- 10 Ağustos 2020
- 90
- 51
- 18
- 24
- Konu Sahibi Liberosies
-
Aldatılmışsın sindiremediysen ayrıl çünkü bir kez yapan hep yapar.Yine aldatacak.O kıza teşekkür etmelisin seni uyandırmış diyeceğim ama pek uyanık görünmüyorsunuzKızlar iki yıllık bir ilişkim var sevgilim biz daha yeni sevgili olduğumuz zamanlarda bi kızla konuşmuştu ben bunu yakalayınca kız mesaj screenshot larini bana atmıştı. Bende telefonumdaki her şeyi flasha atmıştım geçen sene az önce onu buldum. Neyse içindekilere bakarken o mesajlara denk geldim direk attım sevgilime. Zaten en büyük sorunu benim sürekli eskiye dönmem ve bir şeyleri uzatmam. Şuan içim içimi yiyo inanır mısınız zaten üzeri kapanmış bir konu için saç baş giresim var çocuğa. Napicam ben
Oha 2 yıl öncesine mi döndünKızlar iki yıllık bir ilişkim var sevgilim biz daha yeni sevgili olduğumuz zamanlarda bi kızla konuşmuştu ben bunu yakalayınca kız mesaj screenshot larini bana atmıştı. Bende telefonumdaki her şeyi flasha atmıştım geçen sene az önce onu buldum. Neyse içindekilere bakarken o mesajlara denk geldim direk attım sevgilime. Zaten en büyük sorunu benim sürekli eskiye dönmem ve bir şeyleri uzatmam. Şuan içim içimi yiyo inanır mısınız zaten üzeri kapanmış bir konu için saç baş giresim var çocuğa. Napicam ben
AyrılınKızlar iki yıllık bir ilişkim var sevgilim biz daha yeni sevgili olduğumuz zamanlarda bi kızla konuşmuştu ben bunu yakalayınca kız mesaj screenshot larini bana atmıştı. Bende telefonumdaki her şeyi flasha atmıştım geçen sene az önce onu buldum. Neyse içindekilere bakarken o mesajlara denk geldim direk attım sevgilime. Zaten en büyük sorunu benim sürekli eskiye dönmem ve bir şeyleri uzatmam. Şuan içim içimi yiyo inanır mısınız zaten üzeri kapanmış bir konu için saç baş giresim var çocuğa. Napicam ben
Madem affetiniz neden eskileri çıkarıyorsunuz. Çok durağan bir ilişkiniz mi var? Canınız ekşın mı çekti?Kızlar iki yıllık bir ilişkim var sevgilim biz daha yeni sevgili olduğumuz zamanlarda bi kızla konuşmuştu ben bunu yakalayınca kız mesaj screenshot larini bana atmıştı. Bende telefonumdaki her şeyi flasha atmıştım geçen sene az önce onu buldum. Neyse içindekilere bakarken o mesajlara denk geldim direk attım sevgilime. Zaten en büyük sorunu benim sürekli eskiye dönmem ve bir şeyleri uzatmam. Şuan içim içimi yiyo inanır mısınız zaten üzeri kapanmış bir konu için saç baş giresim var çocuğa. Napicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?