Eşle aynı evde iki yabancı gibi yaşamak banada öğretirmisiniz lütfen

Aslında sorun kimde bilmiyorum, dün telefonum baktlm gizli eski iş arkadaşı var kız ona iş arıyor kimlerese onum için ağız açıyor, bende arıyorum amma bana gelince kimseye birşey söylemiyor
Bende trip atmaya başladlm amma konunun bu olduöunu bilmiyordu,çok sinirlenir her zaman ki neden trip atıyorsun diye,şimdintelüfon şifresinide değiştirdi.
Amma bir kadın olarak trip atma kısnakamazmıyım, bana deöilde başka birine değer verdiöini görmek kırmazmı kalbımı
her zaman böyle olunca kendini öne atıyor ki ilk kırılan bu olsun sanki benim kalbim kalp değil
Dün üzürde diledim amma konuşmadı
Bende bu günden öyle davranıcam amma kalbım o kadar sızlıyor ki kaç güne alışırım bu duruma nasıl daha çabuk alışırım
2yaşında çocuğum var
Net aldatan erkek ! Zeytinyağı gibi üste çıkma modu ..

Galiba Türk değil. Türkçe derdini anlatamıyor. Ana dilinde yazsın translate ile okuyalım 😅
Azerbaycanli gibi. Ben anladım aslında. Konu sahibi iş arıyormuş ama eşinin telefonuna baktığında görmüş ki; eşi bir kız arkadaşı için iş arıyormuş. Konu sahibi de kim bilir o kız için kimlere ağız eğiyor diye kıskanmış. Kendisi de iş aradığı için bana değil de başkasına iş bakıyor diye de kıskanmış belli ki.
Benim anlamadığım neden sonra özür dilemiş? Bir insan haklı iken neden özür diler.

Ben anladım galiba😄 Eşi eski iş arkadaşı için (kız) etrafı soruşturup iş aramasına yardımcı oluyormuş. Ama karısı da iş aradağı hâlde ona yardımcı olmuyormuş. Konu sahibi de kendini değersiz hissedip ve kıskanıp sebebini söylemeden eşine trip atmış. Adam da tribe karşılık küsmeyle cevap vermiş. Kadın özür dilese de adam daha konuşmam diye ısrar etmiş.

Herifte katır inadı var galiba, bir de üste çıkma huyu. Ama anlamadığım siz neden özür diliyorsunuz ki? Ben olsam ben de trip atarım. Başka kıza iş arayacak da bana gelince kılını kıpırdatmayacak hayırdır yani. Bence asıl siz konuşmayın bir süre, yüzüne bile bakmayın. Çamaşırlarını da yıkamayın, sen kime yardımcı oluyorsan gelsin o yapsın işlerini deyin.
Budur.
A ayse_96
Hakliyken özür dilemeyelim.
Ama neye kızıp kirildigimizi da söyleyelim ki bilsin.
Ondan sonra hata kabul etmeyip üste çıkmaya çalışırsa trip atarız, anlayana kadar.

Ben anladım galiba😄 Eşi eski iş arkadaşı için (kız) etrafı soruşturup iş aramasına yardımcı oluyormuş. Ama karısı da iş aradağı hâlde ona yardımcı olmuyormuş. Konu sahibi de kendini değersiz hissedip ve kıskanıp sebebini söylemeden eşine trip atmış. Adam da tribe karşılık küsmeyle cevap vermiş. Kadın özür dilese de adam daha konuşmam diye ısrar etmiş.

Herifte katır inadı var galiba, bir de üste çıkma huyu. Ama anlamadığım siz neden özür diliyorsunuz ki? Ben olsam ben de trip atarım. Başka kıza iş arayacak da bana gelince kılını kıpırdatmayacak hayırdır yani. Bence asıl siz konuşmayın bir süre, yüzüne bile bakmayın. Çamaşırlarını da yıkamayın, sen kime yardımcı oluyorsan gelsin o yapsın işlerini deyin.
Budur.
A ayse_96

Hakliyken özür dilemeyelim.
Ama neye kızıp kirildigimizi da söyleyelim ki bilsin.
Ondan sonra hata kabul etmeyip üste çıkmaya çalışırsa trip atarız, anlayana kadar.

Back
X