slm cnm bende eskişehirliyim ben mayıs annesiyim 5mayısta bebişim olduu benim doktorum mine inan zübeyde hanımda yaptım dogumumu
Merhaba, ben de Eskisehir'de doktor ve hastane ariyorum. Zubeyde Hanim Hastanesinden memnun musunuz ? Kalabalik oluyor mu ?
valla canım ben memnunum kalabalık olayı doktoruna bağlı...bazı doktorlar özellikle bayan doktorlar kalabalık oluyor...
ayrıca benim doktorum çok ilgili Talat Remzi DEMİRKOL....hastanenin en gözde isimleri; Talat bey, Metin ACU, Mine İNAN
hayırdır canım gebelik mi var?
valla ben özeline çıkıyorum tahlillerim hastanede oluyor...ama talat bey hastanede de muayene ediyor...ultrason için biraz sıra bekliyorsun ama....valla süper ilgileniyor...bu benim 2. gebeliğim ilkinde bi talihsizlik yaşadık bebeğimi doğuma bi ay kala kaybettim....doğum için hastanede 2 gün yattım haftasonu, geceyarısı demedi geldi talat bey...acayip bilgilendiriyo...onunla çok rahat konuşup herşeyi sorabilirsin...sana saçma gelenleri bile...
Merhaba bende Eskişehirliyim ekim annesi olacağım Doğumumu Onvak Hastanesinde Yapacağim Dr. Tanser Şenses.
Çakıl arkadaşım sanada tavsiye ederim. Dr. çok iyi ve ilgili,
Tesekkur ederim canim, Tanser Bey muayenesini de bu hastane de mi yapiyor ?
Slm Karen81,
Benimde ilk gebeliğimdi,ilk 2 ay doktorum istanbulda bir profesördü,2.5 ayda başka bir tıp fakültesi doktoruydu,işte sonra Talat Bey oldu.Bebek down sendromlu çıktığında doğum yapmam gerektiğini söyleyince doktor korktum ve istanbuldaki profesör ve 'çok ünlü' doktorumu aradım ,bana söylediği şey ;boşver ne sancı çekeceksin gel ben sana 5 dk da sezeryan yaparım dedi .Talat Bey ikna etmeseydi ben şimdi hala yatıyor olacaktım,yoğun bakımda sezeryanlı hastaları görünce anladım aslında hiçte kolay olmadığını.' hakkımdan biride gitmiş olacaktı.O yüzden bu işler hiç belli olmuyor,siz ne zaman zübeyde hanım hakkında duyum aldınız bilemem ama ben orda 4 gün kaldım ve önce söylediğim gibi doktor dahil,gördüğüm tüm hemşireler ve hatta anestezi uzmanları bile çok ilgililerdi.Bu tip hastanelerde doktorların daha tecrübeli olduğu kanısınada vardım,(hasta devir hızını düşünün)Size bir araştırmanızı tavsiye ederim ve inşallah sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucağınıza alırsınız.(ayrıca benim iki rahmim vardı ve teknik olarak zor bir doğumu yaptırdılar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?