eskisi gibi değilizz:-(

bebisimm82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2010
249
5
116
İstanbul
slm arkadaşlar. yakında evliliğimde 5.yılımı doldurucam evet başlıktaki gibi eskisi gibi değiliz. buaralar eşim bana karşı ilgisiz bakışları bile değişti sanki. ilk yıllarda sürekli beni sevdiğini söyleyen adam gitti. şimdide arada söylüyor ama nebiliyim bana inandırıcı gelmiyor. birşeyler eksik gibi. kızıyla eviyle ilgili bir baba bu konuda hakkını yiyemem. ailesi yüzünden buaralar baya kavgalarımız oldu. bendede hata var aslında onun bir suçu yokken ailesine olan kızgınlığımı ondan çıkarmaya çalıştım. geçenlerde bir kavgamız da söylediği bir cümle canımı fazla acıttı sonradan sinirle söyledim dedi ama bilemiyorum. artık beni sevmiyor sanırım.. kadınlar hissedermiş ya.. belkide sadece kızım için benledir..

bı hata falan yapmıs olabılırmısın aceba bu aralar bencde eşime karsı sogugum kendıde farkında ama ne yapayım demekkı bazı hataları varkı sogudum eşinle acık acık konus bence

bı hata falan yapmıs olabılırmısın aceba bu aralar bencde eşime karsı sogugum kendıde farkında ama ne yapayım demekkı bazı hataları varkı sogudum eşinle acık acık konus bence

karşılıklı hatalarımız mutlaka vardır ama ben sanırım bana söylediğine takıldım insan karısına bukadar ağır konuşmamalı sorun neyse gelip bana söyleyebilir.

öyle düşünme canım .evlilikler 5.yılda rutıne bağlıyor .her evlılık hemen hemen boyle.evlılığınızı ateşleyecek seyler yap.ve bunu utanmadan gururla yap.guzel ıç çamasırları al kullerınden yenıden doğ.ve askınız ıcın elınden gelenı yap ..yap ki ilerde ben elımden gelenı yaptım takdir senındi Allahım diyebılesın..dualarım senınle canım

karşılıklı hatalarımız mutlaka vardır ama ben sanırım bana söylediğine takıldım insan karısına bukadar ağır konuşmamalı sorun neyse gelip bana söyleyebilir.
haklısın yıne yuz yuze bakılıcak sonucta agır konusulmamalı bırkac gun once esımde aynısını bana yaptı sinirlendıgınde kendınden gecer agır konusur artık bunlarsoguttu benı ıyıe bırde bısy daha yaptı oda cabası ya ınsan sogudugu zmn telafısı zor ama yınede sen al karsına konus aslında konusuldugu zmn cozum yolu bulunuyor sorun konusulmadıgı zmn dhdda buyur

teşekkürler yorumunuza cesaret verdiniz. bugece onunla konuşmayı düşünüyorum kavga etmeden. ilk öncelik söylediği cümlenin doğruluğuna inmem lazım. gerçekmi sinirlemi söylendi bakalım görücez. saolun tekrar

evliliklerin çoğu ilk 2 yıl,5. yıl ve 7. yılda çalkantılar yaşarmış onlardan nasıl atlattığınıza göre şekillenirmiş... hepimizin hakkında hayırlısı olsun, kendiside demiş sinirle söyledim diye... üzmeyin canınızı...strese girip hasta olmayın...
ne diyelim eşleri Allah ıslah etsin...

eşimde bana karşı nedenini bilmediğim bir isteksizlik var arkadaşım. bir kadın olarak bende buna üzülüyorum. eskiden sokulur sırnaşırdı şimdi tık yokk. ruh gibi sürekli yordun sürekli uykulu halde.

