• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok değersiz hissediyorum

aquariuswoman

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
129
76
298
çok çaresiz hissediyorum. İçimi dökmek istiyorum. Bir arkadaşıma anlatmaya utanıyorum. Annemle babam içeride uyuyor, onlara asla anlatamam. 5 gün sonra doğum yapacağım. Bir haftaya kadar tüm temizliğimi kendim yapıyordum ve çalışıyordum 37. Haftama kadar çalıştım. Maksat bebek doğduktan sonra daha çok bebekle kalabilmekti. Çalışırken sorun yoktu ama şimdi evde olduğum için kendimi çok boşlukta hissediyorum. Annemle babam bize geldiği için de eşimle asla sohbet etmiyoruz. Eşim eve çok yorgun geliyor, çok çalışıyor, gelince de yalnız kalamıyoruz. Ben de aşırı derecede yalnız hissediyorum. Bu sebepten eşime trip attım, çok soğuksun, buz dağı gibisin, kadın gibi değilsin dedi. Ben istiyorum ki bunalımda olduğumh görsün, bi nasılsın diye sorsun sadece. Ama işyerinde çok gorulduğu için akşama kafası kalmıyor. Tabi öfkelendi bana ve küfürlü konuşmaya başladı. Ben de karşında kadın var düzgün konuş dedim. Kadın olduğunu hissettir o zaman soğuk soğuk durma filan dedi. Sürekli kadınlığımı aşağılıyor. Ben ağlayınca da iyice öfkelendi bu. Sonra annemler eğer burda olduğu için evde benimle konuşmuyorsan onları gönderirim bebeğe ben bakarım dedim diye bağırdı yataktan fırladı sigara içmeye gitti. Babamlar duymadı ama duysalar üzülürler kavga ettiğimize. Sessiz sessiz kırdık böyle birbirimizi. Ya ben kırmak istemiyorum sadece karşımda narsist mi var anlamıyorum. Milletin kocası hamile diye şirinlikler yapıyor bizimki habire küfredip tersliyor en ufak tartışmada. Hiç affetmiycem onu. Artık sevmiyorum da. Çok pişmanım ondan bebeğim olacağı için. Kendim de geçimsiz ailede büyüdüm. Keşke oğlum daha iyi bir ailede doğsaydı.

Sürekli böyle kedi köpek gibi misiniz? Yani ben 8 senelik evliyim daha eşime salak dememisimdir..nerde kaldi ki küfredip çeşitli hakaretler etmek
.bunlar evliliği bitirir. Bi çekidüzen vermeniz gerekiyor evliliginize.

Eşinizin narsist olup olmadığını bilemeyiz. Ama anlayışsız olduğu kesin. Siz de beyefendinin gönlünü yapmak için anne babanızı gönderme fikrinizi derhal çıkarın aklınızdan..doğum olacak ve annenize ihtiyacınız var
Eşinizin annenizi oturtacak yer bulamaması gözünün içine bakması gerekirken yardıma gelmiş insanları kibarca kovmak eşinizi iyice azdırır. Iyice gemi azıya alır.

Doğum olsun. Sonra adam akıllı bi oturup konuşun. Hakaret küfür.. senin kadınlığın benim erkekligim vb seviyeden uzak lafları birbirinize söylemeyeceğinize dair uzlaşın. Özür dilesin..sonrasına sonra bakarsınız

Şu an çok duygusal ve hassassiniz ama tibet öküzü erkekler bunu anlamaz. Siz şimdi kendinizi yıpratmayın. Olur mu?

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum

Eşim bana küfretse ben onunla aynı sofra da yemek yemezdim böyle duzensızlık varken anne babayı da doğumdan önce çağırmazdım . Hastaneye giderken arar haber verirdim .

Ayrıca anne babanız sizin için gelmiş siz eşiniz sizinle ilgilenmiyor die insanlara durduk yere gidin mi diyeceksınız bu uygun bi davranış olmaz sanki . bebek doğar iyiyim sizde duzenınızden fazla uzak kalmayın diyip iyi olduğunuzu hissettirip gönderirsiniz daha makul olur .
bu şekilde pat die gonderırseniz insanların aklı sizde kalır öyle bisey yapmayın şurda kalmış 5 gününüz zaten .

Bide su mılletın kocaları kıyaslamasını yapmayın en nefret ettiğim şey . milletin kocaları hamileyken şirinlik yapmıyor zaten eşlerine saygı duyup seven insanlar daha da kıyamaz hale geliyor hepsi bu .
çocuk doğuracak die size palyaço olan herife çocuk yapmamalıydınız zaten . Siz eşiniz çocuktan önce öyle değildi ama şimdi olsun beklentisindeysenız çıkın o beklentiden doğuracaksınız die sizi pamuklara sarmıcak o hanzo pis ağızlı herif .

