eskisi gibi olur mu?

SETENEY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
327
1
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,aslında daha önce bir başka konuda ayrıntısını vermiştim ama bu konuda fazla ayrıntıya girmiycem,3 ay süren bir ilişkim oldu ve başta herşey iyiyken zamanla birbirimizi yer olduk..Sonunda ayrılık oldu,her seferinde ben ayrılıyodum,sonunda da o ayrıldı ve bir kere daha görüşelim dediğimde de 2 hafta önce zar zor kabul ettirdim,neyse o gün de sanki gelmemek için direten o değilmiş gibi geldiğinde hiçbişey olmamış gibi karşıladı beni ancak ben çok gerilmiştim bikere ve bunu ona da yansıtınca o gün kesin olarak bitirdi.Toplamda 1 aydır ayrıyız ve bende halen bişeyler bitmedi,böyle bir durumda siz napardınız?hal hatır sorma bahanesiyle filan bi mesaj atar mıydınız?sizce tekrar başlasa bile eskisi gibi olur mu?

iliskiniz uzun surmemis ki zaten olmayinca olmuyor demekki seni istemeyeni sen hic isteme ona karsi duygularin olabilir ama zamanla unutursun,
sonucta zorla guzellik olmaz ve o seni aramiyorsa sen hic arama unutma kacan kovalanir seni cantada keklik sanmasin

Sakin atma ! surundur, surunsun. Icinden gelenleri yapma. Sonra da icin icini yesin. Icinden geleni yap. Bosver su kacan kovalanir hikayesini.

Bence sadece boşluktan veya yalnızlıktan dönüp dolaşıp onu düşünüyorsun.
Kendini oyalayacak birşeyler bulursan,aslında özlemediğini farkedeceksin.

sen ilgini başka şeylere odakla,bi süre sonra dayanamaz arar o zaten. bütün erkekler er geç geri döner merak etme

Bir ilişkide bitti sözcüğü telaffuz edildiği zaman hiç bir şey eskisi gibi olmuyor, gel-gitleri olan ilişkiler insanı çok yıpratıyor. Denemiş ve anlaşamamışsınız, üstelemeyin bence. Şimdi arasanız eline kocaman bir koz vermiş olacaksınız. Zaten ayrılmışsınız, hiç karıştırmayın eski defterleri. Sanırım kendinizi yalnız hissediyorsunuz ama bu geçici bir his. Aklınızı başka şeylerle meşgul edin derim

Son düzenleme:
İnanın öyle değil arkadaşlar,yalnızlık konusu değil,benle ilgilenen başkaları da oluyo ama ben halen onu seviyorum ve evet kısa sürdü ama bu daha kötü değil mi?uzun bi ilişkide genellikle alışkanlık ağır basıyo,bense daha yolun başında,daha sıkıldım bile diyemeden ayrıldım,ben de çantada keklik olmak istemiyorum ama vazgeçemiyorum da,ne yapacağımı bilemiyorum

sen üstüne düştükçe o daha çok kendini geri çeker.kızlarında dediği gibi kaçan kovalanır yanii.
sakın ama sakın mesaj atma arama sorma.onlar nasılsa bi süre sonra kendiliğinden dönmek istiyorlar.bi ilişkinin daha 3. ayında sorunlar başlıyor ve ilişki bitiyorsa; tekrar barışmak gibi bi düşüncen varsa bence önce bu sorunları çöz, hatalarını ölç tart ondan sonra geri dön.

ve bana kalırsa biz ayrılık sonrası arayıp sordukçaa üstlerine düştükçe nasılsa X beni seviyor, bensiz yapamıyor istediğim zaman dönerim ona gibi bi düşünceleri oluşuyor gibime geliyor.

Evet öyle düşünüyolar malesef,erkeklerin kafası daha bi farklı çalışıyo bizden,bizm gibi duygusal açıdan bakamıyolar pek,1 ay geçtikten sonra daha geri döner mi ki?

siz daha 3 ayda ayrıl barış kıvamına geldiyseniz
sen bu ilişkiden hayır bekleme canım
ilişkide ayrılıp barışınca tripler atınca hayat daha güzel olmuyor oyun değil bu adam gibi sorunları konuşarak çözün.
hem çok yeni 3 ayda nasıl bu kadar sevebilirsin ki takıntı olmuş gibi duruyor sende
elde etsen yine 1 ay geçmeden ayrılırsınız

yok,takıntı değil de herkesin duygusal yapısı farklıdır,3 ayda sevilmez ya da çok sevilmez diye bişey olamaz,herşeyden önce çok sık görüşüyoduk,özellikle ilk 2 ay çok çok iyi anlaşıyoduk da dediğin gibi 3 ayda sorunları bi türlü çözemediğimize göre sonrasında da zor olur,sonuç olarak eskisi gibi olmaz diyosunuz anladığım kadarıyla...o zaman da dönse de anlamı kalmaz tabi

bak kırmızı yer senin söylediğin cümle vazgeçememenin nedeni
çok sık bile görüşsen 3 ayda bi insanı enine boyuna tanıyamazsın ne evlilikler var kadın kocasını 30 yıllık evlilikte bile zor tanıyor.
anlaşmak çok önemli ama sizin ilişkinizde bu yok hep sorun olmuş
yarın barıştınız diyelim bi saat sonra yine ayrılma kararı almayacağınız ne malum
yıpranmış bi ilişkiden hayır gelmez

ya sevgi konusunda sorun yok benim açımdan yani,o sevse zaten yanımda olurdu herhalde de ben de mesaj atsam da eskisi gibi olur mu bilemedim,o yüzden sizlere danıştım,herkes olmaz dediğine göre zor ihtimal demektir.zaten 1 aydır o bi adım atmadığına göre bitti demektir,yoksa bu kadar arayı açmazdı ama ben halen ne bitttiğine ,nanabiliyorum ne de onun da beni tam anlamıyla unuttuğuna,tuhaf bi ruh hali içerisindeyim

Üçüncü aydan itibaren sorunlar başlamışsa ve ayrılığa gidilmişse tekrar denemenin hiçbir mantığı yok inanın.

Eğer o kişi ayrılmışsa sizden ve bir daha çabalamıyorsa sizin onu aramanız çok mantıksız.
İlişki öyle ya da böyle başlarsa hep acı çekersiniz sırf bu yüzden.

Son buluştuğunuzda da siz sinirlenmiş olsanız dahi alttan alırdı eğer sizinle birlikte mutlu olacağına inansaydı.

Evet arar belkide bu bilinmez falat arayıp aramaması değil sizin ne yapacağınız önemli.
Kendinize değer verin ve aramayın iki kere ilişkisini biirmiş bir adamı.

Onun ayrılması sizde bir boşluk oluşturmuş, sevdiğinize bu kadar emin olmayın.

yaşın kaç bilmiyorum ama geleceğin için adım atarsan onlarla meşgul olursan çabuk unutursun
kafanı buna takmaya değmez. hayat senin hayatın ve seni arayıp sormayan biri için günlerini heba etme
ondan öncede yaşıyordun sonra da yaşarsın hem de tecrübe etmiş olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…