Eskişehirli hamişler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi DBK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DBK

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
68
11
288
Eskişehir
Merhaba güzel hamişler,ben aranıza yeni katıldım.Kaç haftalık hamilesiniz,hangi doktora gidiyorsunuz paylaşalım :)
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız:)

Hosgeldın aramıza:) hayırlı olsun oncelıkle. Ben de 15 haftalık hamıleyım Sakarya hastanesı Rabıa Hanım'a gıdıyorum.

topiği görür görmez atladım ben sakarya hastanesi safiye ergin e gidiyorum adet düzensizliği içinde ona gitmiş mennun kalmıştım

Bende 7+2 günlük hamileyim.Acıbadem hastanesi Özlem Hanıma gidiyorum.
Bugünlerde kusma değil ama midem dönüyor birşey yemek istemiyorum,ilk hamileliğim olduğu içinde bilemiyorum sanırım bunlar bulantı :)

Arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başladı?benim ilk bebeğim içim bulanıyor gibi ama bulantı mı o anlamıyorum ?

kızlar merhaba ben de geçen hafta salı hamile olduğumu öğrendim cumartesi günü acıbademde meliha hanıma randevu aldım. kan testi yaptı değerin düşük dedi.kanaman başlayabilir dedi.nitekim pazar günü kanamam başladı hala devam ediyor. kimyasal gebelik mi geçirdim şimdi bilmiyorum hiç bir açıklama yapmadı. iki ay korun sonra gel dedi.kafam çok karıştı.kan değerimi pazartesi ölçtürdüm 19 çıktı daha normale dönmemiş.takip falan istemedi.bilgisi olan var mı?

Meraba kızlar:)
Ben 34. haftayı buldum nihayet. Onvak'ta Sebahattin Bey'e gidiyorum.

Bende 7+2 günlük hamileyim.Acıbadem hastanesi Özlem Hanıma gidiyorum.
Bugünlerde kusma değil ama midem dönüyor birşey yemek istemiyorum,ilk hamileliğim olduğu içinde bilemiyorum sanırım bunlar bulantı :)

Canım bu sene 2 arkadaşım ve bir de başka arkadaşımın bir tanıdığı olmak üzere, 3 kişi Özlem Dr. la ilgili bir sorun yaşadı. 3'üne de rutin testler sonucu bebeklerinin down sendromlu olduğunu ve bebeğin alınması gerektiğini söyledi. Çok büyük üzüntüler yaşayıp, doktor değiştirdiler ve 3'ünün de sağlıklı bebişleri var şimdi. Biri şimdi 3.5, diğeri 2.5 aylık. 3. sünün sadece sağlıklı bir bebek dünyaya getirdiğini biliyorum.

Ben dr. u tanımıyorum şahsen. Neden böyle bir sorun yaşandığını da bilmiyorum. Belki makinede sorun vardır belki doktorda. Gerçekten bilemiyorum. Ama aklında olsun, söylemeden edemedim.

Canım bu sene 2 arkadaşım ve bir de başka arkadaşımın bir tanıdığı olmak üzere, 3 kişi Özlem Dr. la ilgili bir sorun yaşadı. 3'üne de rutin testler sonucu bebeklerinin down sendromlu olduğunu ve bebeğin alınması gerektiğini söyledi. Çok büyük üzüntüler yaşayıp, doktor değiştirdiler ve 3'ünün de sağlıklı bebişleri var şimdi. Biri şimdi 3.5, diğeri 2.5 aylık. 3. sünün sadece sağlıklı bir bebek dünyaya getirdiğini biliyorum.

Ben dr. u tanımıyorum şahsen. Neden böyle bir sorun yaşandığını da bilmiyorum. Belki makinede sorun vardır belki doktorda. Gerçekten bilemiyorum. Ama aklında olsun, söylemeden edemedim.

eskişehir-acıbadem ve özlem hanımı görünce hemen yazmak istedim. kardeşim acıbademdeki özlem hanıma gidiyor. bu durumdan bahsedeyim kendisine çünkü yarın 2 li test için falan gidecekler kontrole.
bende kontrollerimi sakaryadaki özlem hanıma yaptırdım çok memnun kaldım. gitmeden önce iyi duyumlar almıştım sakaryadaki özlem hanım hakkında, birazda onun etkisiyle gitmiştim ona, nitekim memnunda kaldım

Ben dr. u tanımıyorum şahsen. Neden böyle bir sorun yaşandığını da bilmiyorum. Belki makinede sorun vardır belki doktorda. Gerçekten bilemiyorum. Ama aklında olsun, söylemeden edemedim.[

uyarın için teşekkür ederim arkadaşım ama ben şuna inanıyorum,bu durumu başka dr. lar içinde duyuyorum o zaman dr dr gezmek lazım ,Rabbim inş öyle bir durum yaşatmaz:) ama başka bir olayı başka bir dr için de söyleyenler var,üstüste 2-3 kişinin başına gelmesi herkesin başına gelecek anlamına gelmez.dediğim gibi hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş:)

benimde ilk gebeliğim 21. haftadayım :) acıbadem hulusi göktuğ gürer ' e gidiyorum ...

