Eskisi gibi olması için nasıl davranayım?

daha cok yeni ilişkiniz;bence hiç böyle sacma davranıslara katlanma,katlanmak zorunda degilsin.
şimdiden seni üzüyorsa ;sende şimdiden tedbirini al.
sagdan sagdan yol alsın..
:40::40:

hiç bişey ve hiç kimse için kendini yıpratmaya degmez tatlım o senden önemli degil :31::31:
bunu unutma lütfen:31:

ne demek erkekler öpüşünce koklaşında soğur uzaklaşır yooook böyle bişey kim demişse yalan söylemiş =) üstelik bu düşünceni gitmiş çocuğa söylemişsin öpüştük ya uzaklaşacaksın benden demişsin, onun gözünde ufak kız çocuğu imajı yaratmışsın.. Biraz güçlü dik ne istediğini bilen kendinden emin bi kadın gibi davran. Sana hayranlık duysun, sana imrensin, sana her baktığında kendine olan güveninle gurur duysun.. yeri geldiğinde sevdiğin adama küçük şımarık bi kız çocuğu gibi davranacaksın bu da lazım ama bunu yaparken bile içinde özgüven barındıracaksın =) daha çok yenisiniz, onu sorgulama neden geç msj attın neden aramadın diyip durma, ben 4 senedir beraberim bi kez olsun neden aramadın demedim, aramadı mı aramazsa aramasın yani, çok da takmadım, içinden geldiği gibi davransın msj atmak istediğinde atsın aramak istediğinde arasın, benim dememle asla yapmasn bunları daha da itici olur, akışına bırakın yani.. böylelikle sana içinden geldiği gibi davranır, baskı kurma üzerinde araması msj atması için, bunları özgür iradesiyle yapsın =)

peki bu durumu düzelmek için çokmu geç kaldım?

niye gec kalasin ki anlamadm daha iliskin cok yeni?ustunden aylar gecmemis. ki bi kac yil gecse bile bi anda taktik degistrp durumu duzeltebilirsn. duzeltebilirsn demek yanlis sanirm,cunku burda biseyleri duzeltmesi gereken sen degilsin. isteklerin cok normal. ve sen cinselligi sevgilyken dogru bulmuyorsan bu kisi sadece buna saygi duyar -seni sevdigi icin yapar bunu-. yok yapamiyosa at gitsin daha cok yeni bi iliski ve iliskinin daha basi. kendini cek, bi taraflarini kaldiriyoruz iste ,sonra bizim emeklerimizle yillarca aylarca iliski suruyor, kendimizi mahvediyoruz adamlar el ustunde tutuluyo, cezalandirmiyoruz,sevgi yumagi oluyoruz sonra da birakiyolar. ilgisiz oldukca kazanirsin bu iliskyi bence. sen de karsindaki gibi yap. ve de fazla dusunme kendini yer bitirrsin erkekleri kim anlamis ki biz anlayalm

Son düzenleme:
peki bu durumu düzelmek için çokmu geç kaldım?

aksine canım..
hiç de gec kalmadın.
bundan sonra yapacagın dogrularla durumu düzeltebilirsin.
bırak o ugrassın senin için.
daha ilk aylarınızda böyle yapıyorsa inan ilerde daha cok üzülürsün.
bu dönemlerde senin bu sorunlarla ugrasmaman gerekiyor aksine heyecan dolu olman gerekiyor
ama bu onun sayesinde mümkün degil !!!!...
senin daha fazla cabalamaman gerekli bence.
kendisiyle basbasa bırak.

Aynen yaa canıma yetti resmen. Nerde böle sorunlular var beni buluyo. Sen kadınsın yapamazsın ben erkeğim yaparım ilkesine öle sıkı sıkıya bağlıki anlatamam. Dün sinirden lan demişim nasıl kızdı bana. Kendisi diyince hatırlattım ben erkeğim diyoo

Aynen yaa canıma yetti resmen. Nerde böle sorunlular var beni buluyo. Sen kadınsın yapamazsın ben erkeğim yaparım ilkesine öle sıkı sıkıya bağlıki anlatamam. Dün sinirden lan demişim nasıl kızdı bana. Kendisi diyince hatırlattım ben erkeğim diyoo

hiççç ona kendini ezdirme bence tatlım.böyle yaparsan daha üzülürsün çünkü daha üzer seni.
bir düşün ; o senden önemlimi ? illa ona baglı kalmak zorunda mısın ?

