eskisi gibi olur mu?

limelight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
49
0
36
İstanbul
yaptığım düşündüklerim yanlış biliyorum ama ne biliyim hislerime heycanlarıma engel olamıyorum.yanlış çünkü 15 yaşındayım önümde uzun yıllar var...anlatmaya başlıyım...
ben ortaokula giderken biri vardı bizim okul küçük olduğu için herkez birbirini tanırdı.bizde faceden birbirimizi eklemiştik.benden 1 yaş büyüktü o sırada ortasondaydım o da lise 1e geçmişti.konuşmaya filan başladık numaralarımızı verdik.bi gün canım sıkılıyordu mesaj attım ve öyle konuşmaya başladık...genelde akşamları konuşuyorduk çünkü sabahçıydık o ara ders çalışıp akşam 7den 8den sonra konuşurduk...birbirimizin herşeyini öğrendik her konudan konuştuk arada bizim okula geliyordu hocaları görmeye filan.sonra yaz geldi herşey çok güzeldi bana iltifatlar ediyordu yine fırsat buldukça konuşuyorduk özellikle geceleri konuşuyorduk..dışarda rast geldiğimizdede konuşurduk ve beni her rast geldiğimizde baştan aşağı süzerdi...
sonra kendime çok kızsamda engel olmaya çalışsamsa hoşlanmaya başladım.sonra salaklık yapı hoşlandıüımı söyledim bu cesareti nasıl gösterdiğime hala çok şaşırıyorum tabi pişman oldum bundan her fırsat özür diliyordum pişman olduğumu dile geitiriyordum.o da bana kızıyordu saçmalıyorum diye kafama takmamam gerektiğini söylüyordu eskisi gibide konuşmuyorduk artık 1-2 cümle konuşursak konuşuyorduk dahada konuşmuyorduk nedenini sordum sıkılıyorum havada sıcak gibi nedenler söyledi bi hün konuşurken diğer kızlardan farkım kalmadı dimi gözünde dedim o da saçmalama yemin ederim ki seni diğer kızlarla bir tutmadım dedi...neyse zaman geçti...geçen hafta facede konuştuk yarın okula uğrucam dedim o da bendemi gelsem acaba dedi bende sen bilirsin dedim o da geliyim dedi sabah 10da okulda buluşuruz dedi gittim ben öğlenciyim onun da o gün okulu yoktu formayla gitmiştim gittiğimde yine baştan aşağı süzdü beni konuştuk filan sonra bu sevdiği bi hocası var onun dersine girdi...çıktığında da 1-2 dakika konuştuk görüşürüz diyerekden gitti...
sorun şu bazen aklıma hiç gelmezken neden aklıma geldiğinde aklımdan çıkartamıyorum ben ondan hoşlanmak istememiştim o cesareti bulupda nasıl söylediğime halen şaşırıyorum.sorun benimle çıkması filan değil sadece eskisi gibi olmak istiyorum...zaman mı lazm bunun için? yoksa bunu baştan kaybettikmi...ve neden her rast geldiğimizde yada karşı karşıya geldiğimizde beni süzüyor bunu çok merak ediyorum...eskisi gibi olmamız için ne yapmam lazım...yardım ederseniz ve görüşlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum

canım yaşın daha çok küçük ya neler düşünüyosunuz böyle...çok masumsun canım....hoşlandım demek kötü bişey değil ama olan olmuş ve sen suçluluk duyuyorsun..bundan kurtulmak için de zamana ihtiyacın var canım..pişman olucağın şeyleri yapmamaya çalış olur biter..bunuda unutursun gider..daha karşına neler çıkacak neler...hoşlandım lafı karınca kadar kalıcak....bu çocuk seni neden süzüyor sorusuna ise şunu diyebilirim..süzer tatlım erkek milleti bu biraz da çapkın senin bu liseli...baksana seni görünce sen gör diye baştan aşağa süzüyor seni..sana belli ede ede...

Kusura bakmada gözüne sokar gibi bastan asagiya süzmekte ne demek haya falan kalmamis bu cocukta.Utanmana hic gerek yok bu yasta olur canim böyle seyler.Söylemesi kolay diyeceksin ama unut gitsin,arkadas olarak dahi görüsme bu cocukla.Biraz yanar döner biri gibime geldi.Ve bundan sonra bir erkege acilma sakin,birak ilk adimi karsindaki atsin,bir abla tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…