Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 7+2 günlük hamileyim.Acıbadem hastanesi Özlem Hanıma gidiyorum.
Bugünlerde kusma değil ama midem dönüyor birşey yemek istemiyorum,ilk hamileliğim olduğu içinde bilemiyorum sanırım bunlar bulantı :)
Meraba kızlar:)
Ben 34. haftayı buldum nihayet. Onvak'ta Sebahattin Bey'e gidiyorum.
Canım bu sene 2 arkadaşım ve bir de başka arkadaşımın bir tanıdığı olmak üzere, 3 kişi Özlem Dr. la ilgili bir sorun yaşadı. 3'üne de rutin testler sonucu bebeklerinin down sendromlu olduğunu ve bebeğin alınması gerektiğini söyledi. Çok büyük üzüntüler yaşayıp, doktor değiştirdiler ve 3'ünün de sağlıklı bebişleri var şimdi. Biri şimdi 3.5, diğeri 2.5 aylık. 3. sünün sadece sağlıklı bir bebek dünyaya getirdiğini biliyorum.
Ben dr. u tanımıyorum şahsen. Neden böyle bir sorun yaşandığını da bilmiyorum. Belki makinede sorun vardır belki doktorda. Gerçekten bilemiyorum. Ama aklında olsun, söylemeden edemedim.
Canım bu sene 2 arkadaşım ve bir de başka arkadaşımın bir tanıdığı olmak üzere, 3 kişi Özlem Dr. la ilgili bir sorun yaşadı. 3'üne de rutin testler sonucu bebeklerinin down sendromlu olduğunu ve bebeğin alınması gerektiğini söyledi. Çok büyük üzüntüler yaşayıp, doktor değiştirdiler ve 3'ünün de sağlıklı bebişleri var şimdi. Biri şimdi 3.5, diğeri 2.5 aylık. 3. sünün sadece sağlıklı bir bebek dünyaya getirdiğini biliyorum.
Ben dr. u tanımıyorum şahsen. Neden böyle bir sorun yaşandığını da bilmiyorum. Belki makinede sorun vardır belki doktorda. Gerçekten bilemiyorum. Ama aklında olsun, söylemeden edemedim.[
uyarın için teşekkür ederim arkadaşım ama ben şuna inanıyorum,bu durumu başka dr. lar içinde duyuyorum o zaman dr dr gezmek lazım ,Rabbim inş öyle bir durum yaşatmaz:) ama başka bir olayı başka bir dr için de söyleyenler var,üstüste 2-3 kişinin başına gelmesi herkesin başına gelecek anlamına gelmez.dediğim gibi hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş:)
benimde ilk gebeliğim 21. haftadayım :) acıbadem hulusi göktuğ gürer ' e gidiyorum ...
uyarın için teşekkür ederim arkadaşım ama ben şuna inanıyorum,bu durumu başka dr. lar içinde duyuyorum o zaman dr dr gezmek lazım ,Rabbim inş öyle bir durum yaşatmaz:) ama başka bir olayı başka bir dr için de söyleyenler var,üstüste 2-3 kişinin başına gelmesi herkesin başına gelecek anlamına gelmez.dediğim gibi hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş:)
Hosgeldın aramıza:) hayırlı olsun oncelıkle. Ben de 15 haftalık hamıleyım Sakarya hastanesı Rabıa Hanım'a gıdıyorum.
Hosgeldın aramıza:) hayırlı olsun oncelıkle. Ben de 15 haftalık hamıleyım Sakarya hastanesı Rabıa Hanım'a gıdıyorum.
Ben dr. u tanımıyorum şahsen. Neden böyle bir sorun yaşandığını da bilmiyorum. Belki makinede sorun vardır belki doktorda. Gerçekten bilemiyorum. Ama aklında olsun, söylemeden edemedim.
makine yada doktorda sorun olduğunu sanmıyorum çünkü bende özlem hanıma gidiyorum ve tanıdığım 4 kişinin tavsiyesiyle gittim memnunda kaldım. down sendromu varmı yokmu diye yapılan test sonuçlarının değerlerine göre öylesöylemiştir belki yüksek çıktıysa ama bu demek değildirki illaki down olacak yada olmayacak değerler bilmem kaç kişide sendrom olabilcek bebekleri hesplıyo yani değer düşükte olsa yüksekte olsa o ihtimal hep var ama bende pek anlamadım nasıl öyle kesin konuşmuş sağlıklı doğmalarına çok sevindim inşallah bizim bebişlerimiz de sağlıklı doğar