erhabalar ben 08.09.2012 de eskişehir özel ümit hastanesinde doğum yaptım asla ama asla tavsiye etmiyorum ..neden mi?
1)özellikle dogumhaneden sorumlu hemşire emine hanımdan dogum sancısı esnasından azar işitebılırsınız
2)dogum hanenden odaya çıkmak için 3.5 saat yogun bakımda boş oda bulunmadıgı için bekleyebılırsınız
3)çoçugunuz erkek oldugu halde cınsıyetı dogum evraklarına kız dıye yazılabılır.
4)faturanız yanlış kesılebılır yada başkasının faturası sıze verılebılır ve bunu farkettıgınız de duzeltmek için gıttıgınızde tekrardan bır fatura kesılerek fazla ucret sızden alınabılır...
5)çoçugunuzun işitme testi yapılmadan hastaneden taburcu edilebilirsiniz
6)2 kişilik daracık odalarda hıjyenden yoksun bır gun gecırebılırsınız...ve butun bunlara ragmen ovunerek gınde 150 dogum yaptıtırdılarını devlet hastanesınden sonra en çok tercıh edılen hastane olduklarını savunabılırler .. evet haklılarda devlet hastanesınden bır farkları yok.. ayrıca devlet hastanesı çok çok ıyı en azından ınsanca muamele goruyorsun oysakı özel ümit hastanesınde paranla resmen rezil oluyorsun ben yaşadıklarımı kısaca yazdım dun detaylı bir msj gondermıştım yaşadıklarıma daır fakat sayfada yayınlanmamış ben yazmaya devam edecem çunku başka anne adayları benım yaşadıgım sıkıntıları yaşasınlar ıstemıyorum .. tüm anne adaylarına saglıklı dogumlar dılıyorum ..