değilim tabiki. En kötü özelliğimde bu yavaş yavaş soğurum kızarıım bişey demem sonra hepsini birden bi patlarım bidahada arkama bakmamm. Bu huyumu bildiği halde devam ediyo ve herşeye küsüyo. Çok zor birisin dedim. O zaman sen beni kolay yap diyo nasıl yapcam ki?

değilim tabiki. En kötü özelliğimde bu yavaş yavaş soğurum kızarıım bişey demem sonra hepsini birden bi patlarım bidahada arkama bakmamm. Bu huyumu bildiği halde devam ediyo ve herşeye küsüyo. Çok zor birisin dedim. O zaman sen beni kolay yap diyo nasıl yapcam ki?

bence kendine güvenerek !!!!!........
o çok zorsa sen kolay mısın ?????
o nasıl davranıyorsa sende öyle yap ozaman ..
senden üstün degil sonucta

İki kere hiiç mesj atmadım tüm gün boyunca allahım o da ayrı bi tripti. Yanımdayken gene bu arada aynı iş yerindeyiz sürekli birbirimizin hareketlerini izleyerek önlem alabiliyoduk ama bursa işi hiç olmadı yaa

İki kere hiiç mesj atmadım tüm gün boyunca allahım o da ayrı bi tripti. Yanımdayken gene bu arada aynı iş yerindeyiz sürekli birbirimizin hareketlerini izleyerek önlem alabiliyoduk ama bursa işi hiç olmadı yaa

şimdi davranısları nasıl .hala aynımı ya canım.

Sabahı biliyosun ztn cnmm. Sonra mesajlaşmaya devam ettik ama konuyu gene cinselliğe getirdi tabi ben kararımdan dönmedim. Şimdilik ikimizde işlerimize bakıyoruz. Çıkışta mesaj atarız anca. Ama sonrasını bilmiyorum. Onla çıkmaya başladım günden beri sert bi mizacı var. Bazen düşünüyorum bu adam ankaradaykendemi böleydi yoksa bursaya gidince benmi abarttım bazı şeyleri die. Şu mesaj atmama olayını çok abarttım evet. Ama küsme huyundan işteki herkes şikayetçi çok çabuk küsüp alınıyo die. Bak mesela bişey anlatıcam. Bunlarla birlikte çalışan bi çocuk daha vardı o da benle çıkmak istediğini söledi ama ben kabul etmedim. Ama gidip benimkine biz çıkıyoruz ediyoruz die anlatmış. Benimkide bunnu işten çıkartmış. Çıkarttıktan sonrada bana sordu doğrumu bunlar die.. Doğru olmadını anlayınca bana teklif etti ve çıkıyoruz...

Sabahı biliyosun ztn cnmm. Sonra mesajlaşmaya devam ettik ama konuyu gene cinselliğe getirdi tabi ben kararımdan dönmedim. Şimdilik ikimizde işlerimize bakıyoruz. Çıkışta mesaj atarız anca. Ama sonrasını bilmiyorum. Onla çıkmaya başladım günden beri sert bi mizacı var. Bazen düşünüyorum bu adam ankaradaykendemi böleydi yoksa bursaya gidince benmi abarttım bazı şeyleri die. Şu mesaj atmama olayını çok abarttım evet. Ama küsme huyundan işteki herkes şikayetçi çok çabuk küsüp alınıyo die. Bak mesela bişey anlatıcam. Bunlarla birlikte çalışan bi çocuk daha vardı o da benle çıkmak istediğini söledi ama ben kabul etmedim. Ama gidip benimkine biz çıkıyoruz ediyoruz die anlatmış. Benimkide bunnu işten çıkartmış. Çıkarttıktan sonrada bana sordu doğrumu bunlar die.. Doğru olmadını anlayınca bana teklif etti ve çıkıyoruz...

hm anladım canım.
umarım düzelir hersey

Evet şuan yine yazmıyor ve belliki sebebini bilmediğim bişey için gene küstü bende ona yazmıyorum ve yazana kadarda yazmayı düşünmüyorumm

Back
X