Eskişehirli hamileler bi bakar mısınız?

bersuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
3.773
3
0
Eskişehir
eskişehirli tatlı hamişler ben ümit hastanesinde TANSER ŞENSES e gidiyorum dr um ayrıntılı yani 4 boyutlu ultarasona gerek görmediğini söyledi herhalde hastanede yok öle bi cihaz ama ben yinede 4 boyutlu ultrasona girmek istiyorum bebeğimi çok merak ediyorum sizler kaçıncı haftalarda ve nerde baktırdınız yaklaşık olarak fiyatları ne kadar bilgilendiriseniz çok sevinirima.s.

Bende 23 haftalık hamileyim RAMAZAN BAYIRLI'ya gidiyorum. Özel bir doktora gittim bütün organlarına baktırmak iiçin bir sorun çıkmadı Doktorlar caddesinde TURGAY ŞENER BEY baktı

Bende 23 haftalık hamileyim RAMAZAN BAYIRLI'ya gidiyorum. Özel bir doktora gittim bütün organlarına baktırmak iiçin bir sorun çıkmadı Doktorlar caddesinde TURGAY ŞENER BEY baktı

canım çok saol turgay beyi duymuştum ne kadara baktırdın sadece muayene ücretimi yoksa bunun için ek ücret alıyor mu

ben cok dr denedım ılk bebegımde de bu bebegımde de ve karar verdımkı Ahmet Fatih Öğüç üstüne dr yok bu benim kendi fikrim

eskişehirli tatlı hamişler ben ümit hastanesinde TANSER ŞENSES e gidiyorum dr um ayrıntılı yani 4 boyutlu ultarasona gerek görmediğini söyledi herhalde hastanede yok öle bi cihaz ama ben yinede 4 boyutlu ultrasona girmek istiyorum bebeğimi çok merak ediyorum sizler kaçıncı haftalarda ve nerde baktırdınız yaklaşık olarak fiyatları ne kadar bilgilendiriseniz çok sevinirima.s.

Ben de Turgay Şener'e gitmiştim ayrıntılı ultroson için.
Muayene 180 TL idi.

ben onvak hastanesi sabahattin akyıla gidiyorum 29muayene ücreti veriyorum 4boyutlu ultrason orda var 1hafta önceden randevu alıyosun 50tl ücreti muhakkak yaptır birebire yakın bir görüntü gördüm ben aynı kocamı karnımda gördüm resmen bebeişim kız ama neyse

canım, ben de sebahattin akyıla gittim ve 4 boyutlu cekildi. ama eminim ümitte de vardır. orası teknik anlamda oldukça iyi bir hastane. tansel bey gerek duymamıstır. isteğini iletirsen orada da halledebilrisin diye düşünüyorum

ben onvak hastanesi sabahattin akyıla gidiyorum 29muayene ücreti veriyorum 4boyutlu ultrason orda var 1hafta önceden randevu alıyosun 50tl ücreti muhakkak yaptır birebire yakın bir görüntü gördüm ben aynı kocamı karnımda gördüm resmen bebeişim kız ama neyse

saol canım sabahattin beyi çok duydum ama baya yoğun heralde
maaşallah canım demek eşine benziyor bebiş bende çok merak ediyorum

canım, ben de sebahattin akyıla gittim ve 4 boyutlu cekildi. ama eminim ümitte de vardır. orası teknik anlamda oldukça iyi bir hastane. tansel bey gerek duymamıstır. isteğini iletirsen orada da halledebilrisin diye düşünüyorum

saol canım belkide dediğin gibidir bende nasıl olurda hastanede olmaz diye şaşırdım gerek yok dedi tanser bey ama ben bebişimi görmeyi çok istediğim için gidicem inşallah

ben eskişehirden değilim ama ben de onvak sebahattin beye gidiyorum. cuma günü görcem ben de kızımı inşallah herşey yolundadır. bana da 50 tl dediler ama dışardan gidiyorsan yani muayene olmadan direk ayrıntılı istersen 125 tl dediler.

ben de onvakta mesut beye gidiyorum. ayrıntılı için 50 tl fark verdim 22. haftamda onvakta ayrıntılı yapıldı ama bebeğim yüzünü hiç göstermedi ve daha sonraki haftalarda üç kere daha girdim yüzünü görebilmek için ve ayrıca ücret talep etmediler. bir de cd'ye çekip veriyorlar o çok güzel oluyor.
tabi bu arada ben bir de turgay şenerin özeline gittim 23.haftamda. onu fiyatı da 150 tl idi.

ben de onvakta mesut beye gidiyorum. ayrıntılı için 50 tl fark verdim 22. haftamda onvakta ayrıntılı yapıldı ama bebeğim yüzünü hiç göstermedi ve daha sonraki haftalarda üç kere daha girdim yüzünü görebilmek için ve ayrıca ücret talep etmediler. bir de cd'ye çekip veriyorlar o çok güzel oluyor.
tabi bu arada ben bir de turgay şenerin özeline gittim 23.haftamda. onu fiyatı da 150 tl idi.

