• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskisi gibi değilmişim ?¿?

Ben öyle sanmıyorum hemen kötü düşünmeyin onada tatlı dille söyleyin ona hatasını dile getiriyormuşsunuz ya onun da siz hata yaptığınız da dile getirmesi gerektiğini söyleyin
Karşınızda bence anlayışlı birisi var konusmayi sevdikce çözülmeyecek mesele olmaz
Hakkınızda hayırlısı olsun
Tskr ederim haklisiniz. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Merhaba öncelikle nasıl baslicam nasil anlaticam bilmiyorum cunku cok uzgunum.
Iki gun once esim benimle bi konusma yapti soylediklerini aynen aktariyorum size.
"Artık hic bisey eskisi gibi degil dogum yaptiktan sonra herkese ozellikle bana karsi cok agresif oldun. gecer dedim bekledim ama gecmiyo. kavga edemiyoruz sanki yeni profil olusturduk.eskiden oturur konusur hallederdik simdi tavır aliyorsun surekli tersliyorsun. bu boyle giderse birbirimize olan aşkımız bitecek. sadece sende degil bendede hatalar var. bunlari duzeltmemiz lazim...."
Diye gidiyo iste ve ben ne yapicagimi bilmiyorum. eskiden onun kotu esprilerine bile gulermisim simdi yapmiyomusum. dun gulmeye çalıştım ama cok yapmacık oldu. bi taraftan bebek var surekli ilgi bekliyo bi taraftan eşim var benden soğumaya başlamış ben yokum sanırım.
Neyse kizlar durum bu işte okudugunuz icin tesekkur ederim. fikirlerinize ihtiyacim var.
bebek yokmuş gibi ilgi alaka devam istiyorlar. anlamıyorlar. bende aynı durumdayım. Bir farkla. Öfkeli ve sert davrandigimin farkındayım. Önerim yok malesef. bebek ile ilgili mi eşin?

bebek yokmuş gibi ilgi alaka devam istiyorlar. anlamıyorlar. bende aynı durumdayım. Bir farkla. Öfkeli ve sert davrandigimin farkındayım. Önerim yok malesef. bebek ile ilgili mi eşin?
Isten geliyo 2 dk bebekle konusuyo sonra hic ilgilenmiyo.bende cikmazdayim işte kafam karisik

Isten geliyo 2 dk bebekle konusuyo sonra hic ilgilenmiyo.bende cikmazdayim işte kafam karisik
ben bazen boşanmayı bile düşünüyorum ona hincimdan.
Hem bebekle ilgilenme hem ilgi bekle olmuyor. Bunu da anlamıyorlar demek ki.
çözüm bulursan benimle de paylaş
En Büyük KK

Back
X