canım merhaba. bende daha hamilelik yok ama düşünüyorum ve dr arayışım var hulusi beye gittim bikere kontrol için iyi bi dr gibi geldi ama tam olarak tanımıyorum sen memnunmusun nasıl biraz bahsedersen sevinirim hamilelik döneminde bende ona gitmeyi düşünüyorum.

uyarın için teşekkür ederim arkadaşım ama ben şuna inanıyorum,bu durumu başka dr. lar içinde duyuyorum o zaman dr dr gezmek lazım ,Rabbim inş öyle bir durum yaşatmaz:) ama başka bir olayı başka bir dr için de söyleyenler var,üstüste 2-3 kişinin başına gelmesi herkesin başına gelecek anlamına gelmez.dediğim gibi hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş:)

tabii ki canım. sadece aklında bulunsun ve bir terslik olursa moralini bozmadan başka bir doktorun da fikrini alırsın diye söyledim ben. zaten şu anda birden bire doktor değiştirmen için bir sebep yok. inşallah gönlünce geçer bütün süreç.

Hosgeldın aramıza:) hayırlı olsun oncelıkle. Ben de 15 haftalık hamıleyım Sakarya hastanesı Rabıa Hanım'a gıdıyorum.

memnun musunuz rabia hanımdan? rutin kontrollerde neler yapıyor? mesela tansiyon vs. ölçülüyor mu? ortalama bir muayene ne kadar sürüyor? ben fatih öğüç'e gidiyorum ama sanırım değiştireceğim, bir muayene 5 dk ancak sürüyor. tüm doktorlar mı böyle merak ediyorum...

memnun musunuz rabia hanımdan? rutin kontrollerde neler yapıyor? mesela tansiyon vs. ölçülüyor mu? ortalama bir muayene ne kadar sürüyor? ben fatih öğüç'e gidiyorum ama sanırım değiştireceğim, bir muayene 5 dk ancak sürüyor. tüm doktorlar mı böyle merak ediyorum...

makine yada doktorda sorun olduğunu sanmıyorum çünkü bende özlem hanıma gidiyorum ve tanıdığım 4 kişinin tavsiyesiyle gittim memnunda kaldım. down sendromu varmı yokmu diye yapılan test sonuçlarının değerlerine göre öylesöylemiştir belki yüksek çıktıysa ama bu demek değildirki illaki down olacak yada olmayacak değerler bilmem kaç kişide sendrom olabilcek bebekleri hesplıyo yani değer düşükte olsa yüksekte olsa o ihtimal hep var ama bende pek anlamadım nasıl öyle kesin konuşmuş sağlıklı doğmalarına çok sevindim inşallah bizim bebişlerimiz de sağlıklı doğar

makine yada doktorda sorun olduğunu sanmıyorum çünkü bende özlem hanıma gidiyorum ve tanıdığım 4 kişinin tavsiyesiyle gittim memnunda kaldım. down sendromu varmı yokmu diye yapılan test sonuçlarının değerlerine göre öylesöylemiştir belki yüksek çıktıysa ama bu demek değildirki illaki down olacak yada olmayacak değerler bilmem kaç kişide sendrom olabilcek bebekleri hesplıyo yani değer düşükte olsa yüksekte olsa o ihtimal hep var ama bende pek anlamadım nasıl öyle kesin konuşmuş sağlıklı doğmalarına çok sevindim inşallah bizim bebişlerimiz de sağlıklı doğar

Diyorum ya, çok mantıklı bir durum değil ve zamanları da birbirine çok yakın. Belki de o dönem çıkan test sonuçlarında bir aksilik oldu. Sonuçta anneler doğuma kadar çok üzülüp endişeyle beklediler.
Doktorla anne arasındaki güven bağı çok önemli. Ben de kendi doktoruma birşey söylenmesinden hiç hoşlanmıyorum. O yüzden doktorun kötü olduğunu ima ettiğimi düşünmenizi istemem. Sadece arkadaşlarımın yaşadığı süreçten bahsetmeden geçemedim ki, benzer durum olursa bilginiz olsun.
Daha şimdiden başlıyor annelik endişeleri işte, duana katılıyorum, umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

merhaba arkadaşlar ,bende ümttıp ta abdurraman beye gidiyorum çok çok memnunum ,her doktor hakkında herşey söyleniyor o kişinin artık şansımı diyeyim yazısımı ben mesela kızımda turgay şener e gitmiştim hikmet hassa ve turgay şener en üst doktorlar ama bana turgay bey bu bebek sanmıyorum iyi olacagnı almamız lazım demişti ben aglayarak çıkmıştım 2 gün sonra başka doktorda kalpatışlarını duydum ve tam tersini söyledi asla,saglıklı bir bebek dedi ve kızım dogdu çok şükür yani anlamamasındanmı ?değildir mutlaka ama kader işte aldırsaydım belkide yıkıma ugrardım çünkü kızım 3.bebeğimdi zaten...:5:

Back
X