Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman canım devlet hastanesine adımımı atmam ya nefes alcak yer süriyeliler vasmış hastaneyi resmen doktorlar yoğunluktan bıkmış bakıp bakıp savuşturuyor iletişime girmiyor iki doktora gittim ikiside aynı.şikayetin ne?gebelik var. Sat ne? 15 temmuz.Kaç yaşındasın ? 24. Defterine yazıyor (yüzüme bile bakmadan oluyor bu konuşma) Tamam ultrasona geçin geliyo sokup bakıo sekreteri yazsın diye gördüğünü söylüyor ve gidiyor.giyinip çıkıyorum oteki hastaya başlıyor beni göndermeden.hcg yaptırdm diom tamam dio kaç kaç die sormuyor bile kasığım çok bayıtor diom o normal dio bayramdan sonraya randevu atıyor.ne bi folic asit ne bi bişi demiyor.ben tıp dilini nerden anlayım bilmemne bilmemne görüldü bilmemne şöyle böle die hızlı hızlı ultrasonda gördüğünü sekreterine yazdırıyor.Asla gitmem.insanın yüzüne bakmıolar.aile hekimime bundan bahsettim onların hastaları çok ve çok yoğunlar dedi adamda bilio onların ne oldugunu.yoğunsa sakin olan bi yer seçsin ben hastayım onun stresini ben çekemem ki.adı devlet hastanesi.hastalar koyun gibi görülüyor resmenMavi hastane tamer bey var canım tavsiye ederim. Eskişehir devlet hastanesinde halime hanımı iyi diyolar.
Ücrerleri ne kadar canım perihan hanımın ? ssk var bende..Canım ümit hastanesinde perihan Sözer çok iyi bende ona gidiyorum ayrıca teyzemin doktoruda oydu teyzemle beraber konturollere bende gidiyodum çok tatlı biri
Bende çok dertliydim bu konuda ama mavi hastaneye gittikten sonra fikrim değişti. Dr. Sabah 8 den akşam 7 ye kadar çalıştığı oluyo dene derim. Özel hastanede bana biraz pahalı geldiği için gitmiyorum. 60-65 Lira arası bişey sanırım.Aman canım devlet hastanesine adımımı atmam ya nefes alcak yer süriyeliler vasmış hastaneyi resmen doktorlar yoğunluktan bıkmış bakıp bakıp savuşturuyor iletişime girmiyor iki doktora gittim ikiside aynı.şikayetin ne?gebelik var. Sat ne? 15 temmuz.Kaç yaşındasın ? 24. Defterine yazıyor (yüzüme bile bakmadan oluyor bu konuşma) Tamam ultrasona geçin geliyo sokup bakıo sekreteri yazsın diye gördüğünü söylüyor ve gidiyor.giyinip çıkıyorum oteki hastaya başlıyor beni göndermeden.hcg yaptırdm diom tamam dio kaç kaç die sormuyor bile kasığım çok bayıtor diom o normal dio bayramdan sonraya randevu atıyor.ne bi folic asit ne bi bişi demiyor.ben tıp dilini nerden anlayım bilmemne bilmemne görüldü bilmemne şöyle böle die hızlı hızlı ultrasonda gördüğünü sekreterine yazdırıyor.Asla gitmem.insanın yüzüne bakmıolar.aile hekimime bundan bahsettim onların hastaları çok ve çok yoğunlar dedi adamda bilio onların ne oldugunu.yoğunsa sakin olan bi yer seçsin ben hastayım onun stresini ben çekemem ki.adı devlet hastanesi.hastalar koyun gibi görülüyor resmen
Mavi hastane mi yani :) hem nerde bu hastane hiç duymadım canım yeniyim bende burda:)Bende çok dertliydim bu konuda ama mavi hastaneye gittikten sonra fikrim değişti. Dr. Sabah 8 den akşam 7 ye kadar çalıştığı oluyo dene derim. Özel hastanede bana biraz pahalı geldiği için gitmiyorum. 60-65 Lira arası bişey sanırım.
Oraya gel belki karşılaşırız :) ama hamile değilim onun için uğraşıyorum.
Anadolu üniversitesinin içinde canım. Eczacılık girişinde. Önceden özel hastaneymiş sonradan devlete bağlanmış. Bende 1,5 senedir burdayım ama öğrendim her yeri gitmediğim yer kalmadı :)Mavi hastane mi yani :) hem nerde bu hastane hiç duymadım canım yeniyim bende burda:)
Ücrerleri ne kadar canım perihan hanımın ? ssk var bende..
Hangi doktor iyidir birde tenha ve temiz mi canım :)Anadolu üniversitesinin içinde canım. Eczacılık girişinde. Önceden özel hastaneymiş sonradan devlete bağlanmış. Bende 1,5 senedir burdayım ama öğrendim her yeri gitmediğim yer kalmadı :)
Hm aynen aldıkları paranın hakkını veriyorlar en azından canım çünkü hassas dönememizCanım konturol 75 ama testler falan bedava aynı hafta içinde gidersen ücretsiz ve çok çok ilgili bende senin gibi kasık ağrısından korkup acile gittim direk altan muayane ilgisiz hatta aşağılayıcı davranışlar bende bunları görünce direk çıktım ve özelden randevu aldım perihan hanım çok nazik bir şekilde sohbet ede ede ilgileniyor ve altan muayeneyede hiç gerek görmedi hastanede herkes çok ilgili bende çok rahat ediyorum
Canım ben bilecikte yaşıyorum, devlet hastanesine gidiyorum, ayrıyetten Turgay şenere gidiyorum. Özel muayenesi var ama adam işinin ehli. Ümit hastanesinde de Tanser bey var onu çok övüyolar, bi çok arkadaşım ona gidiyor. Ona gitmek nasip olmadı şimdilik devlet hast. ve turgay beyle devam.
Sosyal güvencen oldugu haldemi 75 tl canım ssk varmı sende yaniVişnelik ümit hastanesinde Emine Elmas Etiz var. Daha önce ablamın doktoruydu bende ona gidiyorum. Evet masraf oluyor ama birebir ilgi. Sadece ikili tarama testi ve renkli ultrason ücretli diğer tüm testler muayene ücretine dahil. 75 tl. Ben doğumu da orada yaptım hic sorun yapacağım birşey le karşılaşmadım tavsiye ederim.