Eskisi gibi olması için nasıl davranayım?

bence üstüne gitme kendini geri çek msj atma arama bakalım o seni arayacak mı ne tepki verecek ? ona göre sende davranırsın sonuçta çok daha yeni bir ilişki

bence rahat ol niye bu kadar kafana takıyosunki uzaklaşması ne alaka aksine böyle şeyler daha çok bağlar çiftleri birbirine
bence çocuk senin bunu sorun etmenden rahatsız olmuştur hiç konusunu bile açmamalıydın bence

Erkekler kızları öpünce onlardan neden uzaklaşsın ki?
Önce bu düşünceden kurtulmalısın bence.

Bir ay olmuş daha ne eskisinden bahsediyorsun bence çocuğun uzaklaştığı filan yok ama sen böyle yapmaya devam edersen söyledğin şey olacak..

Evet konuştuk ve beni sıkıyosun böle yaparak dedi. Çok değiştin dedi. Bende sen arayana mesaj ataana kadar atmıcam dedim atmıyorumda..

çok fazla arayıp sormuşsun.keşke arayıp sormasaydın o kadar..:19: erkekler hemen havaya giriyor böyle durumlarda benden vazgeçemez diye düşünmeye başlıyorlar.Yakınlaşma konusundaki düşüncen bana saçma geldi yani yakınlaşınca soğuyorlar falan garip yani :44:.Kendi düşüncemde 1 ay kısa bir süre yakınlaşmak için..ama kişiden kişye değişir tabii

Son düzenleme:
Bence rahat bırak birazcık .. Normal davran böyle yaparsan daha da soğuyacak senden... Daha 1 aylık ilişki kendini boşuna üzüp kasıyorsun ..

Ya tamam gün içinde normalde de o kadar mesajlaşmazdık ama ben mesaj attığımda geç de olsa cevap verirdi mutlaka.. Dğn hiiç takmadı... Gerçi dünden beri olan birşey ama benmi abartıyorum bilmiyorum kiii.

Eğer seni seven bir erkekse öptün yada yakınlaştın diye senden asla uzaklaşmaz tatlım :)
Üstüne düşme , çok arama tecrübeyle sabit.
Sensiz yapamayacağı varsa da çok üstüne düştüğünde kaçıyor.

Back
X