Ha dersiniz ki böyle değildi bu adam çocuktan sonra değişti o zaman sizde bu değişikliği oturur konuşursunuz baktınız düzelmiyor vurur depiği geçersiniz .dogumunuza odaklanın sağlıcakla gelsin yavrunuz .

Kocanız kadınlığınıza yeni mi laf atmaya başladı kadın gibi davran vırt zırt bunlar yeni mi dilleniyor ?

Son düzenleme:
9 aylik hamile, dogum stresinde karisina "kadin degilsin" diyip küfreden bir ayıyı baba yapmaniza cok üzüldüm. Allah hidayet versin dag ayisina.
ne denir ki? bir avazda dogurun cok da kafaya takmayin. 9 aylik hamile ve hayati boyunca morale enn ihtiyac duydugu zaman diliminde karisina hakaretler küfürler eden adam zaten düzelmez. en iyisi onu yok sayın, kendinize bebeğinize ailenize odaklanin

Birbirinize aşırı tahammülsüzsünüz istedikleriniz var ama adım atmıyorsunuz düzeltmek için. Adamın hakaretleri zaten yenilir yutulur değil boşamalık.Daha önce böyle hareketleri varmıydı? Bu adam bir anda böyle olmamıştır daha önce sinyaller vermiştir.

Ya kızım boşver yaaa. 5 gün sonra bebeğin olcak 😍😍😍😍 Sen nasıl bir nimete sahip olduğunun farkında mısın? Hormonlar olmuş zaten tavan, bi de anlayışsız koca için mi üzülecen. Otur keyfini çıkar, hayaller kur. Bebeğini bekle dua et. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah. Kız mı erkek mi? İsim düşündünüz mü?

Şu an hormonal olaray zor bir zamandasiniz.bende 5 gün içinde çok konusup polemiğe girmeyin.Bebeginiz bir doğsun.Belki bir şeyler yoluna girer.Girmessede yapacaklariniza ondan sonra karar verirsiniz.Olan olmuş,Bu saatten sonra kendinizi hirpalamayin sadece bebeğe odaklanmaya calisin simdilik.Bebeginiz sağlikla gelsin inşallah💕

çok çaresiz hissediyorum. İçimi dökmek istiyorum. Bir arkadaşıma anlatmaya utanıyorum. Annemle babam içeride uyuyor, onlara asla anlatamam. 5 gün sonra doğum yapacağım. Bir haftaya kadar tüm temizliğimi kendim yapıyordum ve çalışıyordum 37. Haftama kadar çalıştım. Maksat bebek doğduktan sonra daha çok bebekle kalabilmekti. Çalışırken sorun yoktu ama şimdi evde olduğum için kendimi çok boşlukta hissediyorum. Annemle babam bize geldiği için de eşimle asla sohbet etmiyoruz. Eşim eve çok yorgun geliyor, çok çalışıyor, gelince de yalnız kalamıyoruz. Ben de aşırı derecede yalnız hissediyorum. Bu sebepten eşime trip attım, çok soğuksun, buz dağı gibisin, kadın gibi değilsin dedi. Ben istiyorum ki bunalımda olduğumh görsün, bi nasılsın diye sorsun sadece. Ama işyerinde çok gorulduğu için akşama kafası kalmıyor. Tabi öfkelendi bana ve küfürlü konuşmaya başladı. Ben de karşında kadın var düzgün konuş dedim. Kadın olduğunu hissettir o zaman soğuk soğuk durma filan dedi. Sürekli kadınlığımı aşağılıyor. Ben ağlayınca da iyice öfkelendi bu. Sonra annemler eğer burda olduğu için evde benimle konuşmuyorsan onları gönderirim bebeğe ben bakarım dedim diye bağırdı yataktan fırladı sigara içmeye gitti. Babamlar duymadı ama duysalar üzülürler kavga ettiğimize. Sessiz sessiz kırdık böyle birbirimizi. Ya ben kırmak istemiyorum sadece karşımda narsist mi var anlamıyorum. Milletin kocası hamile diye şirinlikler yapıyor bizimki habire küfredip tersliyor en ufak tartışmada. Hiç affetmiycem onu. Artık sevmiyorum da. Çok pişmanım ondan bebeğim olacağı için. Kendim de geçimsiz ailede büyüdüm. Keşke oğlum daha iyi bir ailede doğsaydı.
Kocanız birden değişmediğine göre önceden de böyle biriymiş siz bile isteye bu kişiyle evli kalıp çocuk doğurmuşsunuz. Şu an hiçbir şey düşünmeyin bebeğin doğmasını bekleyin moralinizi yüksek tutun. Sonra da duruma göre ne yapacağınızın kararını verirsiniz. Şu an sakin kalıp algınızı başka yöne çevirin.