evlilikler ne yazıkki hep aynı tempoda gitmiyor.
ask sözcükleri falan geride kalıyor.bende eşime cok kızıyorum bu konuda.
illa söylemekmi gerekiyor diyor?ama sevgiliyken nişanlıyken söylüyordu.
söyledigi sana agır gelen cümle nasıl bir cümledir bilemiyorum ama
erkekler bazı anlarda ne dediklerini bilmiyor.agzından cıkanı kulagı duymuyor.
bence eşini alıp karsına sakince evliliğinizi gözden gecirmek istediginizi söyleyin.
sizi bu hale getiren sebepleri birlikte düşünün.
birbirinizin hatalarını düzeltin.inşallah hersey yoluna girecektir.

seni çok iyi anlıyorum.malesef bizde de durum aynı.
15 haziranda 5. yılımız bitti.1 yaşında ikiz kızlarımız var.eşim kendi işini kurdu.bebekler doğdu doğalı çok yoğun çalışıyor.gecesi gündüzü belli değil..eve gelip kızlarını seviyor.geriye kalan vakitte ya uyuyor, ya arkadaşlarıyla buluşuyor, ya da tekrar işe gidiyor.
geçen gece kv kızların yanındaydı bizde dışarı çıktık.arkadaş ortamında ne kadar neşeli, şen şakrak.evde ise surat beş karış.
ayrıca o gece masamıza bir kız geldi.neyse tanıştık.ikizlerim olduğunu söyledim.biliyorum x bahsetti dedi.(eşimin ismini verdi) sinir oldum.
dün ben senden şikayetçiyim dedim.eskisi gibi ilgi alakası yok.yanına otururum kalkar diğer koltuğa geçer.vs say say bitmez bu örnekler.işerim çok yoğun vs dedi.arkadaşlarıyla geç saatlerde bulunmasını yasakladım.gece 4te gelmişli vardır eşimin.eger ortamda bayan varsa gidemezsin dedim.o da bana eve gelince surat yapıyorsun diyor.inan giyinsem makyaj yapsam da aynı pijama ile karşılasam da aynı.adam geldiğinde sarılmıyor bile.ben zaten akşama kadar perişan oluyorum.iki küçük cadı, ev işleri. beni beğenmiyorsan bakıcı tut, para ver bakımlarımı yaptırayım dedim.ne alakası var diyor.
ne yapacağımı şaşırdım.evde hapis hayatı yaşıyorum zaten.akşama kadar ben onu beklerken o gelip dışarı çıkıyor.kahvaltıya gideriz, pikniğe gideriz... söylem çok icraat yok.
ne diyeyeim Allah yardımcımız olsun.umarım akıllarını başlarına alırlar.

sizin durumunuz benden dahada kötüymüş en azından bizimki evden işe işten eve boş zamanlarında benle ve kızımla bizde geç gelme falan yok. sadece sorunu neyse benimle ilgisiz ve yorgun. umarım canım allah yardımcımız olur..

canım anlattığın herşey benle birebir uyuşuyor emin ol kadınlar hisseder bende 5 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var ailesiyle çok kavgamız oldu halen oluyor evliliğim bitme noktasında son çırpınışlardayız galiba özelden dertleşiriz istersen allahım herkesi mutlu etsin zor mutsuzluk

benimde hatalarım var malesef ve bunların sonucu benden uzaklaştığını düşünüyorum. erkeklere ailesi ile ilgili çok yorum yapmıycaksn allaha havale etmek eengüzeli ama çenemizi tutamıyoruz. okadar umutsuz olma ya kızını düşün daha çok küçük

benimki sizinkilerdende daha vahim.1 sefer boşanmanın eşiğinden döndük.dediğiniz gibi bayanlar hisseder bende hissediyorum beni sevmiyor.söylüyorum oda tersi bişey demiyor sessiz kalıyor ama sürekli beni suçluyor.sen şunu yaptında bunu yaptında.benden çok uzak tatilde bile bizle takılmak istemedi ( oğlumla ve ben) kendi takıldı genelde.ne yapcamı bilmiyorum hiç arayıp sormaz durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…