Eskisi gibi olur mu herşey?

konunu ve yorumlarını okudum. duygu ve düşüncelerini içindekileri çok güzel anlatmışsın...
bende senin gibiyim , hep çok seviyorum, sevdikçe sevesim geliyor ve daha fazlası...
bazen düşünüyorum acaba bu sevginin bir sonu olabilir mi diye sonrada diyorum ki ' allahım bana eşimi çok sevme gücü ver'
biraz tuhaf belki ama bende senin gibi sürekli yanımda olsun gözlerine bakayım, uykumda bile sımsıkı sarılayım ona istiyorum.

ama an geliyor bu sevgi karşı tarafı boğuyor ve ne yazık ki bi yerden sonra bizi de yıpratıyor keşke az sevebilsem diyorum ama sonra yok yok ben hep eşimi çok seveyim diyorum.
garip bi durum belkide sevginin saplantıya dönüşmüş hali bilemiyorum..
başka şeylere yönelmek, farklı ortamlarda arkadaşlarla vede kendi başına(eşinsiz) nefes almabilmeyi denemek başarmak gerekiyormuş galiba :44:

ve asıl konu, eski günler geri gelirmi :26:
3.5 yıllık beraberlik sonunda 3 ay sonra evleniyorum ama şimdiden özledim o aşk dolu günlerimi, birbirimizin gözlerinin içine sadece aşk ile baktığımız günleri ( artık o gözlerde stres, düşünce, sorumluluk dolu bakışlar var )

geri geleceğini sanmıyorum ama daha güzel günler gelebilir neden olmasın yani dimi
ama bu karşılıklı olarak başarılır.
biliyorum zor yapacaksın ama bence az sevmeyi dene,
yada çok sevdiğini belli etme içten içe sev, rahat davran herşey olacağına varır diye düşün
ve derin bi nefes al

Son düzenleme:
ben hayatımda bir kere aşık oldum 17 yaşındaydım. sonra bir daha hiç o heyecanı yaşamadım. eşimle 27 yaşında tanıştım, 28 yaşında nişanlandım,29 yaşında evlendim, bir yıl oldu evleneli. onu tanımayı zamana yaydım. bana dost olur mu, arkamda durur mu, zorluklar karşısında yıkılır mı, istediğim gibi tuttuğunu koparan biri mi, beni el üstünde tutar mı, görüşürken benden sakladığı bir şey var mı.... her şeyi tartmaya çalıştım elimden geldiğince. aşık değildim evlenirken, o da bana aşık değildi. ben aşkın değil de karşılıklı samimiyetin- içi dışı bir olmanın mutluluk verdiğine inandım hep. çok şükür ki mutluyum abartısız,sade duygularımızla... seviyorum,seviliyorum Allaha şükür. olaya böyle bakmayı deneyin aşk meşk geçici bence.

ilk günkü heyecanlar tutku geri gelmez bence bütün ilişkilerde böyledir aşk gider geriye sevgi saygı sadakat kalıyorsa o evlilik mutlu bir şekilde yürür sanırım sizin ilişkiniz 3. şahıslardan başka olaylardan dolayı yara almış.iki tarafında çabasıyla tabiki düzelebilir bazı şeyler ama flört dönemindeki gibi heyecan bekleme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…