saol canım kararımı verdim onvak a gidicem demek cd de veriyorlar bunu duymamıştım çok sevindim evde izler dururum artık

ben eskişehirden değilim ama ben de onvak sebahattin beye gidiyorum. cuma günü görcem ben de kızımı inşallah herşey yolundadır. bana da 50 tl dediler ama dışardan gidiyorsan yani muayene olmadan direk ayrıntılı istersen 125 tl dediler.

aaa o neden illa orda sürekli muayene mi olmak gerekiyormuş ne saçma bişey arada bu kadar fiyat farkı olur mu hiç
sen kaçıncı haftadasın ben 2 hafta sonra gidicem

evet ya muayene olmadan direk ayrıntılı istersen fiyat artıyor galiba. doktorun senin için ayrıntılı usg isteği yapıyor sen de 50 tl ödüyorsun. belki şöyle yapabilirsin; gidip onvaktaki kadın doğumculardan birinden randevu alırsın ve muayeneye gittiğinde ayrıntılı istediğini söylersin, o da seni hastanenin radyoloğuna sevk eder, böylece 50 tlye baktırabilirsin belki. zaten onlar kayıt yaparken cd'yi unutmayın diye kendileri söylüyor. aklıma böyle bir yol geldi.....zemuszemus

ben de ümit hastanesine Abdurrahman akçaya gidiyorum.ama ben ümitte 4 boyutlu usg'ye girdim.sana orda olmadığını kim söylediki. bütüm organlarına tek tek bakıldı bebişimin.abdurrahman hoca değil başka bi dr. baktı.labaratuvarın olduğu zemin katta radyoloji bölümü var ordan randevu alıyorsun ne kadar ücret ödendiğini bilmiyorum eşim halletti onu.bi araştır bence ümitte var çünkü.

ben de ümit hastanesine Abdurrahman akçaya gidiyorum.ama ben ümitte 4 boyutlu usg'ye girdim.sana orda olmadığını kim söylediki. bütüm organlarına tek tek bakıldı bebişimin.abdurrahman hoca değil başka bi dr. baktı.labaratuvarın olduğu zemin katta radyoloji bölümü var ordan randevu alıyorsun ne kadar ücret ödendiğini bilmiyorum eşim halletti onu.bi araştır bence ümitte var çünkü.[/QUO

bende tanser beye gidiyorum ama o gerek yok dedi öyle deyince bende hastanede yok dandım ctesi rutin kontrolum var o zaamn bi daha sorayım saol canım

arkadaşlar merhaba
benim sizlere bi sorum olacak..bende hamile kalmayı düşünüyorum...öncesinde kontrol için tanser beymi yoksa onvaktaki drlerden birinemi gitsem bilemedim..bana bi fikir verirseniz sevinirim

erhabalar ben 08.09.2012 de eskişehir özel ümit hastanesinde doğum yaptım asla ama asla tavsiye etmiyorum ..neden mi?
1)özellikle dogumhaneden sorumlu hemşire emine hanımdan dogum sancısı esnasından azar işitebılırsınız
2)dogum hanenden odaya çıkmak için 3.5 saat yogun bakımda boş oda bulunmadıgı için bekleyebılırsınız
3)çoçugunuz erkek oldugu halde cınsıyetı dogum evraklarına kız dıye yazılabılır.
4)faturanız yanlış kesılebılır yada başkasının faturası sıze verılebılır ve bunu farkettıgınız de duzeltmek için gıttıgınızde tekrardan bır fatura kesılerek fazla ucret sızden alınabılır...
5)çoçugunuzun işitme testi yapılmadan hastaneden taburcu edilebilirsiniz
6)2 kişilik daracık odalarda hıjyenden yoksun bır gun gecırebılırsınız...ve butun bunlara ragmen ovunerek gınde 150 dogum yaptıtırdılarını devlet hastanesınden sonra en çok tercıh edılen hastane olduklarını savunabılırler .. evet haklılarda devlet hastanesınden bır farkları yok.. ayrıca devlet hastanesı çok çok ıyı en azından ınsanca muamele goruyorsun oysakı özel ümit hastanesınde paranla resmen rezil oluyorsun ben yaşadıklarımı kısaca yazdım dun detaylı bir msj gondermıştım yaşadıklarıma daır fakat sayfada yayınlanmamış ben yazmaya devam edecem çunku başka anne adayları benım yaşadıgım sıkıntıları yaşasınlar ıstemıyorum .. tüm anne adaylarına saglıklı dogumlar dılıyorum ..

ayrıca belırteyimki eskişehir özel ümit hastanesinde 4 boyutlu ultrason yok ustelık ultrasonları çok eski bebegını son aylara kadar bır karratı şeklinde görüyorsun asla ümit hastanesine gıdıpte sıkıntı yaşamayın ben o hatayı yaptım ve çok pışmanlıklar yaşadım ben eskişehirde hastanede acbadem üzerine tanımıyorum ..

Back
X