevlam.

BU DOKTORLARI ANLAMAKTA MÜMKÜN DEĞİL..KİMİ ÜMİTİ BEĞENMEZ KİMİ ONVAK'I

herşeyin hayırlısı canım..işallah sağsalim bebişlerini kucağına alırsın..
cinsiyetleri ne
kaç aylıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…