Eskiyi düşünüp çıldırıyorum

Liberosies

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
90
51
18
24
Kızlar iki yıllık bir ilişkim var sevgilim biz daha yeni sevgili olduğumuz zamanlarda bi kızla konuşmuştu ben bunu yakalayınca kız mesaj screenshot larini bana atmıştı. Bende telefonumdaki her şeyi flasha atmıştım geçen sene az önce onu buldum. Neyse içindekilere bakarken o mesajlara denk geldim direk attım sevgilime. Zaten en büyük sorunu benim sürekli eskiye dönmem ve bir şeyleri uzatmam. Şuan içim içimi yiyo inanır mısınız zaten üzeri kapanmış bir konu için saç baş giresim var çocuğa. Napicam ben

Eskiye dönüp uzattığına göre affetmemişsin, sindirememişsin.
E o zaman derler ki; madem affetmeyecektin neden devam ettin 2 sene?

Bugün değilse yarın, yarın değilse bir ay sonra, bir ay sonra değilse bir yıl sonra..... vs ayrılacaksınız muhtemelen.

Aldatılmışsın sindiremediysen ayrıl çünkü bir kez yapan hep yapar.Yine aldatacak.O kıza teşekkür etmelisin seni uyandırmış diyeceğim ama pek uyanık görünmüyorsunuz

Neden bunu yaptıgında ayrılmak degilde delil olsun diye saklamayı tercih ettiniz?
Biraz düşünmek lazım sevgi saygı
Birisi için ayaklar altına alınacak kadar boş duygular mı

Sizin yerinizde olsam geçmişi deşip sürekli ortaya çıkarmam
Atalarımız ne demiş

Eşegin aklına karpuz kabugu sokma

Yıllardır evli ve birkaç çocuğu olan, aldatıldığı halde ekonomik özgürlüğü olmadığı için ve çocuklarından dolayı ayrılmak istemeyen kadınları yine bir nebze de olsa anlıyorum. Sevgiliyken nasıl olur da aldatılınca ayrılmıyorsunuz? Bu aklıma ve mantığıma sığmıyor. Bir kez aldatan yine aldatır. Eminim daha yakalamadığın çok şeyi vardır. Böyle biriyle gururun ve kalbin kırılmış bir şekilde devam etmektense neden doğru düzgün birini hayatına almıyorsun?

Oha 2 yıl öncesine mi döndün

siz flört ederken mi baskasıyla konusmus yoksa official sevgili olduktan sonra baskasıyla flört mu etmis? peki benim gecmise takılmam surekli sorun cıkarıyor demissin ya, sadece bu olaya mı takılıyorsun yoksa baska sseyler de mi var? eger baska seyler yoksa bir tek sorun buysa ustune de iki sene gecmis bence takılman yersiz, surekli gecmisi yeriyorsan sevgilin de bunalır artık yeter der. ama bu olayı unutamadım hala icimde diyorsan nasıl devam ettin anlamadım :/ devam ettıysen de icinde sindirmis olman lazımdı affederek karsıdakine tamam ben bu olayı artık sorun etmiyorum diyorsun, ama tekrar aynı konuyu acınca bu sefer haklıyken haksız duruma dusersin, cocuk da dengesiz oldugunu bunu ona karsı koz olarak kullandıgını falan dusunur.

2 sene önce bunu kabullenip ilişkinize devam ettiyseniz neden ayni yemegi ısıtıp ısıtıp önünüze koyuyorsunuz siz hırsınızı alamamissiniz seneler gecsede bunu unutmayacaksiniz neden hala bu iliskiye devam edip kendinize bu kotulugu yapıyorsunuz o zaman?

E o zaman olmamış şimdi ayrıl madem? Ayrılmicaksan söylenip durmanın da bi anlamı yok ki.

Ayrılın

Madem affetiniz neden eskileri çıkarıyorsunuz. Çok durağan bir ilişkiniz mi var? Canınız ekşın mı çekti?

Konuşma içeriği ne ?
Bahanesi ne oldu ?
Aldatmayı haklı bulmuyorum doğal olarak içinize sinmiyor.
Bence ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…