eskisi gibi degil

Bence halk egitimin her ilde ucretsiz düzenlediği çok güzel kursları var ben geçen yıl resim kursuna gitmistim sizde deneyebilirsiniz müzik kursları yemek kurslarina kadar gerçekten eğlenceli oluyor ve bi çevre ediniyorsunuz.
Benim 4 senelik bi iliskim bitti bi kaç gün önce ve sırf bu yüzden çok üzüldüm yani bi çevrem yok benim de çünkü sınava hazırlanıyorum bi dersaneye gidiyorum ama o her dakka istediği yerde geziyor ediyor o yüzden hemen unutuldum kafasını bi şekilde dağıttı.
Ama ben böyle kaldım .
Size tavsiyem kesinlikle kafanızı dagitabileceginiz bi cevrenizin olması. :)

Gerçekten uzuldum ayrilmaniza uzulmene canm benim :( bundan sonraki hayatın cok guzel olsun dilerim

kesinlikle hallk eğitimi kurslari benim kurtaricim olucak derhal eski ben oluyorum dolu arkdsim olsun istiyorum :)

Ya, anlık bir hödüklükle de etmiş olabilir o lafı veya genel düşüncesi odur sen şimdiye kadar konduramıyorsundur. Arkadaşlarıyla vakit geçirmesi seni sevmemesi demek değil tamamen ama geçenki olayı ikiniz beraber yaşadınız sende nasıl etkisi varsa onda da etkisi var, kısa bir süre önce rest çektin, o da geri geldi, ki annenin lafıyla. Erkekler duygusuz düşüncesiz diyoruz ama neden unutsun o da olayı iki dakikada, istediğini yaptım tekrar yüzüğü taktım parmağıma diye o da kendi içinde hesaplaşıyordur. Höt höt tavrı normal şimdilik ama zaten böyleydiyse şimdiye kadar zaten kavganız geç edilmiş bir kavga olduğunu anlarsın kısa sürede, seni umursamayanı sen de umursamamaya başlarsın.

Bence zmana ihtiyacmz var belki ilac olur belkidee bizi tamemen yok eder hayrlisi artik o cekti ama bende daha cok yiprandim umursmamaya devam ederse de dediginiz gibi yapacak bisiyim kalmıyor neyazikki :(

adamda bişeyler değişmiş demkki. belki yeni biriyle tanıştı haberiniz yok. askerdeyken tek konuşabileceği sizdiniz konuşuyordu ama gelince çevre geniş diğerlerini tercih etmiş.
belki de çok sıkıldı bilemiyorum.
ben olsam bi süre hiç aramazdım ve baskıda yapmazdım bakalım ne olacak.

adamda bişeyler değişmiş demkki. belki yeni biriyle tanıştı haberiniz yok. askerdeyken tek konuşabileceği sizdiniz konuşuyordu ama gelince çevre geniş diğerlerini tercih etmiş.
belki de çok sıkıldı bilemiyorum.
ben olsam bi süre hiç aramazdım ve baskıda yapmazdım bakalım ne olacak.

ALLAH korusun :(

Ben aramıyorum zaten o arasin diye bekliyorum oda arıyor kisa kisa konusup.cogu zamanini arkdslarina ayiriyor artk bisey yapmicam zaten icimde ne istek kaldi nede mücadele yoruldum onu düşünüp yaşamaktan

ALLAH korusun :KK43:

Ben aramıyorum zaten o arasin diye bekliyorum oda arıyor kisa kisa konusup.cogu zamanini arkdslarina ayiriyor artk bisey yapmicam zaten icimde ne istek kaldi nede mücadele yoruldum onu düşünüp yaşamaktan

Bence bisiler degismis bu kesinlikle doğru :( vurdumduymazlik var

Diğer başlığınızdan nişanlınıza karşı tutumunuzu hatırlıyorum. Adamı o kadar bunaltmış, o kadar üstüne gitmişsiniz ki artık etkiye tepki veriyor maalesef.

Diğer başlığınızdan nişanlınıza karşı tutumunuzu hatırlıyorum. Adamı o kadar bunaltmış, o kadar üstüne gitmişsiniz ki artık etkiye tepki veriyor maalesef.

Aynen sanirim o durumdan dolayı kırıcı olmayı tercih etti onu kendine bırakıyorum ne istiyorsa onu yapsın ben hata yaptım evet ama ilgi görmek cok istedim baska derdim yoktu kismet :(

Sordum hayir diyor ben smdiilik zmaan gecirmek icin arkdslarmlayim dio ailesi baska sehirde bu memlektnde calisiyor aileside yanında deil bendende uzakliktayiz 3 saat kadar uzakliktayiz evli olsak evimde olurum dio ben disari meraklisi deilm fln dio bilemiyorum
duygusallığının ortsındasın zaten mantıken de bir şeyler yanlış geliyor ki buraya yazmışsın.duyguların anlamamayacak ama mantığına sesleniyorum " öküzün teki o kurtul ondan!"

duygusallığının ortsındasın zaten mantıken de bir şeyler yanlış geliyor ki buraya yazmışsın.duyguların anlamamayacak ama mantığına sesleniyorum " öküzün teki o kurtul ondan!"

Evet buaralar cok sallatidayiz dusucegiz sanki cok kirildim bu saat oldu uyuyamadim neden bazi erkeklee boyle vijdansiz ki :(

Back
X