Eğer eşim bana küfür ederse ilk küfüründe kapı dışarı ederim siz nasıl kabul edip de hâlâ kendinizi anlatma çabası içindesiniz? Maalesef eşiniz sizi sevmiyor sevse kadınlığınıza laf etmezmezdi. Bu bir ilişkinin bitmesinin son noktasıdır. Eşiniz sizi kadın olarak görmüyorsa başkalarını görüyor ve kıyaslıyordur. Hamilesiniz belki ağır gelecek yazdıklarım ama oğlunuzı o oadamdan uzak huzurlu bir ortamda büyütebilesiniz diye yazdım

Eşiniz herhalde üçün doğuracak, hormon dengesi bozulmuş, çocuklar nefes aldırmıyor. Bu neyin tribi. Yeni de söz öğrenmişler, Kadın gibi değilsin. Karnınız burnunuzda,onun çocuğunu doğuracaksınız, anlamadı mı daha Kadın olduğunuzu? Ay sinir ya bunlar. Hiç takmayın, bebeğinize odaklanın.

Birden değişmiyorlar elbette. Böyle de başlamıyorlar hakarete ama. Eskiden de kavga edilirdi bu evde ama bu denli sebepsiz kavgalar ve hakaretler edilmezdi. Ben sustuğum zamanlar, sakin konuştuğum zamanlar barışmaya çalışırdı. Asla küfür etmezdi. Kadın değilsin demezdi. Erkeklerin tek istediği elde edip hayatını yaşamak. Cinsel yaşam olmayınca o kadının bir değeri yok gibi davranıyorlar. Bunu bilemezdim. Gebelikten önce böyle değildi ki… gebelikte ben biraz huysuz ve saldırgan oldum kabul. O da iyice ayılaştı. Yoksa salak değilim çocuk yapacak. Şu her koşulda hemcinsini suçlu bulan kadınlar gibi beni kınasınlar diye yazmadım. Onu ben kendime yapıyorum zaten. Benim kardeşim yok, kardeşlik beklentisiyle yazdım. Destek olan kardeşlerime binlerce teşekkür ederim. Onunla veya onauz, oğlumu mutlu büyügeceğim.

Bu küfürler hamilelikte başlamamıştır. Ufak ufak gelmiştir de tolere edilebilir görülmüştür...
Ehh yapacak bir şey yok.

Bu küfürler hamilelikte başlamamıştır. Ufak ufak gelmiştir de tolere edilebilir görülmüştür...
Ehh yapacak bir şey yok.
Yok. Hamilelikte başlıyor. Dilerim kimse tecrübe etmez nankörün değişimini. Belki de hayatında biri vardır. Bilmiyorum birden niye değişti çözemedim. Ama içiniz rahat olmasın, erkekler birden değişebiliyor.

Yaptığı kesinlikle yanlis. Erkeklerden bazi seyleri anlamasini beklemeyin siz soyleyin diyor uzmanlar. Tek bu hareketinden narsist diyemezsiniz. Fark etmeden kendinizi doldurmayin. Cok yorgun oldugu icin belki farkinda degildir sizin ilgiye ihtiyacınızın oldugu. Umarım hatasını anlar, gonlunuzu alir ve bir daha hakaret vs kullanmaz .

Yok. Hamilelikte başlıyor. Dilerim kimse tecrübe etmez nankörün değişimini. Belki de hayatında biri vardır. Bilmiyorum birden niye değişti çözemedim. Ama içiniz rahat olmasın, erkekler birden değişebiliyor.
Eski mesajlarınıza baktımda , eşinizin sülalesi ile ciddi sorunlarınız var. Eminim bunun ailenize yansımaları olmuştur.

Kendi anne babası gelmedi sizinkiler orada diye trip yapıyor olabilir mi ..bana annesi doldurmuş sanki gibi geldi sinirini sizden çıkartıyor..
Bu tip adamlara çocuk dogurulmamali birinciyi yapmışsınız sakın ikinciyi yapmayın

Ben bir anda bir insanin bu denli degisecegini düşünmüyorum. Ne yaşarsak yaşayalım eşim asla boyle konusmaz mesela. Mayasında bu yok. Bu kadar olmasa da daha önceki tartismalariniz da cok seviyeli degildir eminim.
Erkek, bir kadının kadınlığına laf etmeye başlamışsa maalesef sonu hep aynı oluyor. Kendi yedigi bir halt varsa kılıfı hazır. Her an dogurabilecek karısıyla küfürlü konuşan birinden de hiçbir zaman gerçek anlamda adam olmaz.
Ama şu an onemli olan doğumun ve bebegin. Aileni asla gönderme. Eşini de sal gitsin. Umursama,hesaba alma.
Kendini toparladiginda alır karşına anladığı dilden konuşur ve kararını verirsin.

Siz öncelikle doğacak bebeğinize ve kendinize odaklanın, Eşiniz düzelir mi sanmıyorum, doğumdan sonra hala bu şekilde davranırsa böyle bir erkeğe ihtiyaç duymak isteyeceğinizi düşünmüyorum. Hamilesiniz sizi el üstünde tutması gerekirken bu şekilde küfür etmek ne demek acaba

Back
X