Eskişehirli hamişler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi DBK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banda 16. da söyleyeceğii söyledi daha 1 ay var demekki :) aynı hastane ve doktora gitmemiz iyi oldu artık sana danısırım her şeyi ne de olsa tecrübeli oluyosun bana göre :) pek iyi oldu

Bende elimden geldiğince yardımcı olurum canım.

Diyorum ya, çok mantıklı bir durum değil ve zamanları da birbirine çok yakın. Belki de o dönem çıkan test sonuçlarında bir aksilik oldu. Sonuçta anneler doğuma kadar çok üzülüp endişeyle beklediler.
Doktorla anne arasındaki güven bağı çok önemli. Ben de kendi doktoruma birşey söylenmesinden hiç hoşlanmıyorum. O yüzden doktorun kötü olduğunu ima ettiğimi düşünmenizi istemem. Sadece arkadaşlarımın yaşadığı süreçten bahsetmeden geçemedim ki, benzer durum olursa bilginiz olsun.
Daha şimdiden başlıyor annelik endişeleri işte, duana katılıyorum, umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

sakarya hastanesi safiye hanımdan hiç memnun kalmadığım için doktor değiştirdim ve acıbadem özlem hanıma gittim.. ondan da hiç memnun kalmadım.. aynen sizin yakınlarınızın yaşadığı gibi, bana da bebeğimde gelişim geriliği olduğunu ve almaları gerektiğini söyledi... küvezden para kazanmak içindi sanırım:) bi daha da gitmedim o hastaneye de o doktora da...

sakarya hastanesi biraz devlet hastanesi gibi olmaya başlasada ben kaldığım odadan hizmetten memnun kaldım.doktorum ramazan bayırlı. ense ölçümünde doktorum seminerde olduğu için özlem hanıma ve safiye hanımada gittim.safiye hanım çok tatlı dilli bir bayan.annesi diye diye konuştu kalbimi fethetmişti:)) ah biz kadınlar:) özlem hanımda çok iyi bir bayan.hatta onla daha çok zaman geçirmiştim o gün.sadece irfan dikdereden memnun kalmadım.ramazan beye sıra bulamayınca ilk muayeneme ona gitmiştim.ilk heyecanımı 5 dkda bitirmişti.kısacık muayenemi olur:( ramazan bey yarım saatten aşağı bırakmaz.gerçi dışarda bekliyorsunuz sıranız gecikebiliyor ama ramazan beyin bilgisinden eşim ve ben çok eminiz!!!aradığınız sağlam bilgi birikimiyse tavsiye ederim.tabi arada atışmalarınızda olabilir:)

şuanda ramazan bayırlıya gidiyorum ve çok memnunum... çok şükür sonunda gönlüme göre bir doktor buldum ama geç buldum biraz:) 35. haftada başladım ramazan beye.. her gittiğimde detaylı ve gerçekçi açıklamalar yaparak beni hep rahatlattı ve tatmin etti... ultrasonda uzun uzun bakıp herşeyini açıklıyor her defasında... biraz realist bir doktor, saçma sorulara pek gelemiyor kendisi de söyledi bunu :D bazen ben de hastalarımla tartışırım mantıksız şeyler söyledikleri zaman kızarım en başından söyliyim dedi :D doğumuma çok az kaldı zaten inşallah güzel bir doğum olur:)

sakarya hastanesi evime cok yakin o yuzden orayi tercih ediyorum bende de troid var hem endokrine gidiyorum orda ozlem hanima gidiyorum sdimdilik genelde guler yuzlu umarim boyle devam eder safiye hanim bi arkadasin bebeginde sorun var alalim demisti hicbirsey cikmadi saglikli dogdu kotu bisey duysanizda doktordan hemen bisey yapmamak lazim onu anladim ben

kızlar merhaba ben de geçen hafta salı hamile olduğumu öğrendim cumartesi günü acıbademde meliha hanıma randevu aldım. kan testi yaptı değerin düşük dedi.kanaman başlayabilir dedi.nitekim pazar günü kanamam başladı hala devam ediyor. kimyasal gebelik mi geçirdim şimdi bilmiyorum hiç bir açıklama yapmadı. iki ay korun sonra gel dedi.kafam çok karıştı.kan değerimi pazartesi ölçtürdüm 19 çıktı daha normale dönmemiş.takip falan istemedi.bilgisi olan var mı?

canım haile oldugunu öğrendiğinde değerın kactı. bende degerler 500 u gectıkten sonra düşmeye başladı. kımyasal gebelık gecırdım. teoman beye gıdıodum devlet hastanesıne gecen yaz.o ızınde oldugu ıcın melıha hanıma gıttım. ama pek memnun kalmadım. bıdaha da gıtmedım

merhaba arkadaslar ben 8 haftalik hamileyin umitte abdurrahman beye gidiyorum dogru bi secimmi bilmiyorum daha bir defa gittim abdurrahman beye gidenler yardimci olabilirlermi yada baska tavsiye edebileceginiz bir doktor varmi

merhaba arkadaslar ben 8 haftalik hamileyin umitte abdurrahman beye gidiyorum dogru bi secimmi bilmiyorum daha bir defa gittim abdurrahman beye gidenler yardimci olabilirlermi yada baska tavsiye edebileceginiz bir doktor varmi

sakarya hastanesi ramazan bayırlı tavsiye ederim..

merhaba kızlar ben de eskişehirliyim ve bebek çalışmaları içindeyim :):17: medline da alev özlem hanım var ona gitmiştim genel muaynene için çok memnun kaldım ablam da 2 ay önce doğum yaptı onun da doktoru alev hanımdı tanıyanınız gideniniz varmıdır

Back
X