- 9 Ağustos 2010
- 696
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar acıbadem hastanesinde ayın 14 ünde bebeğimi kucağıma aldım çok şükür,doktorum HULUSİ GÖKTUĞ GÜRERDİ kendisinden ve ekibinden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim...dokuz ay boyunca her sorumu sıkılmadan cevapladı her aradığımda açtı açamadığında bana geri döndü telefonla,kesinlikle tavsiye ederim
merhaba size birşey soracağım bende acıbadem de hulusi beye gidiyorum kısmetse 15 güne kadar benim de bebeğim doğacak hulusi beyden dediğniz gb çok memnunum bende ama sormak istediğim şey sizin doğum nasıl oldu epidural mi normal sezeryan mı yada normal doğum mu hastanede kaç gün kaldınız ben hiç bir paket seçmedim doktorum sezeryanı önerdi sorunlar vardı benim.850 tl civarı bir fiyat çıkardılar bana bunun haricinde ek bir masraf çıkartıyorlar mı yardımcı olursanız sevnrim.buarada bebğiniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş.
aminnn,darısı sağlıkla sana olsun inşallah...sipinal sezaryan oldum ozyycim,hastanede iki gece kaldık birde yarım gün...ben vip paket seçtiğim için herşey o paketin içindeydi,doğum masrafı,suit oda,oda süslemesi,fotoğraf vs..söylenenden başkada bir fiyat çıkarılmadı 1700 verdik...bebeğine ve sana çok iyi bakıyolar emin ol...
Eki Görüntüle 301482 7*5 aylık olan oğlumigeçen sene bende sizin gibiydim,hayırlısıyla sizde bu güğnleri görürsünüz inşalalh
ben Eskişehir'e yeni taşındım hamile kıyafeti satan yerleri yazarsanız sevinirim hepinize selamlar
ben Eskişehir'e yeni taşındım hamile kıyafeti satan yerleri yazarsanız sevinirim hepinize selamlar[/QUO
izem butik gereksiz pahalı 3-5 ay giyeceğin kıyafetlere o kadar para vermeye gerek yok espark lcw'de güzel hamile kıyafetleri var ayrıca izemin karşısında pantolon satan küçük bir dükkan var orada hamile pantolonları izemin üçte bir fiyatına ben hafta içi neredeyse hergün oradan aldığım pantolonu tam üç ay giydim bana mısın demedi biir de hamam yolundan odunpazarı istikametine giderken sağda namlının sokağına girince (namlı köşede kalıyor) sol tarafta bir hamile mağazası var adını hatırlayamadım (merve gibi bişeydi bi bayan adı) oranın da kotları hem ucuz hem de kesim olarak çok rahat tecrübeyle sabittir...
slm kızlar aranıza yeni katıldım bugün ama sürekli takipteydim.eskişehir yazısını görünce hemen bişeyler yazmak istedim.henüz hamile değilim ama eşimle çocuk sahibi olmaya karar verdik geçen ay çalışmalara başladık ama galiba zamanını tutturamadık.bu ay da çalışmalara devam.regl döneminden kaç gün sonra başlamak gerekli.bana yazarsanız sevinirim.bekliyoruuuuum...
slm kızlar aranıza yeni katıldım bugün ama sürekli takipteydim.eskişehir yazısını görünce hemen bişeyler yazmak istedim.henüz hamile değilim ama eşimle çocuk sahibi olmaya karar verdik geçen ay çalışmalara başladık ama galiba zamanını tutturamadık.bu ay da çalışmalara devam.regl döneminden kaç gün sonra başlamak gerekli.bana yazarsanız sevinirim.bekliyoruuuuum...
merhaba size birşey soracağım bende acıbadem de hulusi beye gidiyorum kısmetse 15 güne kadar benim de bebeğim doğacak hulusi beyden dediğniz gb çok memnunum bende ama sormak istediğim şey sizin doğum nasıl oldu epidural mi normal sezeryan mı yada normal doğum mu hastanede kaç gün kaldınız ben hiç bir paket seçmedim doktorum sezeryanı önerdi sorunlar vardı benim.850 tl civarı bir fiyat çıkardılar bana bunun haricinde ek bir masraf çıkartıyorlar mı yardımcı olursanız sevnrim.buarada bebğiniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş.
Kızlar, onvak hast. Dr. Metin Acu ile ilgili duyumları ya da tecrübesi olan var mı? yazarsanız sevinirim..