Eskişehirliler yardım edin..

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
kızlar bu yıl üniversiteye başlıyorum.
izmir'de yaşıyorum, malum bilenler bilir yazları çok sıcak, kışın ve son baharda da ayaz pek olmaz.
ama eskişehir öyle değil..

şimdi 24 eylülde okul başlıyor, ve 24 ekimde de bayram tatili var, o zaman eve dönebilirim birkaç günlüğüne..
bu 1 aylık periyotta hava koşulları nasıl olur sizce, giyecek olarak neler almam gerekir yanıma yardım edin lütfen.. :40:

Son düzenleme:
evet dert. kırk kere gidip gelmiyorum ordan buraya, bilenlerden yardım istemek için bu konuyu açtım.

bilginiz yoksa gölge etmeyin başka ihsan istemem.

Aa lütfen, ortada bir kaynana, görümce hiç olmadı bir elti husumeti yokken ne hakla gelip bir derdim var'a yazabilirsin :1:

Şaka bir yana sen bence mümkün olduğunca kalın birşeyler al yanına şimdiden, okuduğun bina eskiyse muhtemelen soğuk olacaktır ve ısıtmayı Ekim'de açmazlar. Ayrıca tanıdığım tüm izmirliler, Sahil şeridi dışına çıktıkları an ölümüne üşüyüp, havanın soğuk olduğunu idda ediyorlar.

gündüzleri çok sıcak olsa bile geceleri ayaza çeiyor. akşam 8 den sonra hava epeyce serinler.

mutlaka uzun kollu penye ve bir kaç hırka yanına almalısın.

Kesinlikle kalın bişeyler al arkadaşlara katılıyorum. Hava akşamları serin olabilir. Mevsimlik ayakkabı da götürebilirsin.

Eskisehirde o aylarda hava bi aciyoooo bi kapiyoooo. Tshirt giyiyosun gunesi gorup sonra bi bakmissin yagmur yagiyo donuyosun. Ben de universiteyi orda okudum. Bitti bu sene sukur. Ben tshirt giyiyodum yanima su uzun ince hirkalardan aliyodum. Usursem giyiyodum. Mesela benim dogum gunum ekimde. O gunlerde hava serin olmustu yagmurluydu. Ama ekim sonu. Kalin hirka giymistim icimde yine tshirt. Okullar sicak oluyo. Disarda problem yasaniyo. Ve kizlarin da dedigi gibi aksamlari montsuz cikamazsin. Mesela su gecen yil moda olan trenckot kalinliklarinda montlarla veya deri bi montla iyi olur cikman.
Gcen yil kasim gibi gelmistim izmire eskisehirden. Montlarla paltolarla. Baktim izmirde kazaksiz bile cikilabiyo disarlara. Garip bi durum. Endiselenmekte haklisin :)

eskişehir gündüz sıcaktır ama geceleri temmuzda bile yorgansız yatamazsın. her ihitimale karşı yanına bir şeyler almalısın. gcelik pijama vs uzun kollu olsun

Back
X