Kaçan kovalanır taktiğini uygula o zaman
Sakın arama,sorma
sen üstüne düştükçe o daha çok kendini geri çeker.kızlarında dediği gibi kaçan kovalanır yanii.
sakın ama sakın mesaj atma arama sorma.onlar nasılsa bi süre sonra kendiliğinden dönmek istiyorlar.bi ilişkinin daha 3. ayında sorunlar başlıyor ve ilişki bitiyorsa; tekrar barışmak gibi bi düşüncen varsa bence önce bu sorunları çöz, hatalarını ölç tart ondan sonra geri dön.
ve bana kalırsa biz ayrılık sonrası arayıp sordukçaa üstlerine düştükçe nasılsa X beni seviyor, bensiz yapamıyor istediğim zaman dönerim ona gibi bi düşünceleri oluşuyor gibime geliyor.
Evet öyle düşünüyolar malesef,erkeklerin kafası daha bi farklı çalışıyo bizden,bizm gibi duygusal açıdan bakamıyolar pek,1 ay geçtikten sonra daha geri döner mi ki?
yok,takıntı değil de herkesin duygusal yapısı farklıdır,3 ayda sevilmez ya da çok sevilmez diye bişey olamaz,herşeyden önce çok sık görüşüyoduk,özellikle ilk 2 ay çok çok iyi anlaşıyoduk da dediğin gibi 3 ayda sorunları bi türlü çözemediğimize göre sonrasında da zor olur,sonuç olarak eskisi gibi olmaz diyosunuz anladığım kadarıyla...o zaman da dönse de anlamı kalmaz tabi
bak kırmızı yer senin söylediğin cümle vazgeçememenin nedeni
çok sık bile görüşsen 3 ayda bi insanı enine boyuna tanıyamazsın ne evlilikler var kadın kocasını 30 yıllık evlilikte bile zor tanıyor.
anlaşmak çok önemli ama sizin ilişkinizde bu yok hep sorun olmuş
yarın barıştınız diyelim bi saat sonra yine ayrılma kararı almayacağınız ne malum
yıpranmış bi ilişkiden hayır gelmez
yok,takıntı değil de herkesin duygusal yapısı farklıdır,3 ayda sevilmez ya da çok sevilmez diye bişey olamaz,herşeyden önce çok sık görüşüyoduk,özellikle ilk 2 ay çok çok iyi anlaşıyoduk da dediğin gibi 3 ayda sorunları bi türlü çözemediğimize göre sonrasında da zor olur,sonuç olarak eskisi gibi olmaz diyosunuz anladığım kadarıyla...o zaman da dönse de anlamı kalmaz tabi
ya sevgi konusunda sorun yok benim açımdan yani,o sevse zaten yanımda olurdu herhalde de ben de mesaj atsam da eskisi gibi olur mu bilemedim,o yüzden sizlere danıştım,herkes olmaz dediğine göre zor ihtimal demektir.zaten 1 aydır o bi adım atmadığına göre bitti demektir,yoksa bu kadar arayı açmazdı ama ben halen ne bitttiğine ,nanabiliyorum ne de onun da beni tam anlamıyla unuttuğuna,tuhaf bi ruh hali içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?